09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kuzneim için hafta sonu konuşmaya gittik. şubat sonunda başlayacak oda.. eylülde onun sınavı..
walla çalışmadan olmuyor.. ben kursada gitmedim. hem iş hem kurs çok yorucu olur diye

hayır söylememiştim :)
asmu eğer nasibinde varsa hatırlarım o an, kendimi unutmuş vaziyetteyim hele bide doğum gelip çatınca nasıl olurum bilmiyorum
peki söylemiyi düşünüyormusun bebek
orası öyle tabi nik. bende hani zorla zorla demiyorum. önemli olan senin sağlıklı kazasız bir doğum yapman... aklına gelrise tabiki. deilse tabiki senin içinin bebeğinin canı sağolsun

asmu duanı tekrarla bana, kazımam lazım zihnime :)

kuzneim için hafta sonu konuşmaya gittik. şubat sonunda başlayacak oda.. eylülde onun sınavı..
walla çalışmadan olmuyor.. ben kursada gitmedim. hem iş hem kurs çok yorucu olur diye

Bende kesin gitsem de faydası olmaz uyuklarım
Haziranda dedi bana kuzenim, hızlandırılmış.

Napayım safinaz evde canım sıkılıyor :/

Gelin Kaynana programını izle
Ay ben ilk kez gördüm Cuma evdeydim diye
Birbirine düşüyolar tv de

Bende kesin gitsem de faydası olmaz uyuklarım
Haziranda dedi bana kuzenim, hızlandırılmış.

çek o senn dediğin hızlandırılmış. bu benim dediğim hızlandırılmıştan önce.
normalde eylülde başlar kurslar.. buda şubatta..
haziandaki çok geç olur.. hani kendin evde çalışmış olsan yazın 3aylık hızlandırılmışa git derim.. diğer türlü 3aylık kurslar pek bi işe yaramaz
asmu duanı tekrarla bana, kazımam lazım zihnime :)

özel mesaj atayım

Nefret ediyorum öyle programlardan. Bi o, bide ben bilmem eşim bilir yarışması. Hiç sevmem.

Ben ilk kez gördüm
Millet ne rahat
Geline demediğini bırakmadılar
Hep uyuyo, ev işi yapmıyo, düzgün giyinmiyo ( kaynanayla bir oturuyomuş )
BDV gibi geldi bana ama orda çift taraf var.

Aslında inat etsem
Kursa gitmesem de sözellerin çoğunu yaparım
Ama daha başlamadım bile
Daha çok kamçılasa beni bu işyeri, iyi olur.

Matematiği kursa gitsem de anlamam, alt yapı yok

Ben ilk kez gördüm
Millet ne rahat
Geline demediğini bırakmadılar
Hep uyuyo, ev işi yapmıyo, düzgün giyinmiyo ( kaynanayla bir oturuyomuş )
BDV gibi geldi bana ama orda çift taraf var.

açıkçası ben onların gerçek olduğuna inanmıyorum, sırf reyting için ajanslardan topladıklarını bile düşünüyorum. yoksa kim öyle ekrana çıkıp cümle aleme kendini rezil eder?

açıkçası ben onların gerçek olduğuna inanmıyorum, sırf reyting için ajanslardan topladıklarını bile düşünüyorum. yoksa kim öyle ekrana çıkıp cümle aleme kendini rezil eder?

Kaynanam kızına git demiş, kaynananla. Ödül için
O da demiş sen Çek yengemle git asıl, kaynanam demiş Çek hayatta gelmez yoksa ben giderim hem şenlik olur

sen çıksana kaynananla hatta onu bırak sürahi nineyle çık

O zaman tam reyting rekorları kırılır
Gidelim desem koşarak gelirler, hani her tv programına koşan teyzeler var ya onlar gibiler
Ama biliyolar ben hoşlanmam, ziyaretlere zor dayanıyorum ne tv ye çıkması
Alıştılar neyse ki bana, artık kendileri o yapmaz o etmez diye cevaplıyolar

Aslında inat etsem
Kursa gitmesem de sözellerin çoğunu yaparım
Ama daha başlamadım bile
Daha çok kamçılasa beni bu işyeri, iyi olur.

Matematiği kursa gitsem de anlamam, alt yapı yok

neden kendin kötüye şartlıyosunki..
bak burda 39 yaşında bir abla vardı atanmış.. üstelik 85 puan almış
geçen başka topiğede yazdım sanada yazayım
bir abla vardı 30 küsür yaşlarda, 2ikiz çocuğu vardı(4yaşlarında) bitanede 5 yaşında toplam 3 oğlu varmış. bu ablada hem memur olmuş.. hemde DGS ile inşaat mühendisliğini kazanmış..
yine başka bi abla oda 30 küsür yaşında 2 tane 8 10 yaşlarında çocuğu var..
yani ben bunları görünce ablamada baskı uyguladım ders çalış diye..

matematik inan benim temelim hiç yoktu.. ilk denememde 1tane bile matematik çözememiştim.. ama 25 nete kadar çıktım düşenebiliyor musun.. googleye "Kazananlardan başarı öykülerini dınlemek istiyorum" yazarsan memurlar nette konu çıkacak hepsini üşenmeden oku.. inşALLAh faydası olur.. ben 4sene özelde çalıştım.. şuan olduğum yer okadar rahatki.. inşALALH emek veren herkesede nasip olur diyorum

Kaynanam kızına git demiş, kaynananla. Ödül için
O da demiş sen Çek yengemle git asıl, kaynanam demiş Çek hayatta gelmez yoksa ben giderim hem şenlik olur

ahahaha koptum pampaaaa
tam şenlik olur
ana kız yarışması olsa görümcen ve kv koşarak giderlerdi

asucum çok haklısın aslında
isteyip uğraşınca yapılmayacak şey yok
sen lisanstan mı girdin branşın neydi

Ne olıuyor kim nereye gidiyor kayganasıyla

Kaynanam gelin-kaynana yarışmasını çok sevmiş
Bana gidelim diyemezler
Kızına demiş kaynananla gitsene ne güzel ödüllü hem vs. Kızı da demiş sen Çek yengemle gitsene, demiş o gelmez
Bana anlatıyo dedim doğru tahmin

Kişi kendini bilir Asmu
İmkansız değil ama çalışmayacağımı bile bile de her başarı hikayesi kadar başarılı olmayacağımı biliyorum
Tarihi severim ama tekrarım yok tarih yapsam, edebiyatım da iyi ama matematiğin kapağını açmam
Bi de ben sular seller gibi ezberleyebiliyorum sözeli ancak soru çözmüyorum çoğunu bundan kaybediyorum

ahahaha koptum pampaaaa
tam şenlik olur
ana kız yarışması olsa görümcen ve kv koşarak giderlerdi

Komikler valla bana bulaşmasınlarda kim nereye çıkıyosa çıksın

tabiki öyle canım.. hani benim amacım şuydu "eğer böyle bir niyetin varsa yapamamaktan korkma" öncelikle çok istemek önemli..
inşALLAh herkesin hakkında hayırlısı olu

asucum çok haklısın aslında
isteyip uğraşınca yapılmayacak şey yok
sen lisanstan mı girdin branşın neydi

ben önlisans bilgisayar. bu sene oldu atamam. konu açıldıkça da arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum

tabiki öyle canım.. hani benim amacım şuydu "eğer böyle bir niyetin varsa yapamamaktan korkma" öncelikle çok istemek önemli..
inşALLAh herkesin hakkında hayırlısı olu

Ben hep yarıncıyım
Yarın başlayacam der der başlamam
Son dk ya bırakır
Son günler hepsini ezberlerim, soru çözmem
Sonra hepsi birbirine girer

Başlarsam haber veririm
Tekrarım olursa, son hamle olarak kursu düşünürüm belki
Ama tekrara başlamazsam hiç düşünmem hızlandırılmışı

bence.. eğer kendin şimdi çalışmazsan haziranda kursa gitmenin bir faydası olmaz hakkında hayırlısı çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…