- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Aferin sende ilerleme var
alerjik astımı var, kapıdan burnunu çıkarsa bronşite çeviriyo hemen.
Havalar sıcakken akşam alıp sabah bırakıyodum. Tekrar ısınmaya başlayınca alıcam minnoşumu akşamları.
eşimin canına minnet galiba eve gidiyo salonda tv izleyerek uyuyuo. kimse bu nerde bu niye böyle gibi çıkışlarda yapmıyo ya sanırım işine geliyo. zaten evlerimiz 2 sokak mesafede
Herşeye kafa yormaktan saçlarım beyazlamaya başladı artik çek.
Geçen akşam kayınpederimi acile getirdiler yaralanmıştı, kaynanaya selam bile vermedim yok artık o eski nick. Tek kelime konuşmadık o akşam. Evde de ousa söyledim o da kızdı bana, neymiş onun hatrına konuşmam gerekirmiş. Eeh be dedim yeter artık senin hatrına da sanada başlarımÖzür diledi sonra
Bu bizimkini solladı
Bu da garip salata yapar da bu kadar değil
Bi de yoğurdu sulandırır nane kekik vs. atar, her şeyin yanına getirir
Bense katı severim yoğurdu
selam kızlarrr
mamalar konuşulmuş
akşama menunuz nedir
Benimkinin üstüne rakip tanımıyorum zaten
Anladım
Çok geçmiş olsun
Puhaha
Aslan Nickarada haklamak gerekiyo
Hala bana anasını savunuyor, bi güzel payladım haketti artık o da. Ne olsa benden bekliyor ilk adımı, lan dedim senin anan bana kıçını dönüpte oturuyor, kıçına mı selam verecektim
As. hoş geldin Gofretcim
Akşama ablam ne yaptıysa onu yiyecezoraya gideceğiz de
o malum markaların fast food larını uzun zamandır yemiyorum
en son yediğimde sabaha kadar yatamadım karın ağrısından
arada canım çekmiyor değil, hele önlerinden geçerken,
şimdi gerçek steak hamburgerciler var ya gerçek katkısız etten olan
arada onlardan yiyorum hamburger canım istediğinde.
selam pampaa
afiyet olsun :) ohh ne güzel ablası olan yemeğede gider :)
neyse bende arada anneme gidiyorum şükür ki yakınımda.
Hala bana anasını savunuyor, bi güzel payladım haketti artık o da. Ne olsa benden bekliyor ilk adımı, lan dedim senin anan bana kıçını dönüpte oturuyor, kıçına mı selam verecektim
As. hoş geldin Gofretcim
Akşama ablam ne yaptıysa onu yiyecezoraya gideceğiz de
Şükür mü etsem napsam
İyiyim keleş abla sen nasılsın
çalışıyorum ama şanslı gruplardanım
annem bakıyor oğluma, bi çok zaman ben annemde kalıyorum hava soğuk diye akşamlarıda yanımıza almıyoruz bi çok sabah. annemde kalıyorum oğlumla. eşimde yemek yer oğlanı sever eve gider yatar
selam kızlarrr
mamalar konuşulmuş
akşama menunuz nedir
Şükret valla. Geçen akşam da kahvaltılık yedik bu yumurta kızarttı tabi. Baktım görüntü normal, dediki yumurtayı yiyince tarifini isteyeceksin. Görünürde bişey yok, şeker mi kattın yoksa dedim :/ sen bi ye falan yaptı. Baktım yumurtada bişey yok yağ ve tuzdan başka. Bu gülüyor tabi. Bak dedim bunu yedikten sonra bana içinde şu vardı falan dersin yeminle kusarım önüne dedimçünkü her seferinde kavga ediyorum benimde yiyeceğim şeyin içşne tuhaf şeylet katma diye.
Ben çok alışkındım, her öğle yemeğinde yediğim olurdu
Azalttım haftada bir Ous cumadayken yiyorumo sevmez.
Onu hiç denemedim Gofretcim sipariş veriyorum ben cuma günleri buraya getiriyolar malum markalar
Her durakta bir ablam var dermişim puhaha
Artık yakına taşındım ya üşenmiyorum, normalde cumartesiyi beklerdim şimdi tamam dedim
Bu büyük ablam 1. durak, ortanca ablam 2.durak, annem 3. durak, bende 4. duraktayım
Bi tane ablam uzak, semt olarak.. 1 saat tutuyodur yol, o da gelmiş şimdi anneme yarın bana gelecekmiş nasipse
İyiyim bende röflemi yaptırdım bugün az bişi güzelleşip geldim
Selamm hoş geldinn
Hahahaha öyle deyince anlamıyor ama, bak böyle dedim haklısın dediTöbe töbe
Ben olsam annenin burnu kaf dağında geziyo, selam verilcek gibi durmuyo derim
Fazla fazla yaptım hemde, içim çok rahat. Ama onlar insanlıktan anlamadı hiç bi zaman. Ben de hakettikleri gibi davranıyorum.ay nickim güldürdün beni :)
boşver sen onları, kötü düşünceleri ile baş başa kalsınlar
elinden geleni yaptın mı ? yaptın fakat karşındaki almadı
senin vicdanın rahatsa keşke diyeceğin bir şey bırakmadıysalar, onları bırakma zamanın gelmiş..
Şükret valla. Geçen akşam da kahvaltılık yedik bu yumurta kızarttı tabi. Baktım görüntü normal, dediki yumurtayı yiyince tarifini isteyeceksin. Görünürde bişey yok, şeker mi kattın yoksa dedim :/ sen bi ye falan yaptı. Baktım yumurtada bişey yok yağ ve tuzdan başka. Bu gülüyor tabi. Bak dedim bunu yedikten sonra bana içinde şu vardı falan dersin yeminle kusarım önüne dedimçünkü her seferinde kavga ediyorum benimde yiyeceğim şeyin içşne tuhaf şeylet katma diye.
Bu da soğanı basar, baharatı basar ben yiyemem öyle
Acı varsa hele beni hıçkırık tutar, suya dayanırım
O da tuzlu sevmez, diyorum bende kızartmaya tuzu basayım da sen yiyeme
Olur mu böyle bencillik
denemeni öneririm pampişim
aradaki farkı o zaman anlıyorsun hiç rahatsız etmiyor yedikten sonra
o malum markaların tiryakisi olmuştum bir dönem sigara tiryakileri gibi...
yedikçe yiyesi geliyor insanın...
soğan halkası favorim bu arada B.......... ile başlayan markanın :)
oohhh yarın abla muhabbeti var
kalabalık aile olmak avantaj aslında
hoşbuldum abla
güle güle kullan röfleli saçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?