09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Açılmadı ama birkaç şifre denedim ve buldum
Hala birinciyi beğeniyorum, 3 te güzel. 2.en son seçenek bence

sağol çeko:13:aslında bence de en mont gibi olanı birinci...alsam mı acaba bilemedim,uzun zamandır deri mont istiyodum,uzun zaman önce bi tane resim koymuştum,onu aldım ama bedeni büyük geldi göndermiştim..

öğreneceğim artık

Benim neler cektiğimi anladın mı
anlamaz mıyım hiç birşey yapamıyorsun profilime bile giremedim Allah bir daha düşürmesin hiç birimizi

sağol çeko:13:aslında bence de en mont gibi olanı birinci...alsam mı acaba bilemedim,uzun zamandır deri mont istiyodum,uzun zaman önce bi tane resim koymuştum,onu aldım ama bedeni büyük geldi göndermiştim..

Al gitsin
Epeydir istiyomuşsun
Almazsan hep aklında kalacak
Aklında kalacağına üstünde olsun

Elmayra masAllah subhanAllah :) Kac hafta ve kac gunluksun suan? Bende cuma gunu ilk muayeneme gidecegim. InsaAllah kalp atislarini duyarsak esime guzel bir dogum gunu hediyesi olur. Kalp atislarini duymak hersey degistirir sanirim. Ben suan cok hamile hissinde degilim cunku Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Hepimize insaAllah.

anlamaz mıyım hiç birşey yapamıyorsun profilime bile giremedim Allah bir daha düşürmesin hiç birimizi

Bu çek cadısı beni sevmeyi öğrenmezse sürekli mapusa düşsün

Canımmm iyiyim ben sükürler olsun, sen nasılsın?

internette 7-1 diyo doktor bana 6*4 dedi. Sağlıklı olsun da gec döllenme olabilirmiş. Bu sabah duydum sükürler olsun o minicik kalbin sesini Pıt pıt

İnsallah sen de duyarsın cnm. Ben de o histe değilim Sadece kustugumda aklıma geliyor. Cok kötü bulantım var

Size cogzel birsey göstereyim miiiiii

İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun

Eki Görüntüle 984283

Elmişşşşşşş tebrik ederim fıstığımmm çok sevindimmmm çok duygulandımmmm varya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir bebişimiz daha olacak

Elmişşşşşşş tebrik ederim fıstığımmm çok sevindimmmm çok duygulandımmmm varya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir bebişimiz daha olacak

Ablammmm sarışın bombammmmmm cok garip dimi :) Ben de hic anne olamam zannediyordum mucize gibiii

Okurken bile heyecanlandım,ous ne diyor heyecan tavan yapmıştır onda da..
Öyle deme yaaa,rabbim nasip etti sanada gördünmüüü

O ya ağlıyo ya da sırıtıyo Cok komik :) Dün kalp atıslarını dinlediğimizde cok ağladı, hem ağladı hem sükretti.

Sükürler olsun abla ya imkansızı verdi bana

O ya ağlıyo ya da sırıtıyo Cok komik :) Dün kalp atıslarını dinlediğimizde cok ağladı, hem ağladı hem sükretti.

Sükürler olsun abla ya imkansızı verdi bana

Erkekte durum farklı tabi,kesin şoktadır hala benşm içinde tam süpriz oldu bu,anam deidim ben yokken neler olmuşş,annenler torun bakacak artık ne mutlu onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…