09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Senin ince mesajlarına hastayım
Nasrettin Hoca bir, sen iki

Naber nasılsın

yok ya aslında mesaj falan da değil. ortam mı var mesaj olsun. laf olsun işte..ben çok yoğundum iki gündür..
topik de sinek avlıyor zaten. var mı manşet bir şey

koca kkda dikkatimi çeken ne kadar doğru yorumlar yapan üyeler varsa nerdeyse hepsi burda. Aklıma 3-4 isim geliyor. hanımkeleşimi getir benipek çekirgee aslında daha varda sayamadım. Yahu ne tatlısınız siz öyle
kendimi hülog gibi hissettim bi an sanki yağ çeker gibi olmuş. beğen butonu olmadığından hayranlığımı ifade ediyim istedim

Pabucumun titizi
Mutfağı toplar mı peki ?

yok ya aslında mesaj falan da değil. ortam mı var mesaj olsun. laf olsun işte..ben çok yoğundum iki gündür..
topik de sinek avlıyor zaten. var mı manşet bir şey

Bende yoğunum arıza çıkarttım biraz, oh rahatladım işyerinde yani
Uğrayan yok ki manşet olsun
Elmik gitti çene bitti

Çok teşekkürler
Hoş geldiniz

Pabucumun titizi
Mutfağı toplar mı peki ?

Ben çok biriktirmişsem ( soğuk olunca ben çok üşeniyorum ne yalan söylim )
Rahat hareket edilmez diye toplar tezgahı sadece

teşekkürler..

noldu ona bir ara geldi. sonra ben gittim derken yine kaybolmuş. kendi diz üstümü getirdim falan diyordu en son.

menülerinizde ne var kızlar akşam yemeği için:26:

noldu ona bir ara geldi. sonra ben gittim derken yine kaybolmuş. kendi diz üstümü getirdim falan diyordu en son.

İlk zaman taşınma kem küm diye kendi bilgisayarını getirmiş, telefonu da modem yapmış
Ama çaktılar demek, taşınmada bitince otur burdaki pc de çalış didiler herhalde

Biz ablama gideceğiz, henüz bilmiyorum ne yapmış

İyi bari sadece söylenmekle kalmıyormuş işe de yarasın böyle :) benimki çok pasaklı ya keşke azıcık titiz olsaydı hiç umrunda olmaz dağınıklık falan.

İyi bari sadece söylenmekle kalmıyormuş işe de yarasın böyle :) benimki çok pasaklı ya keşke azıcık titiz olsaydı hiç umrunda olmaz dağınıklık falan.

Ben kansızım
İşten gelince donuyorum, biraz ısınma ihtiyacı duyuyorum
Ous obur, ona göre hemen yemeğe geçilmeli. Kendi için koşuyo mutfağa yani
Garip ya öğle yemeğinde, akşama ne yesek diyen biri

bahsettiğiniz kocalarsa eğer bende aynı dertten muzdaribim.
Benimki tam bir kova erkeği pasaklılıkda üstüne yok, gerçi işi gereği pis ama oda yani eve bir ay uğramasam evi kurt basar çöp bile atmaz o derecedir

ee yani çakmamaları tuhaf olurdu zaten
artık baklavalar da kurtaramaz onu sanırım

Ben bi ara hafif ışıltı attırmıştım ya kendi rengime yakın
Dipler çıktı çok sırıtmadı abla
O yüzden daha bişey yaptırmadım

Rengi açık olmaynca çok fark etmez sende,benim tam sarı saçlar bide beyazlarda fazla sorma gitsin

Çok teşekkürler sağol

Tavuk ve pilav var yanınada salata yapacam

Benimki kadar obur mu benimki special yemek yapmayı çok seviyor, tuhaf tuhaf şeyler yapar. Geçen sabah kahvaltı hazırlıyor, yumurta kızartacaktı gidip bakmadım sofrayı falan hazırladı getirdi. Yumurtayı kızartmış ama içine bide nane katmış :) böyle acaip bi damak zevki var adamın.

Ne iş yapıyoki?

oto lastik dükkanında, ama bu tertipli temiz olmak insanın içinden gelen bişey. Yani benim kocamın ruhu pis işi temiz olsa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…