Kazeni aramış, bi dürtme kolumucanım gene senden fayda var banasen ne anladınsa banada anlat kımı aramış bu pıyonıst
içeleim güzelleşelimkadınlar kulübünü aradım canım.detyaları arkadaşlar versin utanırım ben zaten yaram geçmiş değill
romantik elbettt
yok kız ne mazisi. hem mazisi olsa ne olur geleceği olmadıktan sonra ppeehhh buna içilir iştee
bilmem sormadım. amann işi gücü var adamın bizimi dikizliycek
Boşver bebekim, hem zaten çok uzunmuş, düşünsene öpmek için zıplaman gerekecek, mesela kulağına bişi söylemeye kalksan sandalyesiz yapamıcan falan
Daha nasıl avutayım bilemedim
benım pc nebiçimde bozuldu bılıyonmu sen gıremedımki msjı görüp cevap yazayım
ben hemen cevaplarım sen anlat nolmuş
analdım ne ki
neyi bilebilir allah aşkına buraya yazdığımız şeyler dışında
Okumuştur tabi, ben dalga geçmiyorum.
Kazen biliyor her birşeyleri, hiç aklınıza gelmeyecek şeyleri.
:18::18:
bu soruyu sormak için niye beni seçtin analmadım:26::26: derste yaramzlık yaparken öğretmen eyakalann aöğrenci gibi hissettim kendimi
zıplarım, hoplarım, o eğilir, hep ayakta dikilmiycezya oturduğumuz zamana denk getirirm, hep yorgunum hadi oturalım derimBoşver bebekim, hem zaten çok uzunmuş, düşünsene öpmek için zıplaman gerekecek, mesela kulağına bişi söylemeye kalksan sandalyesiz yapamıcan falan
Daha nasıl avutayım bilemedim
tek kelime demiştim ama yinede doğru bildin
yaw sen dün yoktum dediydin ben kazenin kazım engin olduğunu düşündüğümü söylediğim dün değilmiydi :44::44:
ayıp değil mi? olan var olmayan varr
ayhh muhabbetten kopmak çokkötü ama çıkmamlazım, kızımın anneler günü partisi var, görüşürüz:79:
Çok merak etmiştik, aslında bu konuyu ondan açtık med
Ben de kardeşime sordum, o da parça çıt çıt daha kullanışlı dedi.
Sonra bize foto yollarsın belkiGüle güle kullan şimdiden
tek kelime demiştim ama yinede doğru bildin
yaw sen dün yoktum dediydin ben kazenin kazım engin olduğunu düşündüğümü söylediğim dün değilmiydi :44::44:
ahh canımya sen kazenı nıye arıyosunya hey allahım
sabah baktım eskı muhabbetlere canım hatta baya guldum bıde curly varmış kızkardeşi galiba öle anladım
gördüm yewrum yazdım bile, ilanı ask ettim sağa
:
zıplarım, hoplarım, o eğilir, hep ayakta dikilmiycezya oturduğumuz zamana denk getirirm, hep yorgunum hadi oturalım derim
:
zıplarım, hoplarım, o eğilir, hep ayakta dikilmiycezya oturduğumuz zamana denk getirirm, hep yorgunum hadi oturalım derim
kandırıkçı katiee yalanın çıktı işte ortaya. bende dedim senle dün konuşmamışmıydık die kaynattın arada ama bak bi hatırlayan daha aa yakaladık seniii
Kazeni aramış, bi dürtme kolumu
içeleim güzelleşelimseni reddenlerede yapalım
harikasın:13:
canım ben kazeni aradım muhabbet o. ama konuştuk kapattık. bir dahada aslında konusunu açmayalım diyorum bu 3. olacak hep konu ona geliyor. kapatalım üzülüyorumBen anlatmam, kimseye bişi olmadı, ben anlatmaya kalkarım banlanırım
Piyonist anlatsın, ona sor keti, baş kahraman o
görüşürüz canım. geçmiş anneler günün kutlu olsun. herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun. darısı başımızaayhh muhabbetten kopmak çokkötü ama çıkmamlazım, kızımın anneler günü partisi var, görüşürüz:79:
ahh canımya sen kazenı nıye arıyosunya hey allahım
ahahahahah piyonist keti sana üzüldü
E sen bana sevgi dolu mesajlar yaz sana da yazalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?