09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Baba ağır şerefsizmis tobe tobe
Canım arkadasım benim Allah hepinizden razı olsun

buda benim oğlumun 14 şubat fotosu 1700 gram 42 cm olmuş teyzeleri, Elmiş artık epey bi kıyma ediyo tosbam
sende her resmi paylaş bizimle ay kızın mı olacak ki yaa ne hissediyosun kalbinde

Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhaha

ben de hiç şikayet etmiyorum iki kusup iki ağlayip yasıyorum :)

7. Haftada kalp atışı duyulur mu

teşvikte tam yani

kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama biz 6+0 da duyduk diye hatırlıyorum,arefe günüydü ordan aklımda kalmış, ama sen bana bakma ben pcos hastasıyım ne zaman yumurtladığım ne zaman hamile kaldığım sonsuza kadar muamma olarak kalacak...

Yani dün sabah Çekin arkadaşına ne kadar üzüldüysem ve hala içim yanıyosa bu sabahta Elmayranın hamilelik haberine o kadar sevindim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız...

çek başınız sağolsun.. zor bir durum bende amcamo kaybettim yakın zamanda biliyorsunuz..
genç ölümü çok acı veriyor insana..
arkadaşının yanında ol.. insanın gözleri öyle zamanlar o kadar çok dost arıyor ki..
sen bugun yarın yarında olacaksın.duanı edersin.. bundan sonrada hal hatır başka napabilirsin..
benim en yakın arkadaşım yanımda olmadı.. 10 senelik.. şuanda da konuşmuyoruz..

maşallah maşalla
tüylerim diken diken oldu o gözleri burnu yanağımı..
nasıl güzel bir duygu ya
rabbim anneli babalı büyütsün..

Yani dün sabah Çekin arkadaşına ne kadar üzüldüysem ve hala içim yanıyosa bu sabahta Elmayranın hamilelik haberine o kadar sevindim

Hayat böyle işte
Birileri doğar, birileri ölür

Sağolasın
Akşam iş çıkışı yanına gittim, hep gidicem inşallah
Biz 4 arkadaştık, diğer ikisini de aradım biri dedi çocuk uyuyo öteki dedi kaynanamdayım. Ben tek gittim

maşallah maşalla
tüylerim diken diken oldu o gözleri burnu yanağımı..
nasıl güzel bir duygu ya
rabbim anneli babalı büyütsün..

amin canım cemil cümleninki ile birlikte inşallah ay sevgi kelebeği gibi oldum, günlerdir canım sıkkındı yüksek tansiyon diş ağrısı falan derken keyfim yoktu keyiflendim

evet kimileri doğan kimleri ölür
insanların illaki işi olur.. ama bence bir şekilde gidilmesi lazım.. ya bugün yada yarın..
sende doğru olanı yapmışsın..

amin canım cemil cümleninki ile birlikte inşallah ay sevgi kelebeği gibi oldum, günlerdir canım sıkkındı yüksek tansiyon diş ağrısı falan derken keyfim yoktu keyiflendim

ozaman iyi olmuş darısı bekleyenlern başına

oyyyy benim köfte oglummmmmm yerim seni

kizim im olacak gibi hissediyorum dogrusu

duyacaksın diye tahmin ediyorum
Inşallah cnm ya
Canım benim hayat iste Allah düzeni boyle kurmuş

ben hala inanamıyorum hamile olduğuma :)

Aslında bende pcos hastasıyim benim de nasıl tutturdugum muamma :)

biz buna "Allah'ın işine karışılmaz" diyoruz..

ne güzel yüzün var senin öyle miniş...kocaman bir maşallah da benden

Günaydınlar
Gerçekten bekletmeden gelen büyük bir şans dimi elmayra...
Günaydın bu arada... Hatırlıyorum da sinir bozucuda iken ara sıra selam eder, bebek için yaptırdığın tedaviden bahsederdin...
Küçük İskender'in bir lafı vardır belki bilirsiniz: "Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.''
En somut örneklerinden birisin...

biz buna "Allah'ın işine karışılmaz" diyoruz..

ne güzel yüzün var senin öyle miniş...kocaman bir maşallah da benden
ya da çok desersen Allah çarpar :)

Ahhhahahaha evet cnm daha guzel anlatilmazdi

İyi olmana sevindim kuzucum, duyarsın kalp atışlarını inşallah, ben de iki bebişimde sabahlara kadar kusardım :) her kusmamda da gülerdim heh bugünde iyi pıtırcık diye, sinyal olarak alırdım o bulantıları... Sürekli bir şeyler isterdi canım ama ne istediğimi asla bilemedim :)))

elmik hamileymiiiş
çok sevindim senin adına bende çok kusardım 9 ay hep öyle geçti kız bebeklerde mide bulantısı fazla olur diye duymuştum ama gerçekliğini bilmem

eee nasıl hissediyorsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…