- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Açılmadı ama birkaç şifre denedim ve buldum
Hala birinciyi beğeniyorum, 3 te güzel. 2.en son seçenek bence
Tam Kara Mıratsın
Öyle oluyo işte bana kalsa 1 saat bile çok, olanı dedin sonuçta ama hak etselerde denilmesin istiyo yönetici amcalar
Bi de senin uyarı alman lazımdı hiç cezan yok diye ama direk ikiyüzlü deyince çok mu sivrildin acaba
Yanar döner de mesela , öğren bunları
anlamaz mıyım hiç birşey yapamıyorsun profilime bile giremedim Allah birBenim neler cektiğimi anladın mı
sağol çeko:13:aslında bence de en mont gibi olanı birinci...alsam mı acaba bilemedim,uzun zamandır deri mont istiyodum,uzun zaman önce bi tane resim koymuştum,onu aldım ama bedeni büyük geldi göndermiştim..
öğreneceğim artık
anlamaz mıyım hiç birşey yapamıyorsun profilime bile giremedim Allah birdaha düşürmesin hiç birimizi
Al gitsin
Epeydir istiyomuşsun
Almazsan hep aklında kalacak
Aklında kalacağına üstünde olsun
hadi bakalım alıyorum o zaman,güzel olur inşallah da geri göndermek zorunda kalmam..
ben çıkıyorum bu arada öptüm sizleri...
anlamaz mıyım hiç birşey yapamıyorsun profilime bile giremedim Allah birdaha düşürmesin hiç birimizi
Elmayra masAllah subhanAllah :) Kac hafta ve kac gunluksun suan? Bende cuma gunu ilk muayeneme gidecegim. InsaAllah kalp atislarini duyarsak esime guzel bir dogum gunu hediyesi olur. Kalp atislarini duymak hersey degistirir sanirim. Ben suan cok hamile hissinde degilim cunkuAllahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Hepimize insaAllah.
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
Elmişşşşşşş tebrik ederim fıstığımmmçok sevindimmmm çok duygulandımmmm varya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir bebişimiz daha olacak
günaydın :126::130:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
#sancımkaçharften haber varmı
Ablammmm sarışın bombammmmmm cok garip dimi :) Ben de hic anne olamam zannediyordum mucize gibiii
Okurken bile heyecanlandım,ous ne diyor heyecan tavan yapmıştır onda da..
Öyle deme yaaa,rabbim nasip etti sanada gördünmüüü
Cümleten günaydınlarrrrr sabah şekerleriiii
günaydın kırmızıcilek
Yok cnm aramadım ben, daha cok erken öğlene doğru arıcam bi
O ya ağlıyo ya da sırıtıyoCok komik :) Dün kalp atıslarını dinlediğimizde cok ağladı, hem ağladı hem sükretti.
Sükürler olsun abla ya imkansızı verdi bana
Günaydın kızlar, sizde beim gibi işe gelir gelmez ilk iş kk'ya uğrayanlardanmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?