09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Rengi açık olmaynca çok fark etmez sende,benim tam sarı saçlar bide beyazlarda fazla sorma gitsin

Çok teşekkürler sağol

Tavuk ve pilav var yanınada salata yapacam

aslında abla tavuk yemeyin diyorlar şu sıralar..
aslında en sağlıklısı beyaz et ama her halta bir şey karıştırdılar. şimdi de çabuk büyüsünler diye hormon veriyolar ya.
bir arkadaşım dedi. onun arkadaşının kızı 9 yaşında regl olmuş doktora götürmüş kızını. dr çok mu tavuk yapıyorsun sen evde demiş.. nedense çok tavuk yiyenler çabuk girermiş ergenliğe bilmiyordum. bunu diyen de öyle bilmediği şeyi konuşmaz. ama netten bakmadım ne kadar doğru diye.
bir de migrosta organik tavuk 18tl/kg.
diğer 6tl civarı.. yani insanın kafası karışıyor. madem 6 tl olan iyi değil neden satılıyor?

Bu da öyle Nick sorma
Annesinden öğrenmiş, kayınvalidem çalışıyor patronu kokoş kilo almasın diye bu tarz garip şeyler yiyomuş
Ondan görmüş kaynanam da Ouslara yedirmiş

Ne yiyeceğimizi şaşırdık zaten
Bizim ikizlerin birinde de erken ergenlik söz konusu İpekcim
Ablam fark edip hemen doktora götürdü
Öyle şeyler var ki şampuana kadar dikkat edilmeliymiş, sadece bu tarz erken ergenlik te değil tüm çocuklarda dikkat edilmeliymiş günümüzde herşey hormonlu katkılı diye
Şu an onun sebebi ile komple doktorun tavsiyesine uyuyo ablam kardeşleri de önlem almış oluyo bu sebeple

En son kalpli yapmıştı ama gözlerim yaşardı

Bende daha şimdiden boyaya çok alışmak istemiyorum abla
Ne de olsa kimyasal, dökülüyo bi de
İlerde nasılsa ihtiyacım olacak

Boşver alıştırma zaten sonrasında nasılsa gerek olacak

Nickkkkkkk ne haberrrrr nasılsınnn

Öyle çok fzla tavuk pişmez yani,eşimde çok sevmez ama yer yinede,bu bilgiler ne kadar doğru acaba..,Sadece tavukla bağlantılı değildir herhalde,yenilen herşey sahte nerdeyse..
Bu organşkler de ne kadar sağlıklı oda bilinmiyor ki,kendi ürettiğin ürünün olacakki için rahat edip yiyebileceksin ..

Benim durum daha beter o zaman dimi
Fast food yiyorum malum markaların
Bazen diyorum yağı bile belli değil artma tavuk mudur nedir kızım Çek yeme şunu
Ama yiyorum, azalttım artık haftada 1 yiyorum

Son düzenleme:

tüm bunlara rağmen yiyoruz hatta benim kızım çok seviyor. hatta bugün annem yapmış yesin diye. tabi annelerimiz devrinde böyle şeyler olmadığı için anneme anlatsam da şehir efsanesi geliyor bu tür şeyler...

Bu da öyle Nick sorma
Annesinden öğrenmiş, kayınvalidem çalışıyor patronu kokoş kilo almasın diye bu tarz garip şeyler yiyomuş
Ondan görmüş kaynanam da Ouslara yedirmiş

Benimkinin speciallerini görsen miden bulanır melemen yapar, sanki iskender yapıyomuş gibi içine ekmek de katar

Benimkinin speciallerini görsen miden bulanır melemen yapar, sanki iskender yapıyomuş gibi içine ekmek de katar
Puhaha bizimkiler benziyo
Bu da yumurtalı herşeye bayılır
Her çeşitini yapar tavayla gezer, tabağa koymaz, ekmek banar durur
Ben sevmem normalde ama öyle bi iştahlı yiyo ki sanırsın ne yiyo canım çekiyo bazen şaşırıyo

Doğum yakın bebişinin seni bir buhran bekliyor olabilir.
Ben anneme tutma beni aşağı atlıycam dayanamıyorum diyodum yetişemediğim için. allah yardımcın olsun, bebişinde sağlıkla gelsin.

Yetişebildiğim kadar valla, yetişemediğim umrumda olmaz.
Mesela grip oldum yatıyorum şuan, akşama yemeğim yok ve umrunda değil. Ous gelince makarna yapsın ben karnımı doyurdum :)

Doğum yakın bebişinin seni bir buhran bekliyor olabilir.
Ben anneme tutma beni aşağı atlıycam dayanamıyorum diyodum yetişemediğim için. allah yardımcın olsun, bebişinde sağlıkla gelsin.

Sen çalışıyo musun
Hem bebek hem ev hem iş zor olsa gerek

Sen çalışıyo musun
Hem bebek hem ev hem iş zor olsa gerek

çalışıyorum ama şanslı gruplardanım
annem bakıyor oğluma, bi çok zaman ben annemde kalıyorum hava soğuk diye akşamlarıda yanımıza almıyoruz bi çok sabah. annemde kalıyorum oğlumla. eşimde yemek yer oğlanı sever eve gider yatar

Ben yemiyorum onun tuhaf menüsünü :/ yaptığı salatanın tarifini vereyim mi?
Mor lahana ve soğanı doğrar. İçine salam zeytin peyniri doldurur. Bi de yoğurtla karıştırır oturur afiyetle yer

Karışmak haddim değil ama en azından artık yaza doğru evinize geçin akşamları
Gündüz de orda ya oğlun, sizin eve alışsın diye dedim
Hem eşin de tek kalmamış olur.

Ben çalışıyorum hem ev hem işte bile zorlandığım oluyo
Çocuk olursa ne olur bilmem

Ben yemiyorum onun tuhaf menüsünü :/ yaptığı salatanın tarifini vereyim mi?
Mor lahana ve soğanı doğrar. İçine salam zeytin peyniri doldurur. Bi de yoğurtla karıştırır oturur afiyetle yer

Bu bizimkini solladı
Bu da garip salata yapar da bu kadar değil
Bi de yoğurdu sulandırır nane kekik vs. atar, her şeyin yanına getirir
Bense katı severim yoğurdu

alerjik astımı var, kapıdan burnunu çıkarsa bronşite çeviriyo hemen.
Havalar sıcakken akşam alıp sabah bırakıyodum. Tekrar ısınmaya başlayınca alıcam minnoşumu akşamları.
eşimin canına minnet galiba eve gidiyo salonda tv izleyerek uyuyuo. kimse bu nerde bu niye böyle gibi çıkışlarda yapmıyo ya sanırım işine geliyo. zaten evlerimiz 2 sokak mesafede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…