09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım gene senden fayda var bana sen ne anladınsa banada anlat kımı aramış bu pıyonıst
Kazeni aramış, bi dürtme kolumu

içeleim güzelleşelim seni reddenlerede yapalım

Boşver bebekim, hem zaten çok uzunmuş, düşünsene öpmek için zıplaman gerekecek, mesela kulağına bişi söylemeye kalksan sandalyesiz yapamıcan falan

Daha nasıl avutayım bilemedim
harikasın:13:

ben geçen bı ruya gördum eşimin kuzenın eşide ben gıbı azcık kılolu (baya bıldın kılolu)

düğün varmış oda gelcek düğüne bı baktım bu nası zayıflamış tek kılolu ben kaldım dıye çıldırdım ruyamda

butun dolabı dağıttım kıyafet ararken ruyamda tabı eşim işe giderken kım toplıcak şimdi bunları dıye söylenemıymuşum

benım pc nebiçimde bozuldu bılıyonmu sen gıremedımki msjı görüp cevap yazayım

ben hemen cevaplarım sen anlat nolmuş

Ben anlatmam, kimseye bişi olmadı, ben anlatmaya kalkarım banlanırım
Piyonist anlatsın, ona sor keti, baş kahraman o

ayhh muhabbetten kopmak çokkötü ama çıkmamlazım, kızımın anneler günü partisi var, görüşürüz:79:

bu soruyu sormak için niye beni seçtin analmadım:26::26: derste yaramzlık yaparken öğretmen eyakalann aöğrenci gibi hissettim kendimi
:
Boşver bebekim, hem zaten çok uzunmuş, düşünsene öpmek için zıplaman gerekecek, mesela kulağına bişi söylemeye kalksan sandalyesiz yapamıcan falan

Daha nasıl avutayım bilemedim
zıplarım, hoplarım, o eğilir, hep ayakta dikilmiycezya oturduğumuz zamana denk getirirm, hep yorgunum hadi oturalım derim
tek kelime demiştim ama yinede doğru bildin
yaw sen dün yoktum dediydin ben kazenin kazım engin olduğunu düşündüğümü söylediğim dün değilmiydi :44::44:

kandırıkçı katiee yalanın çıktı işte ortaya. bende dedim senle dün konuşmamışmıydık die kaynattın arada ama bak bi hatırlayan daha aa yakaladık seniii

Çok merak etmiştik, aslında bu konuyu ondan açtık med
Ben de kardeşime sordum, o da parça çıt çıt daha kullanışlı dedi.
Sonra bize foto yollarsın belki Güle güle kullan şimdiden

Hey allahım niye parça parça aldıysam

Sağol kuzum, evet parça daha iyiymiş.
İyi ki sormuşum size, ne varsa kkda var valla

tek kelime demiştim ama yinede doğru bildin
yaw sen dün yoktum dediydin ben kazenin kazım engin olduğunu düşündüğümü söylediğim dün değilmiydi :44::44:

sabah baktım eskı muhabbetlere canım hatta baya guldum bıde curly varmış kızkardeşi galiba öle anladım

sabah baktım eskı muhabbetlere canım hatta baya guldum bıde curly varmış kızkardeşi galiba öle anladım

curly i hala bende çözemedim
biz lisedeyken bi hocamız vardı adını curly koymuştuk
yoksa o curly bu corrly mi sinan çetinin film gibisi gibim oldu ow may gat

gördüm yewrum yazdım bile, ilanı ask ettim sağa

İlk defa duygularımın karşılığını aldım çok mesudum
Piyo kusura bakma balım, sen alamadın ben aldım falan, böyle nispet gibi oldu ama

:

zıplarım, hoplarım, o eğilir, hep ayakta dikilmiycezya oturduğumuz zamana denk getirirm, hep yorgunum hadi oturalım derim

Olur mu kızam, ne o öyle engelli gibi.

kız yazılar sılınıyormu bende o konuya obone olmuştum adam olacak kızlara sayfamda çıkıyo zaten ordan baktım nıye kandırayım töbe töbe nası gaza geldıysenız herkese potansıyel gizlenen gözuyle bakıyolar

Kazeni aramış, bi dürtme kolumu
içeleim güzelleşelim seni reddenlerede yapalım
harikasın:13:

içelimmm

Ben anlatmam, kimseye bişi olmadı, ben anlatmaya kalkarım banlanırım
Piyonist anlatsın, ona sor keti, baş kahraman o
canım ben kazeni aradım muhabbet o. ama konuştuk kapattık. bir dahada aslında konusunu açmayalım diyorum bu 3. olacak hep konu ona geliyor. kapatalım üzülüyorum
ayhh muhabbetten kopmak çokkötü ama çıkmamlazım, kızımın anneler günü partisi var, görüşürüz:79:
görüşürüz canım. geçmiş anneler günün kutlu olsun. herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun. darısı başımıza
ahh canımya sen kazenı nıye arıyosunya hey allahım

ama merak etmiştim

E sen bana sevgi dolu mesajlar yaz sana da yazalım :)

şu sevgiye en aç olduğum bi günde önce sen at sonra ben sana atarım demen çok yersiz olmuş. öncesi sonrası olmaz bu işin seviyorsan seversin yazarsın hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…