Günaydın
Hayırlı haftalar
Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim
Yakın bi arkadaşımın nişanlısı vefat etmiş, şoktayız.
ayy şok oldum yaaa
Allah rahmet eylesin
kimseye yaşatmasın böyle bir acı
arkadaşın perişandır
düğünleri ne zamandı çek ?
çocuğun annesini düşünemiyorum bile(((
toplanıp yanına gideceğiz
bundan sonra da daha sık giderim yanına ben
başka da elimden maalesef bişey gelmez??
Yalnız kalmasın diye ve kafa dağıtsın diye elimden geleni yapmaya çalışırım
ama herşeyin ilacı zaman, inşallah en az hasarla atlatır
bilemiyorum anlaşamayıp nişanı atsalar, unutulur da
elinde olmayan ölümle ayrılmak bambaşka olmalı..
Allah herşeyin hayırlısını vers
Gunaydin cnm evet ise başladım raporum bittikızlar merhaba,günaydın herkeslere
elmayra nın nasıl olduğunu bilen var mı? bebişi nasıl,rapor süresi bitip işe mi başladı..
İyiyim balım hala giremiyorum kurumdanGünaydınlar nasılsınız? Elmiş nası? Ses haber alan var mı? Yoksa arayacağım bugün bi :)
Cekcan basınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin cok üzüldümGünaydın
Gunaydin cnm evet ise başladım raporum bittiİyiyim cok sukur bebek de iyidir herhalde korkunç bulantilarim var sadece. Yarın kalp atışlarını duyucaz inşallah:)
Cekcan basınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin cok üzüldüm
kuzum hamile misinnnn ben de raporlu idim bi süre o yüzden görmedim haberi ay çok sevindim sonunda topikcenek hamile miyiz valla nasıl sevindim anlatamam çarpıntı geldi heyecandan
Gunaydin cnm evet ise başladım raporum bittiİyiyim cok sukur bebek de iyidir herhalde korkunç bulantilarim var sadece. Yarın kalp atışlarını duyucaz inşallah:)
Allah dayanamayacagimiz acılar vermesin inşallahAmin sağ ol, dün akşam oraya gittim mezardan toprak getirmiş peçeteye sarmış üstüne de çocuğun parfümünden sıkmış
Sevindim iyi olmana Elmik
Allah dayanamayacagimiz acılar vermesin inşallahcok üzüldüm gercekten
Kalan sipirminleri kendime ayırmıştım ahahhahahaha ay sen benden cok soka girdin :) cok sukur Allah mucizemi verdi:)
Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhahaiyi olmana çok sevindim, bulantılar biraz erken başlamış ama keyfini çıkar, bebeğinin iyi olduğunu hatırlatıyor o kusmalar sana...
bulantıdan ve kusmaktan bitap düşmüş halde ağlarken eşim " bu bulantıyı yaşamak için varını yoğunu vermeye hazır insanlar var,sen şikayet mi ediyorsun" demişti... öyle düşün sende, geçiyor sonuçtahele bir kalp atışlarını duy hayırlısı ile dünyan değişecek bulantı da neymiş
Annem de kus kızım kus yavrum dıyo ahahahhaha
ben de hiç şikayet etmiyorum iki kusup iki ağlayip yasıyorum :)
7. Haftada kalp atışı duyulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?