Baba ağır şerefsizmis tobe tobeYıllardır arayıp sormayan bi babası vardı çocuğun eve de bu çocuk bakıyodu o yüzden, cenazeye gelmiş şimdi babası
Millette jetonu düştü sanırken
Demiş ki iş kazası ya işyeri kaç para tazminat vercek ben alayım da kendi borçlarımı kapayayım
Canım arkadasım benim Allah hepinizden razı olsunvallahi çok mutlu oldum tipimi görmen lazım meğer en çok senin hamile kalmanı istermişim de haberim yokmuş
Allah tamamına erdirsin Rabbim isteyen hiçbi kadının kucağını boş bırakmasın kaç haftalık
1600 lerden sonra. Hiç baktirmadim görürüm inscanım ben 6.haftada duydum ama benim hcg aldı başını gitti yani, belli bi değere gelince duyuluyomuş
1600 lerden sonra. Hiç baktirmadim görürüm ins
Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhaha
ben de hiç şikayet etmiyorum iki kusup iki ağlayip yasıyorum :)
7. Haftada kalp atışı duyulur mu
Toplanıp yanına gideceğiz
Bundan sonra da daha sık giderim yanına ben
Başka da elimden maalesef bişey gelmez??
Yalnız kalmasın diye ve kafa dağıtsın diye elimden geleni yapmaya çalışırım
Ama herşeyin ilacı zaman, inşallah en az hasarla atlatır
Bilemiyorum anlaşamayıp nişanı atsalar, unutulur da
Elinde olmayan ölümle ayrılmak bambaşka olmalı..
Allah herşeyin hayırlısını vers
Eki Görüntüle 982520
buda benim oğlumun 14 şubat fotosu 1700 gram 42 cm olmuş teyzeleri, Elmiş artık epey bi kıyma ediyo tosbam
sende her resmi paylaş bizimle ay kızın mı olacak ki yaa ne hissediyosun kalbinde
Yani dün sabah Çekin arkadaşına ne kadar üzüldüysem ve hala içim yanıyosa bu sabahta Elmayranın hamilelik haberine o kadar sevindim
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız...
çek başınız sağolsun.. zor bir durum bende amcamo kaybettim yakın zamanda biliyorsunuz..
genç ölümü çok acı veriyor insana..
arkadaşının yanında ol.. insanın gözleri öyle zamanlar o kadar çok dost arıyor ki..
sen bugun yarın yarında olacaksın.duanı edersin.. bundan sonrada hal hatır başka napabilirsin..
benim en yakın arkadaşım yanımda olmadı.. 10 senelik.. şuanda da konuşmuyoruz..
maşallah maşalla
tüylerim diken diken oldu o gözleri burnu yanağımı..
nasıl güzel bir duygu ya
rabbim anneli babalı büyütsün..
Hayat böyle işte
Birileri doğar, birileri ölür
Sağolasın
Akşam iş çıkışı yanına gittim, hep gidicem inşallah
Biz 4 arkadaştık, diğer ikisini de aradım biri dedi çocuk uyuyo öteki dedi kaynanamdayım. Ben tek gittim
amin canım cemil cümleninki ile birlikte inşallah ay sevgi kelebeği gibi oldum, günlerdir canım sıkkındı yüksek tansiyon diş ağrısı falan derken keyfim yoktu keyiflendim
Eki Görüntüle 982520
buda benim oğlumun 14 şubat fotosu 1700 gram 42 cm olmuş teyzeleri, Elmiş artık epey bi kıyma ediyo tosbam
sende her resmi paylaş bizimle ay kızın mı olacak ki yaa ne hissediyosun kalbinde
Inşallah cnm yaduyacaksın diye tahmin ediyorum
Canım benim hayat iste Allah düzeni boyle kurmuşYani dün sabah Çekin arkadaşına ne kadar üzüldüysem ve hala içim yanıyosa bu sabahta Elmayranın hamilelik haberine o kadar sevindim
Aslında bende pcos hastasıyim benim de nasıl tutturdugum muamma :)teşvikte tam yani
kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama biz 6+0 da duyduk diye hatırlıyorum,arefe günüydü ordan aklımda kalmış, ama sen bana bakma ben pcos hastasıyım ne zaman yumurtladığım ne zaman hamile kaldığım sonsuza kadar muamma olarak kalacak...
Inşallah nems inşallah:)Ben de kız hissettim sağlıkla gelsin inşallah
Aslında bende pcos hastasıyim benim de nasıl tutturdugum muamma :)
Eki Görüntüle 982520
GünaydınlarAslında bende pcos hastasıyim benim de nasıl tutturdugum muamma :)
ya da çok desersen Allah çarpar :)biz buna "Allah'ın işine karışılmaz" diyoruz..
ne güzel yüzün var senin öyle miniş...kocaman bir maşallah da benden
Günaydınlar
Gerçekten bekletmeden gelen büyük bir şans dimi elmayra...
Günaydın bu arada... Hatırlıyorum da sinir bozucuda iken ara sıra selam eder, bebek için yaptırdığın tedaviden bahsederdin...
Küçük İskender'in bir lafı vardır belki bilirsiniz: "Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.''
En somut örneklerinden birisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?