09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Herkese günaaaaydıııınnn ....
Keleş Ablam hayırlıııı olsuuuun ♥

Bu arada hayatımda ilk defa KK'yı rüyamda gördüm

nasıl gördüüünn

Şuan kim olduğunu hatırlamıyorum. Fakat biri hepimizi eksi repleyip duruyor , konuya yorum yapmamız a izin vermiyordu. Biri de şey dedi "lütfen seninle hem fikir değiliz diye sürekli bizi eksileme de yorum yapalım korkmadan "

Son düzenleme:

ahahaaha kk yan etkileri işteee

bende bazen mesajlarda burda ki smileyler olsa diyorum

ahahaaha kk yan etkileri işteee

bende bazen mesajlarda burda ki smileyler olsa diyorum

Hele bi kere de beni candy crush a bağımlı hale getirmişlerdi. Wcde orda burda ilk bulduğum fırsatta oynuyordum. Gece gözlerimi kapayınca şeker patlatıyodu m o derece.
O da rüyama girdi . Bildiğin oyunda kendi kucağımda şekerleri alıp götürüp yer değiştiriyordum filan ahahahah

Günaydın
Hayırlı haftalar
Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim
Yakın bi arkadaşımın nişanlısı vefat etmiş, şoktayız.

ayyyy çok kötü yaa düşünemiyorum halini Rabbim sabır selamet versin çok üzüldüm çok tuhaf oldum

Bende duyduğumdan beri bi tuhafım
Eşekten düşmüşe döndük
Ölümü düşünüp duruyorum
Anlaşamayıp ayrılmak başka, elde olmayan ölüm sebebi ile ayrılmak bambaşka
Hasta filan olsa yine ihtimal gibi düşünebilirdi ama
İş için gittiği yerde patlama olmuş, 5 tonluk kapak üstüne düşmüş olay yerinde ölmüş

Allahım sen hayırlı ölümler ver ve mümkünsede genç ölüm verme Yarabbim
çok çok üzüldüm hayat işte böyle sen rızkının peşinden gittiğini san meğer eceline gidermiş....

Evet iş için gittiği ilde patlama olmuş orda hayatını kaybetmiş
Beraber ev almışlardı kredi ile
Şimdi kız o evde ağlıyo

Allah nişanlısınada anne babasınada sabır versin.
Her ölüm bize göre erken ölüm işte. Allah ölümün de hayırlısını versin.

Allah nişanlısınada anne babasınada sabır versin.
Her ölüm bize göre erken ölüm işte. Allah ölümün de hayırlısını versin.

Babasının pek umru olmamıştır ( Yıllardır bunları terk etmiş, resmen boşanmasa da başka ilde başka kadınla yaşıyomuş )
Annesine de, büyük elti bakmam demiş abisi de yardım etmiyomuş
Vefat eden çocuk bakıyordu ( bi de okuyan kız kardeşi var o kadar zaten ) , arkadaşım da lafını etmiyordu
Kredi ile ev almışlardı ama şimdi mecburen geri satılır sanırım

Çok üzücü.... ( Mekanı cennet olsun. Bu arada akıl vermek gibi olmasın ama kredi ile mal alımlarında (ev, araba..) hayat sigortası yapılır ve bu tip ölümlerden dolayı sigorta evin parasını karşılar, ev satılmaz, alana kalır.. Eğer ölen kişi üzerineyse kredi ailesi girişimde bulunabilir.. Gerçi kimsenin umurunda olmayacaktır o ev ama annesi/kardeşi bunu yapmalı hele ki babası için yazdıklarından sonra araştırsalar iyi olur derim...

Bizde krediyle aldık Nobody hayat sigortası değil dask ve yangın poliçesi istendi sadece

Zaten 3+1 almışlardı, 1 odada annesi yaşamaya başlamıştı.
Kayınvalide orada yaşıyordu yani şu an belki de imkan olsa dahi orda yaşamak istemez, diğer odalara oğlunun çeyizi diziliyordu

Ben de kredi ile ev ve şimdide araba aldım, her ikisinde de hayat sigortam yapıldı bence yapılmıştır emin olmakta fayda var kredi içerisine ek olarak yediriliyor bu ücret ve her sene yenileniyor. Orada yaşamaları sorun değil de hani ev kalırsa hatıra diyerek satıp maddi bir şeyler yapabilirler, kardeşi de varmış... (

Akrabalar zaten
Bence yardımcı olurlar, oldukça kalabalık bir sülale
Şu an herşey çok taze olduğundan herkes o evde ağlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…