09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın
Hayırlı haftalar
Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim
Yakın bi arkadaşımın nişanlısı vefat etmiş, şoktayız.

ayy şok oldum yaaa
Allah rahmet eylesin
kimseye yaşatmasın böyle bir acı
arkadaşın perişandır
düğünleri ne zamandı çek ?

çocuğun annesini düşünemiyorum bile (((

ayy şok oldum yaaa
Allah rahmet eylesin
kimseye yaşatmasın böyle bir acı
arkadaşın perişandır
düğünleri ne zamandı çek ?

çocuğun annesini düşünemiyorum bile (((

Düğünleri yaz sonu olacaktı
1 yıldır nişanlılardı
Ama nasip işte..

Toplanıp yanına gideceğiz
Bundan sonra da daha sık giderim yanına ben
Başka da elimden maalesef bişey gelmez??
Yalnız kalmasın diye ve kafa dağıtsın diye elimden geleni yapmaya çalışırım

Ama herşeyin ilacı zaman, inşallah en az hasarla atlatır
Bilemiyorum anlaşamayıp nişanı atsalar, unutulur da
Elinde olmayan ölümle ayrılmak bambaşka olmalı..
Allah herşeyin hayırlısını vers

amin pampa aminnn

kızlar merhaba,günaydın herkeslere

elmayra nın nasıl olduğunu bilen var mı? bebişi nasıl,rapor süresi bitip işe mi başladı..

kızlar merhaba,günaydın herkeslere

elmayra nın nasıl olduğunu bilen var mı? bebişi nasıl,rapor süresi bitip işe mi başladı..
Gunaydin cnm evet ise başladım raporum bitti İyiyim cok sukur bebek de iyidir herhalde korkunç bulantilarim var sadece. Yarın kalp atışlarını duyucaz inşallah:)

Gunaydin cnm evet ise başladım raporum bitti İyiyim cok sukur bebek de iyidir herhalde korkunç bulantilarim var sadece. Yarın kalp atışlarını duyucaz inşallah:)

kuzum hamile misinnnn ben de raporlu idim bi süre o yüzden görmedim haberi ay çok sevindim sonunda topikcenek hamile miyiz valla nasıl sevindim anlatamam çarpıntı geldi heyecandan

Cekcan basınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin cok üzüldüm

Amin sağ ol, dün akşam oraya gittim mezardan toprak getirmiş peçeteye sarmış üstüne de çocuğun parfümünden sıkmış

Sevindim iyi olmana Elmik

kuzum hamile misinnnn ben de raporlu idim bi süre o yüzden görmedim haberi ay çok sevindim sonunda topikcenek hamile miyiz valla nasıl sevindim anlatamam çarpıntı geldi heyecandan

Kalan sipirminleri kendime ayırmıştım ahahhahahaha ay sen benden cok soka girdin :) cok sukur Allah mucizemi verdi:)

iyi olmana çok sevindim, bulantılar biraz erken başlamış ama keyfini çıkar, bebeğinin iyi olduğunu hatırlatıyor o kusmalar sana...
bulantıdan ve kusmaktan bitap düşmüş halde ağlarken eşim " bu bulantıyı yaşamak için varını yoğunu vermeye hazır insanlar var,sen şikayet mi ediyorsun" demişti... öyle düşün sende, geçiyor sonuçta hele bir kalp atışlarını duy hayırlısı ile dünyan değişecek bulantı da neymiş

Amin sağ ol, dün akşam oraya gittim mezardan toprak getirmiş peçeteye sarmış üstüne de çocuğun parfümünden sıkmış

Sevindim iyi olmana Elmik
Allah dayanamayacagimiz acılar vermesin inşallah cok üzüldüm gercekten

Allah dayanamayacagimiz acılar vermesin inşallah cok üzüldüm gercekten

Yıllardır arayıp sormayan bi babası vardı çocuğun eve de bu çocuk bakıyodu o yüzden, cenazeye gelmiş şimdi babası
Millette jetonu düştü sanırken
Demiş ki iş kazası ya işyeri kaç para tazminat vercek ben alayım da kendi borçlarımı kapayayım

Kalan sipirminleri kendime ayırmıştım ahahhahahaha ay sen benden cok soka girdin :) cok sukur Allah mucizemi verdi:)

vallahi çok mutlu oldum tipimi görmen lazım meğer en çok senin hamile kalmanı istermişim de haberim yokmuş
Allah tamamına erdirsin Rabbim isteyen hiçbi kadının kucağını boş bırakmasın kaç haftalık

Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhaha

ben de hiç şikayet etmiyorum iki kusup iki ağlayip yasıyorum :)

7. Haftada kalp atışı duyulur mu

Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhaha

ben de hiç şikayet etmiyorum iki kusup iki ağlayip yasıyorum :)

7. Haftada kalp atışı duyulur mu

canım ben 6.haftada duydum ama benim hcg aldı başını gitti yani, belli bi değere gelince duyuluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…