Rengi açık olmaynca çok fark etmez sende,benim tam sarı saçlar bide beyazlarda fazla sorma gitsin
Çok teşekkürler sağol
Tavuk ve pilav var yanınada salata yapacam
Benimki kadar obur mubenimki special yemek yapmayı çok seviyor, tuhaf tuhaf şeyler yapar. Geçen sabah kahvaltı hazırlıyor, yumurta kızartacaktı gidip bakmadım sofrayı falan hazırladı getirdi. Yumurtayı kızartmış ama içine bide nane katmış :) böyle acaip bi damak zevki var adamın.
aslında abla tavuk yemeyin diyorlar şu sıralar..
aslında en sağlıklısı beyaz et ama her halta bir şey karıştırdılar. şimdi de çabuk büyüsünler diye hormon veriyolar ya.
bir arkadaşım dedi. onun arkadaşının kızı 9 yaşında regl olmuş doktora götürmüş kızını. dr çok mu tavuk yapıyorsun sen evde demiş.. nedense çok tavuk yiyenler çabuk girermiş ergenliğe bilmiyordum. bunu diyen de öyle bilmediği şeyi konuşmaz. ama netten bakmadım ne kadar doğru diye.
bir de migrosta organik tavuk 18tl/kg.
diğer 6tl civarı.. yani insanın kafası karışıyor. madem 6 tl olan iyi değil neden satılıyor?
En son kalpli yapmıştı ama gözlerim yaşardı
Bende daha şimdiden boyaya çok alışmak istemiyorum abla
Ne de olsa kimyasal, dökülüyo bi de
İlerde nasılsa ihtiyacım olacak
Benimki kadar obur mubenimki special yemek yapmayı çok seviyor, tuhaf tuhaf şeyler yapar. Geçen sabah kahvaltı hazırlıyor, yumurta kızartacaktı gidip bakmadım sofrayı falan hazırladı getirdi. Yumurtayı kızartmış ama içine bide nane katmış :) böyle acaip bi damak zevki var adamın.
Ne iş yapıyoki?
aslında abla tavuk yemeyin diyorlar şu sıralar..
aslında en sağlıklısı beyaz et ama her halta bir şey karıştırdılar. şimdi de çabuk büyüsünler diye hormon veriyolar ya.
bir arkadaşım dedi. onun arkadaşının kızı 9 yaşında regl olmuş doktora götürmüş kızını. dr çok mu tavuk yapıyorsun sen evde demiş.. nedense çok tavuk yiyenler çabuk girermiş ergenliğe bilmiyordum. bunu diyen de öyle bilmediği şeyi konuşmaz. ama netten bakmadım ne kadar doğru diye.
bir de migrosta organik tavuk 18tl/kg.
diğer 6tl civarı.. yani insanın kafası karışıyor. madem 6 tl olan iyi değil neden satılıyor?
oto lastik dükkanında, ama bu tertipli temiz olmak insanın içinden gelen bişey. Yani benim kocamın ruhu pis işi temiz olsa ne olur
Boşver alıştırma zaten sonrasında nasılsa gerek olacak
Nickkkkkkk ne haberrrrr nasılsınnn
Öyle çok fzla tavuk pişmez yani,eşimde çok sevmez ama yer yinede,bu bilgiler ne kadar doğru acaba..,Sadece tavukla bağlantılı değildir herhalde,yenilen herşey sahte nerdeyse..
Bu organşkler de ne kadar sağlıklı oda bilinmiyor ki,kendi ürettiğin ürünün olacakki için rahat edip yiyebileceksin ..
Bu da öyle Nick sorma
Annesinden öğrenmiş, kayınvalidem çalışıyor patronu kokoş kilo almasın diye bu tarz garip şeyler yiyomuş
Ondan görmüş kaynanam da Ouslara yedirmiş
Nasıl olsa hanım yapıyor, titiz olupta napsınlar.
Puhaha bizimkiler benziyoBenimkinin speciallerini görsen miden bulanırmelemen yapar, sanki iskender yapıyomuş gibi içine ekmek de katar
Doğum yakın bebişinin seni bir buhran bekliyor olabilir.
Ben anneme tutma beni aşağı atlıycam dayanamıyorum diyodum yetişemediğim için. allah yardımcın olsun, bebişinde sağlıkla gelsin.
Doğum yakın bebişinin seni bir buhran bekliyor olabilir.
Ben anneme tutma beni aşağı atlıycam dayanamıyorum diyodum yetişemediğim için. allah yardımcın olsun, bebişinde sağlıkla gelsin.
Yetişebildiğim kadar valla, yetişemediğim umrumda olmaz.
Mesela grip oldum yatıyorum şuan, akşama yemeğim yok ve umrunda değil. Ous gelince makarna yapsın ben karnımı doyurdum :)
Yetişebildiğim kadar valla, yetişemediğim umrumda olmaz.
Mesela grip oldum yatıyorum şuan, akşama yemeğim yok ve umrunda değil. Ous gelince makarna yapsın ben karnımı doyurdum :)
Sen çalışıyo musun
Hem bebek hem ev hem iş zor olsa gerek
Puhaha bizimkiler benziyo
Bu da yumurtalı herşeye bayılır
Her çeşitini yapar tavayla gezer, tabağa koymaz, ekmek banar durur
Ben sevmem normalde ama öyle bi iştahlı yiyo ki sanırsın ne yiyocanım çekiyo bazen şaşırıyo
çalışıyorum ama şanslı gruplardanım
annem bakıyor oğluma, bi çok zaman ben annemde kalıyorum hava soğuk diye akşamlarıda yanımıza almıyoruz bi çok sabah. annemde kalıyorum oğlumla. eşimde yemek yer oğlanı sever eve gider yatar
Ben yemiyorum onun tuhaf menüsünü :/ yaptığı salatanın tarifini vereyim mi?
Mor lahana ve soğanı doğrar. İçine salam zeytin peyniri doldurur. Bi de yoğurtla karıştırır oturur afiyetle yer
Karışmak haddim değil ama en azından artık yaza doğru evinize geçin akşamları
Gündüz de orda ya oğlun, sizin eve alışsın diye dedim
Hem eşin de tek kalmamış olur.
Ben çalışıyorum hem ev hem işte bile zorlandığım oluyo
Çocuk olursa ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?