+18 e hoşgeldiniznemesis dövecek bizi
Koptum
ben hızlı sohbetlered iki sayfa açıyom bi ters bi düz gidiyom
Doğru direkt kinetik var sende
Ne potansiyeli olacak, elbette ayıplı konuşma potansiyeli
benmihatları karıştırdın, kim bilir kaç kişiyi arıyon, adamın duygularıyla oynamaman iyi olmuş
Kızlar ben yaşlı bir kadınım yetişemiyorum yahu, bir de netim yavaş galiba.
Azcık yavaş olun
Haa bide ne dicektim, dün kitycim sağolsun bana çıtçıatlar hakkında uzun ve geniş bilgi verdi.
Parça çıtçıt almaya karar verdim.
Merakınızdan ölmeyin diye söyliyim didim
hoşçakal dedik bitti işte daha nolacaktı. adam benimle kouşacak bişeyiniz yok dedi. daha ne desin muhabbet bir yerde biter sizi tanımıyorum dediihımm, veda bunun neresind eanlamdım, :44:
bi işede karışmasalar
kıs telesekreter çıkmış olmasın
kim kimi aramış ne demiş nezaman aramış burayı nasıl okumuş kimmiş o çatlıcam yaa
ahh canım daa nerde oldunu bılmıyo tanıdık görunce dalmış ben gıbı+18 e hoşgeldiniznemesis dövecek bizi
Koptum
kim kimi aramış ne demiş nezaman aramış burayı nasıl okumuş kimmiş o çatlıcam yaa
ben saçımı 15 gün önce oryalle açtırdım ve saçımı açık bir renge boyadılar.yani sanki saçıma yeşil atılmış gibi bir sarı oldu diplerim uzadı kafamın etrafı çerçeve gibi siyah olmuştu bende dün saçımı koyu kumrala boyattım ama tutmadı sadece sarıyı matlaştırdı ve saçlarımın uçları çok kötü oldu kurudu ve yıprandı.ben saçımı doğal bir renge koyu kumral gibi bir renge boyayıp bidaha boya sürmek istemiyorum.hangi markanın hangi rengini kullanıp bu sorunu aşabilirim ve saç uçlarımı kestirmeden badem yağıyla düzeltmem mümkünmü acil yardımcı olursanız çok sevinirim
nbeimd ekafam karışık ama soru sormadan analmaya çalışıyom
Hele bir gel de, tuzlu suya yatırcam seni
Elmi, kırmızı uyarılarının hepsi beğeni değil, aralarında özel mesaj da olabilir, arada bir bakıver
hatları karıştırdın, kim bilir kaç kişiyi arıyon, adamın duygularıyla oynamaman iyi olmuş
Kızlar ben yaşlı bir kadınım yetişemiyorum yahu, bir de netim yavaş galiba.
Azcık yavaş olun
Haa bide ne dicektim, dün kitycim sağolsun bana çıtçıatlar hakkında uzun ve geniş bilgi verdi.
Parça çıtçıt almaya karar verdim.
Merakınızdan ölmeyin diye söyliyim didim
Ben de 4-5 sekme açık yine de yakalayamıyorum
Okumuş mu tüm yazılanları:18:
hımm analdım canım, sağlık olsuncık cık cıkk
benmikız vallahi kimseyi aramıyorum. aslnda aramak istesemde çok dobrayımdır ama bunu rüyamda gördümya utandım biraz. ama hala çok merak ediyorum birde foto olsaydı iyiydi
parça iyi olmuş istediğin gbi kullanırsın. ama çok geniş bilgim yok ondan bişi diyemedim ben.
hoşçakal dedik bitti işte daha nolacaktı. adam benimle kouşacak bişeyiniz yok dedi. daha ne desin muhabbet bir yerde biter sizi tanımıyorum dedii
bi git yaaaaaaaaaaaa
Sen geçen de attığım mesaja geri dönme, sonra benden dedikodu iste, pışıkk
ben saçımı 15 gün önce oryalle açtırdım ve saçımı açık bir renge boyadılar.yani sanki saçıma yeşil atılmış gibi bir sarı oldu diplerim uzadı kafamın etrafı çerçeve gibi siyah olmuştu bende dün saçımı koyu kumrala boyattım ama tutmadı sadece sarıyı matlaştırdı ve saçlarımın uçları çok kötü oldu kurudu ve yıprandı.ben saçımı doğal bir renge koyu kumral gibi bir renge boyayıp bidaha boya sürmek istemiyorum.hangi markanın hangi rengini kullanıp bu sorunu aşabilirim ve saç uçlarımı kestirmeden badem yağıyla düzeltmem mümkünmü acil yardımcı olursanız çok sevinirim
kadınlar kulübünü aradım canım.detyaları arkadaşlar versin utanırım ben zaten yaram geçmiş değillPiyonist kk dediğin kim :44: kimi aradın :44:
romantik elbetttwawwwwwwwwwwwww
ne ka romantikkkkkkkkk
hım bu işin mazisi var yani:44:
Ben de 4-5 sekme açık yine de yakalayamıyorum
Okumuş mu tüm yazılanları:18:
analdım ne kihımm analdım canım, sağlık olsun
Çok merak etmiştik, aslında bu konuyu ondan açtık med
Ben de kardeşime sordum, o da parça çıt çıt daha kullanışlı dedi.
Sonra bize foto yollarsın belkiGüle güle kullan şimdiden
Okumuştur tabi, ben dalga geçmiyorum.
Kazen biliyor her birşeyleri, hiç aklınıza gelmeyecek şeyleri.
:18::18:
tarif ediyorum
tek kelime
baş harfi K
erkek
bildinmi ???
benmikız vallahi kimseyi aramıyorum. aslnda aramak istesemde çok dobrayımdır ama bunu rüyamda gördümya utandım biraz. ama hala çok merak ediyorum birde foto olsaydı iyiydi
parça iyi olmuş istediğin gbi kullanırsın. ama çok geniş bilgim yok ondan bişi diyemedim ben.
hoşçakal dedik bitti işte daha nolacaktı. adam benimle kouşacak bişeyiniz yok dedi. daha ne desin muhabbet bir yerde biter sizi tanımıyorum dedii
bi git yaaaaaaaaaaaa
kazım engin
gördüm yewrum yazdım bile, ilanı ask ettim sağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?