- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
günaydın apla nasılsınkızın geldimi
saol elmi.. inşALLAH kazasız belasız geçer
Bunun bir de uyanır uyanmaz kkya giren versiyonu var
Nickkkkk ne haberrrreşler işe biz buraya demi
Günaydın canlarım.
3gündür tetikteyim sancım falan yok. Sancısız mı doğurcam nedir, tabi mümkün değil :)
Suni sancı istemiyorum demekle büyük konuştum sanırım, fiziksel olarak doğum başladı ama sancıdan eser yok
Günaydın ablacım ouslar dışarıya biz kkya
Abla dünden beri nişanım geliyor ama gram sancım yok
saol elmi.. inşALLAH kazasız belasız geçer
Erkekte durum farklı tabi,kesin şoktadır halabenşm içinde tam süpriz oldu bu,anam deidim ben yokken neler olmuşş,annenler torun bakacak artık ne mutlu onlarada
Günaydın canlarım.
3gündür tetikteyim sancım falan yok. Sancısız mı doğurcam nedir, tabi mümkün değil :)
Suni sancı istemiyorum demekle büyük konuştum sanırım, fiziksel olarak doğum başladı ama sancıdan eser yok
Bir anda herşey olur,eğer sancı yoksa bile suni sancıle doğurtturlar herhalde,açılma yeterli olduysa kaçış yok
Çamaşırları makineye atıp çayımı demleyip geliyorum oğluşum acıkmış tepiniyor
Deme öyle lan elmikdoğurmak istiyorum artık 3gündür psikolojim bozuldu
Geldi bile bakkalbimiz temizmiş
ahaahhaha sen yokken ne haltlar yedim ben
Doğuramıcan bence :d sonsuza kadar o sekilde yasıcaksınız
Açılmam var ama ne kadar bilmiyorum sadece açılmamın başladığını söylemişti çarşamba gğnü.
Yaramazlık yaptın demiiii
Bunun bir de uyanır uyanmaz kkya giren versiyonu var
Benim krem rengi bi elbise bulmam lazım, gözüne carpan olursa bana bi msj atın hayrınıza.
Benim krem rengi bi elbise bulmam lazım, gözüne carpan olursa bana bi msj atın hayrınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?