09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kaygana hazretleri biliyor senin gitmeyeceğini

süper yaa hayırlı olsun, darısı başımıza inşallahhh.
umudum yok ama :S

Selamlar, nasıl herkes iyidir umarım bir süredir gelemedim. Beni merak eden var mı bilmiyorum ama bi iyiyim demek istedim :) Sevgiyle kalın.

Selamlar, nasıl herkes iyidir umarım bir süredir gelemedim. Beni merak eden var mı bilmiyorum ama bi iyiyim demek istedim :) Sevgiyle kalın.

merhaba ablacım,tabi ki merak ediyoruz seni ...ama numaran falan da yok ki,bi msj atalım ..:)
iyi olmana sevindim,bu ara pek kimse yok buralarda..
ben hem iş yoğunluğum var,hem oğlum hasta daha iyileşemedi,onunla uğraşıyorum.

öpüyorum herkesi kuzular,eski günlerimizi ösledim gelin hadi...

Tünaydın
Ne oldu bize ne oldu böyle nerde o eski taş fırın elmişi

Listemde biri bi albüme yorum yapmıştı
Ev dekorasyonuna ilgim var diye bakınıyodum
Temizlikçi abla geldi muhabbet ederkene
Hop albüm gümlemiş :26:
Kocişi cam siliyodu bi fotoda ondan mı acaba

Selam conconlar ayyyyy cancanlar yazcaktım elim kaydı

Kurumda hala kk yasak ve aslaaaaa kataaaa acılmayacakmış. Hoş acılsa da girecek vaktim olmuyor. Tasındığımızdan beri iş yükümüz arttı, bina büyük falan inanın nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.

Özledim sizinle muhabbet etmeyi.

Temizlikçi abla da tam lafa tutcak zamanı buldu beni

Neler kaçırdın sende varya

Selamm concomm kötü oldu bu beaaa,h,ç mi açılmayacak kaçak köçek olmazmı hiç,cepten girme şansın yokmu hiç elmişşş özledik seni,söyle o kuruma hemen açsınlarr

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar nasılsınız

elmmiii gelmiş.. özledik seni.. buralar terk edilmiş gibi artık

Günaydınlarrr tükkanı açayım didimmmmm

günaydın aplaaa

günaydın kızlaaar. malumunuz sevgililer günü yaklaştı ve benim yardıma çok ihtiyacım var. sevgililer gününe az bir zaman kaldı ancak ben hala ne alacağımı bilemiyorum. kıyafet almak istemiyorum daha özel, romantik bir şey olsun istiyorum. saat, parfüm daha önce almıştım. napıcaaamm fikri olan var mı?

Tünaydın ahali

Tam yerine geldin
Odun hatunlardan hallice bir topiktesin
Ben bişey almayacam

Tünaydın ahali

Tam yerine geldin
Odun hatunlardan hallice bir topiktesin
Ben bişey almayacam

yaa ben de bir şey almak istemiyorum çünkü tükettik artık hediyeleri, ne bilim pek de sevgililer günü heyecanı falan yaşamıyor. hiç özel bir gün gibi gelmiyor bana ama o hediye alınca sap gibi ortada kalmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…