09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yekta Yekta hoş geldin
Seni unutmak ne mümkün
Nişanlınla aran nasıl
Annen baban nasıl oldu
20 binlik mobilyalar kullanışlı mı

Hoşbulduk canım nişanlı değilim ama erkek arkadaşımla aram iyi çok şükür :)
Annem babam aynı değişik bişey yok bir iyiler bi kötü alıştık biz onların durumuna
Mobilyalarsa ben memnun değilim babam kendisi ısrarla aldı ama herkes çok beğeniyor benim pek tarzım değil klasik ben rahatıma düşkünüm biraz

yok canım neden ayıp olsun...
bence mesafeli olmak hemen iyidir ki senin işin varmış açıklamanı da yazmışsın...
hemen ölümüne kankayız moduna girenlerden hoşlanmam

Olmamıştır
Asıl onların ki ayıp
Yeni gelmişsin evin yerleşti mi, artı hamilesin ki olmasan da önceden haber verilir küt diye biz oturmaya geldik denmez

Nişanlanıcam demiştin herhalde , ben bi nişan hatırlıyodum da neyse
Bende konforuma düşkünüm

yaşam mücadelesi bende şafak sayıyorumm :18::18::18::18::18::18::18::18: gel temmuz gelll :18::18::18:

Seninkidemi temmuzda gelicek bende aynı şafak sayıyom geçen hafta erkek arkadaşım geldi yanıma hasret giderdik çoğusu bitti inşaAllah azı kaldıı

Nişanlanıcam demiştin herhalde , ben bi nişan hatırlıyodum da neyse
Bende konforuma düşkünüm

Askerden gelince inşaAllah yapıcaz nişan canım

Ben eskiden hatırlıyorum
Yeni komşu gelse, daha taşındıkları gün annemler yemek ya da hamur işi yapıp komşuya hoş geldiniz yorulmuşsunuzdur diye ikramlık bişeyler götürürdü
Şimdi işler değişti, cee biz geldik oturmaya diyolar

Hoş geldin

Hayırlısı olsun
Ailevi sorunlarını ona çok net anlatma yine de bence

Az çok herşeyi biliyor erkek arkadaşım çünkü onun aileside benzer sorunları yaşadı biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.O beni iyi anlayabiliyor bende onu ne hissettiklerimizi anlayabiliyoruzz

Az çok herşeyi biliyor erkek arkadaşım çünkü onun aileside benzer sorunları yaşadı biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.O beni iyi anlayabiliyor bende onu ne hissettiklerimizi anlayabiliyoruzz

Ne mutlu, inşallah hep böyle devam edersiniz

yok canım neden ayıp olsun...
bence mesafeli olmak hemen iyidir ki senin işin varmış açıklamanı da yazmışsın...
hemen ölümüne kankayız moduna girenlerden hoşlanmam

Olmamıştır
Asıl onların ki ayıp
Yeni gelmişsin evin yerleşti mi, artı hamilesin ki olmasan da önceden haber verilir küt diye biz oturmaya geldik denmez

Ya yarın gelcez deseler neyse, ben de çat kapı misafirliği sevmiyorum. Ki gerçekten çok işim var.

Ne mutlu, inşallah hep böyle devam edersiniz

amin canım inşaallah aramızda bazı sorunlar olabiliyor bazen ama bunlar çocukluktan beri yaşadığımız psikolojik sorunlardan kaynaklı.Elimizde olmadan olabiliyor.Onun yerinde başkası olsaydı anlayışlı olmazdı.Psikiyatr Psikologlara gittim hemde özelden çok paralar harcadım ama pek işe yaramıyor.

Ya yarın gelcez deseler neyse, ben de çat kapı misafirliği sevmiyorum. Ki gerçekten çok işim var.

İlk oturduğum evde yöneticiler damlamıştı, annemler ve kayınvalidemler gelmeden daha ( yeni evliydim )
Dertleri para tabi ama kapıdan da verirdim ben, gidiler kendilerini övdüler durdular sanırsın ne büyük bi statü başım şişmişti
Şimdi gardımı aldım da binaya ilk taşınanlardan sayıldığımızdan çoğu daire boş ve dolayısıyla gelen giden yok

Psikolağa da git, gerçek arkadaşın varsa onla da konuş bir de istersen maneviyatta rahatlatabilir

evet gerçkten işin var salla gitsin. ne demiştik çokta fifi

yekta o gün yazdıklarını okudum. yani bende hemen hemen aynı şeyler yaşadım. heleki babamla yaşadığım şeyler.. evden atılmak istenmemek daha neler neler.. ben dimdik ayaktayım.. annemin kardeşlerimin başındayım.. çok şükür diyorum. rabbim beni bunlarla sınıyor.. kardeşlerimin acısıyla sınasaydı napardım diyorum..

Benim hayatım kötüyse ne oluyo onlara, iyiyse ne oluyo ?
Valla faturalardan kafamı kaldırınca geyiğe geliyorum ben, ajanlığa komşu teyzeciliğe vaktim yok
Safiyeyim cidden :44:

Safiyecim, başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olabilen model insancıklar diyoruz onlara
millet pusuya yatmış biri sorun yaşasada onunla beslensek düşüncesindeler
reelde de durum böyle ne yazık ki
en yakın arklarımdan biri bana bu hissiyatı verdiği için sınırlarım içinde görüşüyorum
çizgiyi belirleyen benim

Hitaba bak sağol yani
Ne bilim vakitleri mi bol
Ben faturalar bitse de geyiğe girsem diye bakıyorum
Bu topicte 3-5 kişi ile muahbbet edip kafa dağıtıyorum
Burası boşsa BDV ye iki yorum atıp çıkıyorum
Düşmanım yok ( en azından benim açımdan ) Allah düşmanımı bile mutlu etsin ömür boyu, bana uzak olsun sadece o kadar.
Kim olursa olsun kimsenin kötülüğüne oh canıma değsin modunda çekirdek çitleyemem

Millet adımı Safiye sanacak cidden, bi de Safiyecim diye sesleniyolar bana ben bile inanacam artık
( Saftrik manasında kullanıyorlar aslında )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…