- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Herkese günaaaaydıııınnn ....
Keleş Ablam hayırlıııı olsuuuun ♥
Bu arada hayatımda ilk defa KK'yı rüyamda gördüm
nasıl gördüüünn
Şuan kim olduğunu hatırlamıyorum. Fakat biri hepimizi eksi repleyip duruyor , konuya yorum yapmamız a izin vermiyordu. Biri de şey dedi "lütfen seninle hem fikir değiliz diye sürekli bizi eksileme de yorum yapalım korkmadan "
ahahaahakk yan etkileri işteee
bende bazen mesajlarda burda ki smileyler olsa diyorum
Günaydın
Hayırlı haftalar
Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim
Yakın bi arkadaşımın nişanlısı vefat etmiş, şoktayız.
Günaydın
Hayırlı haftalar
Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim
Yakın bi arkadaşımın nişanlısı vefat etmiş, şoktayız.
ayyyy çok kötü yaa düşünemiyorum halini Rabbim sabır selamet versin çok üzüldüm çok tuhaf oldum
Aaaa çok üzücümekanı cennet olsun.
Kaza mı geçirdi? Allah yakınlarına sabır versin
Allahım sen hayırlı ölümler ver ve mümkünsede genç ölüm verme Yarabbim
çok çok üzüldüm hayat işte böyle sen rızkının peşinden gittiğini san meğer eceline gidermiş....
Evet iş için gittiği ilde patlama olmuş orda hayatını kaybetmiş
Beraber ev almışlardı kredi ile
Şimdi kız o evde ağlıyo
Allah nişanlısınada anne babasınada sabır versin.
Her ölüm bize göre erken ölüm işte. Allah ölümün de hayırlısını versin.
Çok üzücü....( Mekanı cennet olsun. Bu arada akıl vermek gibi olmasın ama kredi ile mal alımlarında (ev, araba..) hayat sigortası yapılır ve bu tip ölümlerden dolayı sigorta evin parasını karşılar, ev satılmaz, alana kalır.. Eğer ölen kişi üzerineyse kredi ailesi girişimde bulunabilir.. Gerçi kimsenin umurunda olmayacaktır o ev ama annesi/kardeşi bunu yapmalı hele ki babası için yazdıklarından sonra araştırsalar iyi olur derim...
Bizde krediyle aldık Nobody hayat sigortası değil dask ve yangın poliçesi istendi sadece
Zaten 3+1 almışlardı, 1 odada annesi yaşamaya başlamıştı.
Kayınvalide orada yaşıyordu yani şu an belki de imkan olsa dahi orda yaşamak istemez, diğer odalara oğlunun çeyizi diziliyordu
Ben de kredi ile ev ve şimdide araba aldım, her ikisinde de hayat sigortam yapıldı bence yapılmıştır emin olmakta fayda var kredi içerisine ek olarak yediriliyor bu ücret ve her sene yenileniyor. Orada yaşamaları sorun değil de hani ev kalırsa hatıra diyerek satıp maddi bir şeyler yapabilirler, kardeşi de varmış...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?