hee bir de havuz eklet bebişim. çay yolu falan tam ağzına layık
Ayıplı şeyler mi yaptın sen ben kutsal topraklardayken
Hemde ben hala ç.b iken
senin hormonlar da bi acaip la bebişim;hala mı azgın kadınsın hahahhaa gerçi ilk atışta gol olunca tadını çıkaramadın tabiQ seni paralarım bebişim
Benim azgın kadınlar topiğine üye olmam lazım ahahahah kesmez onlar beni
Nişanlılara kötü örnek olurumAnneleri de paralarım muhtemelen
şimdi nerde oturcaksınız ki siz,herif ankarada değil ki:26:ex e ev aldıracakken acaba bahceli fln bi yer mi aldırsam laahahahahahah mokunu cıkarmak gibi olmasın. Cocuk oynar bahcede
Doğumdan sonra çalışamam da ssklıyım hala doğum parası alabilmek içiniş yerinden sorun olmadı demi? devam ssk falan? sen devam edecek misin doğumdan sonrA?
elmiş seninle bunları konuştuğumuza inanamıyorum yahu
sen şimdi,nişanlı kızlar,2014 gelincikleri ve bir de anneler topiklerine üye olursun di mi
o kadar bütcem yok ki bebişimcayyolunda v,llayaasererdim valla ahahahaha
kanka gözümü kapadım yaptım bi de nasıl yapldğını unutmuştum ahahahahhahahaha bisiklete binmek gibiymiş
Ahahaha ya daha evlenmemiş barklanmamış çocuk var karşında, ne ayıııııııp
senin hormonlar da bi acaip la bebişim;hala mı azgın kadınsın hahahhaa gerçi ilk atışta gol olunca tadını çıkaramadın tabi
anneleri kesin paralarsın,regl gününde anormal oluyosun 9 ayı nası geçiriceksin Allah bilir.herif seni bu sürede boşmazsa iyi vallaa
şimdi nerde oturcaksınız ki siz,herif ankarada değil ki:26:
Hahahaha
Ahahaha ya daha evlenmemiş barklanmamış çocuk var karşında, ne ayıııııııp
Burda notaları gördü gördü azdı, gitti teleferikte "do" sesi verdi hem de kalın do
Yoksa do ince miydibilemedim.
kendisi de henüz evlenip barklanmamış yalnız
Burda notaları gördü gördü azdı, gitti teleferikte "do" sesi verdi hem de kalın do
Yoksa do ince miydibilemedim.
bu arada elmiko ben o kısmı tam okuyamadım sanırım,nikahı yaptınız mı yapmadınız mı?önemsiz bi ayrıntı ama ,sorim dedim
Seni de nicki de gebertirim cocuk cocuk dedin hamile kaldık yine yaranamadık olaya gel
Kızım ankaraya bir saat mesafede simdi banyoya girsem cıktıgımda gelirsabah gidip aksam gelecek Boşarsa boşasın la defolsun ben alacagımı aldım
cok mu komik? nick hanım?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayrıntı verdim yanlıslıkla hemen delete et bebişim hemennn abdestin kacar ahahahah
harbi la bi lafıma hamile kaldın yaSeni de nicki de gebertirim cocuk cocuk dedin hamile kaldık yine yaranamadık olaya gel
Kızım ankaraya bir saat mesafede simdi banyoya girsem cıktıgımda gelirsabah gidip aksam gelecek Boşarsa boşasın la defolsun ben alacagımı aldım
cok mu komik? nick hanım?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayrıntı verdim yanlıslıkla hemen delete et bebişim hemennn abdestin kacar ahahahah
Merhaba :122:
Yaniiii, küçük hacı var karşında biliyorsun
Ben abla sözü dinlerim kızımharbi la bi lafıma hamile kaldın ya
bence de adamın işe yarar tek şeyini aldın;yani sipirminlerini..yalnız topikte tek olucaksın ...lükse bak..diğerleri doğurmuş olacak yakında
ayrıntı mı hani nerde???
Merhaba :122:
ayakta nasıl yapmama gerektigini bilememiştim hatırladın mı ben de otururken yaptım ay kayarken ahahahahah
Basvurduk cnm ama gün almadık henüz bu cuma belli olacak. İmam nikaaa tamam ama .D
vala çok komik lancok mu komik? nick hanım?
ayakta nasıl yapmama gerektigini bilememiştim hatırladın mı ben de otururken yaptım ay kayarken ahahahahah
çeko yavrum bunlar ayıplı konu olayını aştılar,sen kapa gözlerini
arkadaki 3. kişi ne iş yapıyo demiştin o mu
iyi hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden..
Dağılıın hadi bişi yok! Ziyaretçiler size diyorum alüüü....
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 7 ziyaretçi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?