Yekta Yekta hoş geldin
Seni unutmak ne mümkün
Nişanlınla aran nasıl
Annen baban nasıl oldu
20 binlik mobilyalar kullanışlı mı
hoşgeldin yekta
Bişey sorcam, bu eve yeni taşındık biliyorsunuz. Az önce kapı çaldı, yeni komşularım müsaitsen oturmaya geldik dedi. Ben de şuan temizlik yaptığımı ve müsait olmadığımı, müsait bi zaman kendilerini çağıracağımı söyledim. Ev gerçekten misafir buyurvetmek için müsait değil toplamam lazımdı, ayıp olmamıştır dimi kapıdan çevirdiğim için:26:
Bişey sorcam, bu eve yeni taşındık biliyorsunuz. Az önce kapı çaldı, yeni komşularım müsaitsen oturmaya geldik dedi. Ben de şuan temizlik yaptığımı ve müsait olmadığımı, müsait bi zaman kendilerini çağıracağımı söyledim. Ev gerçekten misafir buyurvetmek için müsait değil toplamam lazımdı, ayıp olmamıştır dimi kapıdan çevirdiğim için:26:
Hoşbulduk tatlım nasılsı nevarne yok bakim
Hoşbulduk canım nişanlı değilim ama erkek arkadaşımla aram iyi çok şükür :)
Annem babam aynı değişik bişey yok bir iyiler bi kötü alıştık biz onların durumuna
Mobilyalarsa ben memnun değilim babam kendisi ısrarla aldı ama herkes çok beğeniyor benim pek tarzım değil klasik ben rahatıma düşkünüm biraz
Nişanlanıcam demiştin herhalde , ben bi nişan hatırlıyodum da neyse
Bende konforuma düşkünüm
yaşam mücadelesi bende şafak sayıyorumm :18::18::18::18::18::18::18::18: gel temmuz gelll :18::18::18:
Nişanlanıcam demiştin herhalde , ben bi nişan hatırlıyodum da neyse
Bende konforuma düşkünüm
yazıcak bişey bulamıyorum ama bu topikde beni çeken bişey var, her gün yoklayıp gidiyorum
Askerden gelince inşaAllah yapıcaz nişan canım
Hoş geldin
Hayırlısı olsun
Ailevi sorunlarını ona çok net anlatma yine de bence
Az çok herşeyi biliyor erkek arkadaşım çünkü onun aileside benzer sorunları yaşadı biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.O beni iyi anlayabiliyor bende onu ne hissettiklerimizi anlayabiliyoruzz
yok canım neden ayıp olsun...
bence mesafeli olmak hemen iyidirki senin işin varmış açıklamanı da yazmışsın...
hemen ölümüne kankayız moduna girenlerden hoşlanmam
Olmamıştır
Asıl onların ki ayıp
Yeni gelmişsin evin yerleşti mi, artı hamilesin ki olmasan da önceden haber verilir küt diye biz oturmaya geldik denmez
Ne mutlu, inşallah hep böyle devam edersiniz
Ya yarın gelcez deseler neyse, ben de çat kapı misafirliği sevmiyorum. Ki gerçekten çok işim var.
amin canım inşaallah aramızda bazı sorunlar olabiliyor bazen ama bunlar çocukluktan beri yaşadığımız psikolojik sorunlardan kaynaklı.Elimizde olmadan olabiliyor.Onun yerinde başkası olsaydı anlayışlı olmazdı.Psikiyatr Psikologlara gittim hemde özelden çok paralar harcadım ama pek işe yaramıyor.
Ya yarın gelcez deseler neyse, ben de çat kapı misafirliği sevmiyorum. Ki gerçekten çok işim var.
amin canım inşaallah aramızda bazı sorunlar olabiliyor bazen ama bunlar çocukluktan beri yaşadığımız psikolojik sorunlardan kaynaklı.Elimizde olmadan olabiliyor.Onun yerinde başkası olsaydı anlayışlı olmazdı.Psikiyatr Psikologlara gittim hemde özelden çok paralar harcadım ama pek işe yaramıyor.
Benim hayatım kötüyse ne oluyo onlara, iyiyse ne oluyo ?
Valla faturalardan kafamı kaldırınca geyiğe geliyorum ben, ajanlığa komşu teyzeciliğe vaktim yok
Safiyeyim cidden :44:
Safiyecim, başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olabilen model insancıklar diyoruz onlara
millet pusuya yatmış biri sorun yaşasada onunla beslensek düşüncesindeler
reelde de durum böyle ne yazık ki
en yakın arklarımdan biri bana bu hissiyatı verdiği için sınırlarım içinde görüşüyorum
çizgiyi belirleyen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?