09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hee bir de havuz eklet bebişim. çay yolu falan tam ağzına layık

o kadar bütcem yok ki bebişim cayyolunda v,llayaasererdim valla ahahahaha
Ayıplı şeyler mi yaptın sen ben kutsal topraklardayken
Hemde ben hala ç.b iken

kanka gözümü kapadım yaptım bi de nasıl yapldğını unutmuştum ahahahahhahahaha bisiklete binmek gibiymiş

Q seni paralarım bebişim

Benim azgın kadınlar topiğine üye olmam lazım ahahahah kesmez onlar beni

Nişanlılara kötü örnek olurum Anneleri de paralarım muhtemelen
senin hormonlar da bi acaip la bebişim;hala mı azgın kadınsın hahahhaa gerçi ilk atışta gol olunca tadını çıkaramadın tabi
anneleri kesin paralarsın,regl gününde anormal oluyosun 9 ayı nası geçiriceksin Allah bilir.herif seni bu sürede boşmazsa iyi vallaa

ex e ev aldıracakken acaba bahceli fln bi yer mi aldırsam la ahahahahahah mokunu cıkarmak gibi olmasın. Cocuk oynar bahcede
şimdi nerde oturcaksınız ki siz,herif ankarada değil ki:26:

iş yerinden sorun olmadı demi? devam ssk falan? sen devam edecek misin doğumdan sonrA?
Doğumdan sonra çalışamam da ssklıyım hala doğum parası alabilmek için
elmiş seninle bunları konuştuğumuza inanamıyorum yahu
sen şimdi,nişanlı kızlar,2014 gelincikleri ve bir de anneler topiklerine üye olursun di mi

Hahahaha

o kadar bütcem yok ki bebişim cayyolunda v,llayaasererdim valla ahahahaha

kanka gözümü kapadım yaptım bi de nasıl yapldğını unutmuştum ahahahahhahahaha bisiklete binmek gibiymiş

Ahahaha ya daha evlenmemiş barklanmamış çocuk var karşında, ne ayıııııııp

Burda notaları gördü gördü azdı, gitti teleferikte "do" sesi verdi hem de kalın do
Yoksa do ince miydi bilemedim.

bu arada elmiko ben o kısmı tam okuyamadım sanırım,nikahı yaptınız mı yapmadınız mı?önemsiz bi ayrıntı ama ,sorim dedim

Seni de nicki de gebertirim cocuk cocuk dedin hamile kaldık yine yaranamadık olaya gel

Kızım ankaraya bir saat mesafede simdi banyoya girsem cıktıgımda gelir sabah gidip aksam gelecek Boşarsa boşasın la defolsun ben alacagımı aldım

cok mu komik? nick hanım?
Ahahaha ya daha evlenmemiş barklanmamış çocuk var karşında, ne ayıııııııp

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayrıntı verdim yanlıslıkla hemen delete et bebişim hemennn abdestin kacar ahahahah

Burda notaları gördü gördü azdı, gitti teleferikte "do" sesi verdi hem de kalın do
Yoksa do ince miydi bilemedim.

ayakta nasıl yapmama gerektigini bilememiştim hatırladın mı ben de otururken yaptım ay kayarken ahahahahah

bu arada elmiko ben o kısmı tam okuyamadım sanırım,nikahı yaptınız mı yapmadınız mı?önemsiz bi ayrıntı ama ,sorim dedim

Basvurduk cnm ama gün almadık henüz bu cuma belli olacak. İmam nikaaa tamam ama .D

Yaniiii, küçük hacı var karşında biliyorsun

harbi la bi lafıma hamile kaldın ya
bence de adamın işe yarar tek şeyini aldın;yani sipirminlerini.. yalnız topikte tek olucaksın ...lükse bak..diğerleri doğurmuş olacak yakında

ayrıntı mı hani nerde???

miraba kücük cek

Yaniiii, küçük hacı var karşında biliyorsun

anlatayım mı nasıl yaptığımı
Ben abla sözü dinlerim kızım Hepsinin doğurup gitmesini bekledim assolist gibi gezinicem ortalıkta ahahahhahahah

Sen de hamile kalıcan arkamdan ben senin dediğini yptım sen de benim :)

çeko yavrum bunlar ayıplı konu olayını aştılar,sen kapa gözlerini

ayakta nasıl yapmama gerektigini bilememiştim hatırladın mı ben de otururken yaptım ay kayarken ahahahahah

Basvurduk cnm ama gün almadık henüz bu cuma belli olacak. İmam nikaaa tamam ama .D

arkadaki 3. kişi ne iş yapıyo demiştin o mu
iyi hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden..

Dağılıın hadi bişi yok! Ziyaretçiler size diyorum alüüü....

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 7 ziyaretçi)

çeko yavrum bunlar ayıplı konu olayını aştılar,sen kapa gözlerini
arkadaki 3. kişi ne iş yapıyo demiştin o mu
iyi hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden..

Ben yaptım baskaları baktı onu yaptım ahahahahhahahaha hani biri yer biri bakar :)

Dağılıın hadi bişi yok! Ziyaretçiler size diyorum alüüü....

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 7 ziyaretçi)

meraklıdan bol ne var badim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…