09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahah ben çok sevdim safiyeyi ama
yeni nesilin safiye gelinleriyiz bizler :)
aynen pampaa düşmanım yok bildiğim kadarıyla ama hep derim beni sevmeyen nefret eden varsa bile kendi hayatında mutlu olsun,
insana en çok zararı veren mutsuz insandır, başkasını nasıl rahatsız etsem huzurunu bozsam diye uğraşır, hatta kötü düşüncesiyle
enerjiyi emer yutar.

Millet adımı Safiye sanacak cidden, bi de Safiyecim diye sesleniyolar bana ben bile inanacam artık
( Saftrik manasında kullanıyorlar aslında )

:))))))))))))))))
:))))))))

Sorma Gofretcim kk ya geldik te az gözümüz açıldı
Keşke önceden üye olsaymışız ama nasip

Ben zaten pek konuşkan bi tip değilim, hele de ilk zamanlar soru sorulmadıkça cevap vermem
Sonra bakarım bana uygunsa iletişimim ilerler, değilse merhaba merhaba
Bu yüzden bana insanlar soğuk nevale derdi
Ama zamanla anladım ki gerek gerçek hayatta gerekse burda 'soğuk nevale' olmak daha iyiymiş
Elmayra mesela herkese canım gülüm der ne sorarlarsa cevaplar diye yüz bulunca astar istendi
Herkes güler yüzden anlamıyo, kimisi kullanıyo

Canım psikoloğada gittim faydalı olmuyor pek. Maneviyata yatkınızm zaten çok şükü kapalıyım namazlıyım dualarımı ediyorum.Rabbim tutmasaydı bizi zaten bugünlerde olmazdık ona binlerce şükür olsun

Bizde çok şeyler yaşadık.Rabbime çok şükür ona sığınıyoruz şuan kimseye muhtaç değiliz bende kardeşimde yeni atandı artık oda kendisini kurtardı anneme zaten elimizden geldiğince destek oluyoruz.Biz zamanında boşan demiştik bizi dinlemede şu saatten sorada biz pek istemiyoruz boşanmasını kendiside istemiyor çünkü bu zamana kadar hep mücadele ettik artık tam raht edeceğimiz zamanlar ve boşa gitmesini istemiyoruz.

Ne güzel, daim olsun inşallah

insan olgunlaşıyor artık... vardır bi hayır diyip bakıyorum yoluma
senin içinde kardeşin içinde çok sevindim canım darısı benim kardeşimin ve erkek arkdaşımın başına inşALLAH onlarda atanır

aynen pampaa
nabza göre şerbet vereceksin her daim
yoksa elini verdiğini kolunu istiyor
saygıyı bilmeyene ölçüyü öğretmek zorunda kalıyorsun

mutluyummmm

çocukluğumdaki gençliğimde körpe üniversite yıllarındaki
smilemi buldumm

benipek buraya yazıyodu sanırım, galiba oda ceza aldı, geçici olarak pasif gözüküyor çünkü onunda.

Bende ajan gibi kimler yok diye liste tutuyorum he

kızlar selamlarrr...
belgesel çekimim bitti geldim ama innaılmaz yoruldum,her yanım ağrıyo..

Hoş geldin Q a.s.
Gazan mübarek olsun iyi atlatmışsın yine

sağol çeko,valla ne kadar zormuş anlatamam.aynı yürüyüş aynı muhabbeti 40 kere farklı açılardan tekrralıyorlar.bi de işletmler büyük zaten,yürü yürü devamlı pamuk tozları içinde,anlat bir yandan..çok şükür bitti..:):)
eylülde yayınlanıcakmış,size de haber veririm,pro7 kanalında..gerçi bizde va rmı bilmiyorum kanal da:) cd yollıcaklar bana..
çok şeker insanlardı,rahat çalıştık..
nasılsın çeko,va rmı geçmişte bişeyler bilmme gereken:):)

Ben kamere görsem kaçarım sen süpersin o yüzden bence.
Bilmiyorum hatta hiç duymadım ben belli başlı kanallara zor bakıyorum pro7, Ous'a bi sorarım var mı bizde

İyiyim ne olsun vakit öldürüyodum
Yok, Saftrik Elmiş'e magazinciler zum yapmış 1 üstüne 5 koymuş
O da Kara Mırat gibi atlamıştı piyasaya da neyse ki sakinleşti sonra
Aman komşularımızda da yok mu böyleleri, çokta tın ..
Sen nasılsın ?

kamerayı unuttum bi süre sonra çeko,zaten bakmadan konuşman gerekiyo(muş).yanımda benimle gezen ve sohbet eden biri vardı ona bakarak konuştum hep,o yüzden kamerayı unuttum bile:)
ne magazincisi ki onlar,kk mı??belliydi zaten bekar anneyim diye söledi herkese,bi de herifinin durumunu biliyodu herkes,normal ..ama elmikin cellallenmesi normal değilo da gebelikten heralde :):)
eve gidip duş alıp yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…