bence.. eğer kendin şimdi çalışmazsan haziranda kursa gitmenin bir faydası olmazhakkında hayırlısı çek
Kaynanam gelin-kaynana yarışmasını çok sevmiş
Bana gidelim diyemezler
Kızına demiş kaynananla gitsene ne güzel ödüllü hem vs. Kızı da demiş sen Çek yengemle gitsene, demiş o gelmez
Bana anlatıyo dedim doğru tahmin
Kişi kendini bilir Asmu
İmkansız değil ama çalışmayacağımı bile bile de her başarı hikayesi kadar başarılı olmayacağımı biliyorum
Tarihi severim ama tekrarım yok tarih yapsam, edebiyatım da iyi ama matematiğin kapağını açmam
Bi de ben sular seller gibi ezberleyebiliyorum sözeli ancak soru çözmüyorum çoğunu bundan kaybediyorum
Komikler vallabana bulaşmasınlarda kim nereye çıkıyosa çıksın
tabiki öyle canım.. hani benim amacım şuydu "eğer böyle bir niyetin varsa yapamamaktan korkma" öncelikle çok istemek önemli..
inşALLAh herkesin hakkında hayırlısı olu
ben önlisans bilgisayar. bu sene oldu atamam. konu açıldıkça da arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum
Kaygana hazretleri biliyor senin gitmeyeceğini
süper yaa hayırlı olsun, darısı başımıza inşallahhh.
umudum yok ama :S
Selamlar, nasıl herkes iyidir umarım bir süredir gelemedim. Beni merak eden var mı bilmiyorum ama bi iyiyim demek istedim :) Sevgiyle kalın.
Listemde biri bi albüme yorum yapmıştı
Ev dekorasyonuna ilgim var diye bakınıyodum
Temizlikçi abla geldi muhabbet ederkene
Hop albüm gümlemiş :26:
Kocişi cam siliyodu bi fotoda ondan mı acaba
Ozanlar elleirnde sazlar atışır ya,bunlarda öyle oldu
Temizlikçi abla da tam lafa tutcak zamanı buldu beni
Selam conconlarayyyyy cancanlar yazcaktım elim kaydı
Kurumda hala kk yasak ve aslaaaaa kataaaa acılmayacakmış. Hoş acılsa da girecek vaktim olmuyor. Tasındığımızdan beri iş yükümüz arttı, bina büyük falan inanın nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.
Özledim sizinle muhabbet etmeyi.
Selam conconlarayyyyy cancanlar yazcaktım elim kaydı
Kurumda hala kk yasak ve aslaaaaa kataaaa acılmayacakmış. Hoş acılsa da girecek vaktim olmuyor. Tasındığımızdan beri iş yükümüz arttı, bina büyük falan inanın nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.
Özledim sizinle muhabbet etmeyi.
Günaydınlarrr tükkanı açayım didimmmmm
günaydın kızlaaar. malumunuz sevgililer günü yaklaştı ve benim yardıma çok ihtiyacım var. sevgililer gününe az bir zaman kaldı ancak ben hala ne alacağımı bilemiyorum. kıyafet almak istemiyorum daha özel, romantik bir şey olsun istiyorum. saat, parfüm daha önce almıştım. napıcaaammfikri olan var mı?
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar nasılsınız
elmmiii gelmiş.. özledik seni.. buralar terk edilmiş gibi artık
günaydın aplaaa
Tünaydın ahali
Tam yerine geldin
Odun hatunlardan hallice bir topiktesin
Ben bişey almayacam
Tünaydın ahali
Tam yerine geldin
Odun hatunlardan hallice bir topiktesin
Ben bişey almayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?