09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sen kardeşine bu kadar destekken gerçekten istemese yüzüğü atardı cnm. En kötü babana resti ceker senin yanına gelirdi. Demek ki icinde bir yerde umut var. Haa gider muşa baktı olmuyor atar yzüğü

Kardeşine ne kadar derinden bağlı olduğunu tahmin edebiliyorum ama bu kadar işin icinde olma. Kızla samimiyet, ilişkilerine müdahale vs gibi. Hepimiz zaman zaman hayatımızdaki insanları en hassas noktalarından vuruyoruz. İnsanlık hali. Her ne yasanırsa yasansın sen bu kadar isin icinde olmamalısın. Senin tek görevin kardeşin üzüldüğünde yada sevindğinde yanında olmak. 22 yasındaki insanların acılarının önüne gecemezsin, geçsen de hata yaparsın. Bırak yasasın, acı ceke ceke öğrensin.

Asmu o kız senin kardeşini sevmiyo ve paragözün teki
Hoş söylemiş te bişey hissetmiyorum diye, sürpriz değil yani
Kardeşin baba kuzusu olup mutsuz olacağını bile bile nişanı atmıyosa bırak evlensin
Seni takan yokken kendini boşa paralama
Her ailede böyle bi tane süperman çıkar da kimse Allah razı olsun demez, kendi hallerine bırak

bende aynı şeyleri düşünüyorum çek.. kızda kızın aileside.. çok şükür bizim maddi durum iyi.. babamın yanı. şahsen bana bugune kadar babamın maddi olarak tek bir faydası olmamıştır..

kardeşim kendimle onu aynı evde düşünemiyorum. evlensemde aynı yatakta uyuyamam falan diyince ben baya agresifleştim..
babam geçen gün telefonunu kapatmış.. iş yerinden çıkmış.. 2 3 saat ses seda yok.. erkek kardeşim paniklemiş onu aramaya falan çıkmış.. babam ona nişanı atarsa başıma bir şey getirim diye tehdit etmişte olabilir.. bana söylemeyebilir..
herşeyi bırakıp askere gitmesi tavsiye ettim bende.. bilmiyorum muşa da gitmek istemiyorum... gidincede bişi değişmez..

topik hep geri sıralarda kalıyor. biz de kendimize yeni mekanlar arıyrduk. ama senin rapor bitince yine aynı olacak. başkanın duydu mu artıkın 2 kişi olduğunuzu

Rapor aldım ya müdür söylemiştir söylemediyse de ben söylerim ptesi saklamak olmaz aslında ilk benden duymalıydı

Kardeşinle acık acık konussana niye kacıyor

Ben geldim. Mutfakta kullandığım bi komodinim vardı onu temizledim yerleştirdim. Dahada bi iş yapmam bugün :)

Ben geldim. Mutfakta kullandığım bi komodinim vardı onu temizledim yerleştirdim. Dahada bi iş yapmam bugün :)

Kızım iş yapıcam derken doğurucan carpıcam bi tane haaa otur oturdugun yerde

Bisi sorcam nick, doktor bana progestanı kullanırken de kahve lekelerin olur demişti cok cok az var normal mi ki :S

Kızım iş yapıcam derken doğurucan carpıcam bi tane haaa otur oturdugun yerde

Bisi sorcam nick, doktor bana progestanı kullanırken de kahve lekelerin olur demişti cok cok az var normal mi ki :S

La erzaklarım ortalıkta sürünüyordu napim.
Ben hiç lekelenme yaşamadım bilmiyorum ki inşallah normaldir :26: zaten yerleşme kanaması diye bişey var, belkide odur lekelenme sebebi

Rapor aldım ya müdür söylemiştir söylemediyse de ben söylerim ptesi saklamak olmaz aslında ilk benden duymalıydı

Kardeşinle acık acık konussana niye kacıyor

konuştum defalarca.. ama anlatamıyorum. konuşma şeklimde gaza getirme modu değil..
insanların mutlu olmak için evlendiklerini.. annemiz ve babamız gibi bir evliliğige kendini yakıştırmaması anlatıyorum...
eger olmayacağına inanıyorsan uzatmayalım dedim. ben ablan olarak arkandayım dedim. biliyorsunuz yalnız kalıyorum. gelip bende kalırsın.sonrada askere gidersin dedim.. şahsen kız beni bile bunalttı.. çekilecek konuşacak bi tarafı yok.. kız kendine çevresine göre iyi biridir belki ama benim kardeşime ruhen uyabilcek biri değil.. kardeşim artım bu konular hakkındada konuşmak istemiyor..
bakalım muşa gidip gelelim neler olcak :26:

La erzaklarım ortalıkta sürünüyordu napim.
Ben hiç lekelenme yaşamadım bilmiyorum ki inşallah normaldir :26: zaten yerleşme kanaması diye bişey var, belkide odur lekelenme sebebi

Ne salak sacma seyler lan neyse kafamı bulandırmayayım

Hayırlısı olsun cnm senin icin de ailen icin de

Ne salak sacma seyler lan neyse kafamı bulandırmayayım

Hayırlısı olsun cnm senin icin de ailen icin de

elmiş seninle bunları konuştuğumuza inanamıyorum yahu
sen şimdi,nişanlı kızlar,2014 gelincikleri ve bir de anneler topiklerine üye olursun di mi

elmiş seninle bunları konuştuğumuza inanamıyorum yahu
sen şimdi,nişanlı kızlar,2014 gelincikleri ve bir de anneler topiklerine üye olursun di mi

Q seni paralarım bebişim

Benim azgın kadınlar topiğine üye olmam lazım ahahahah kesmez onlar beni

Nişanlılara kötü örnek olurum Anneleri de paralarım muhtemelen

ex e ev aldıracakken acaba bahceli fln bi yer mi aldırsam la ahahahahahah mokunu cıkarmak gibi olmasın. Cocuk oynar bahcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…