09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmi, kırmızı uyarılarının hepsi beğeni değil, aralarında özel mesaj da olabilir, arada bir bakıver

ben hızlı sohbetlered iki sayfa açıyom bi ters bi düz gidiyom

ben saçımı 15 gün önce oryalle açtırdım ve saçımı açık bir renge boyadılar.yani sanki saçıma yeşil atılmış gibi bir sarı oldu diplerim uzadı kafamın etrafı çerçeve gibi siyah olmuştu bende dün saçımı koyu kumrala boyattım ama tutmadı sadece sarıyı matlaştırdı ve saçlarımın uçları çok kötü oldu kurudu ve yıprandı.ben saçımı doğal bir renge koyu kumral gibi bir renge boyayıp bidaha boya sürmek istemiyorum.hangi markanın hangi rengini kullanıp bu sorunu aşabilirim ve saç uçlarımı kestirmeden badem yağıyla düzeltmem mümkünmü acil yardımcı olursanız çok sevinirim

Doğru direkt kinetik var sende
Ne potansiyeli olacak, elbette ayıplı konuşma potansiyeli

cık cık cıkk

benmi kız vallahi kimseyi aramıyorum. aslnda aramak istesemde çok dobrayımdır ama bunu rüyamda gördümya utandım biraz. ama hala çok merak ediyorum birde foto olsaydı iyiydi
parça iyi olmuş istediğin gbi kullanırsın. ama çok geniş bilgim yok ondan bişi diyemedim ben.
hımm, veda bunun neresind eanlamdım, :44:
bi işede karışmasalar
hoşçakal dedik bitti işte daha nolacaktı. adam benimle kouşacak bişeyiniz yok dedi. daha ne desin muhabbet bir yerde biter sizi tanımıyorum dedii
kıs telesekreter çıkmış olmasın

bi git yaaaaaaaaaaaa

kim kimi aramış ne demiş nezaman aramış burayı nasıl okumuş kimmiş o çatlıcam yaa

Sen geçen de attığım mesaja geri dönme, sonra benden dedikodu iste, pışıkk

Hımmm, geçmiş olsun:44:

Çok merak etmiştik, aslında bu konuyu ondan açtık med
Ben de kardeşime sordum, o da parça çıt çıt daha kullanışlı dedi.
Sonra bize foto yollarsın belki Güle güle kullan şimdiden

Ben de 4-5 sekme açık yine de yakalayamıyorum

Okumuş mu tüm yazılanları:18:

Okumuştur tabi, ben dalga geçmiyorum.
Kazen biliyor her birşeyleri, hiç aklınıza gelmeyecek şeyleri.
:18::18:

hımm analdım canım, sağlık olsun

bu soruyu sormak için niye beni seçtin analmadım:26::26: derste yaramzlık yaparken öğretmen eyakalann aöğrenci gibi hissettim kendimi

Piyonist kk dediğin kim :44: kimi aradın :44:
kadınlar kulübünü aradım canım.detyaları arkadaşlar versin utanırım ben zaten yaram geçmiş değill
wawwwwwwwwwwwww
ne ka romantikkkkkkkkk
romantik elbettt
hım bu işin mazisi var yani:44:

yok kız ne mazisi. hem mazisi olsa ne olur geleceği olmadıktan sonra ppeehhh buna içilir iştee
Ben de 4-5 sekme açık yine de yakalayamıyorum

Okumuş mu tüm yazılanları:18:

bilmem sormadım. amann işi gücü var adamın bizimi dikizliycek

hımm analdım canım, sağlık olsun
analdım ne ki

neyi bilebilir allah aşkına buraya yazdığımız şeyler dışında

Boşver bebekim, hem zaten çok uzunmuş, düşünsene öpmek için zıplaman gerekecek, mesela kulağına bişi söylemeye kalksan sandalyesiz yapamıcan falan

Daha nasıl avutayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…