09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız delimisinizde kendinizi karartıyorsunuz
gadının beyazı makbuldur böyle ay parçası kimin

hiç girmedim solaryuma
çok benim var sakıncalı bana

bacaklarımda kıl koklerım cok bellı oluyordu aslında o sebebten ama bende beyazım o sebebten kararma degıl suanda kızarma modundayım
cok enteresan bır psıkolojı solaryum

bacaklarımda kıl koklerım cok bellı oluyordu aslında o sebebten ama bende beyazım o sebebten kararma degıl suanda kızarma modundayım
cok enteresan bır psıkolojı solaryum

a bak o bendede var ya
kıl köklerim benimde çok bellidir ama bu genetik bişiki kararsanda belli olur bence ben buğday tenliyim mesela yinede belli
benim ablamdada var bu üstelik o esmer yani
ah annemim bacakları ne kadar pürüzsüz oysaki hiç ona çekmemişiz büyük ihtimal gıcık halama çekmişiz biz

poşat nane lşmon varsa ondan iç olmaszsa ne kadar bebek şimdi

daha 5 haftalık bulantılar için erken yani daha
zaten o yüzden azar azar yokluyo bulantı şimdilik haftaya şiddetini artırır büyük ihtimal
oğlumda baya bulantım olurdu o zamanlarda hiç bişi yiyip içemiyordum bide koku hassaiyeti oluyor bende çok fazla
mesela buzdolabım kukuyor burnuma
sahi buzdolabı kokusu için bi çözümünüz varmı ????
benim buzdolabuım siemens no frost buzluk kokusu denen bir koku oluyor buzlukta onu dert etmiyordum fakat 3-4 gündür alt tarafta aynı kokudan kokuyor sanki benim burnumamı geliyor yoksa zatenmi kokuyor anlamadım

tabı ya kapmıssın ay parcası gıbı uglanı

Kapmakla kalmayıp başka semte gitmişim
Dizlerinin dibinde yanı bina da durmamışım
Eyvahlar olsun bana

Halbuki eşim kırmızı ben bembeyazım
Ama kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş

Kapmakla kalmayıp başka semte gitmişim
Dizlerinin dibinde yanı bina da durmamışım
Eyvahlar olsun bana

Halbuki eşim kırmızı ben bembeyazım
Ama kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş

sen değil başkasıda olabilirdi
evlendiremseydi ay parçasını o zaman
mürvetini görcem demesini bilirler ama :)

ne zaman hamıle kaldın kızım sen daha gecende surda
sabahlar olmasın muhabbetı yapıyodukkk

cekırde esın cokmu sarı, benım esımde fotolarda cıkmasa bıle suratı kırmızı sarılıktan
sarılık var sızın oglunuzda dıyorum :))) hazıranın 21 tatıle gıdıyrum
esıme
bana kara kızım de tamammı dıyorum

tam olarak 17 mayıs veya 18 mayıs gecesi gülüm

ula şu tuvalet olayıda ne çok merak etttim bak gülmeyin ama haaaa :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nereye yolculuk

sen değil başkasıda olabilirdi
evlendiremseydi ay parçasını o zaman
mürvetini görcem demesini bilirler ama :)

Zaten anneannesi acele ettirdi ölmeden söz, nişan, düğünü göreyim diye
Ama insanlar bi garip sanki ben zorla almışım torununu gibi davranıyodu

Evet eşimde sarı bende ama ben sonra kumrala döndüm
Tenim bembeyaz, casper diyo ablamlar bana
Eşim kırmızı , aynaya bakıyoruz diyo ki beyaz-kırmızı Türkiye

ula şu tuvalet olayıda ne çok merak etttim bak gülmeyin ama haaaa :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

eskiden kulaktan dolma bilgiler vardı, hamamlarda ve wc lerde spidermenler olduğu söylentisi,

elm de bankadan spi alayı m diyodu bizde ne gerek var o kadar para vermeye ya hamama ya wc ye git hallet dedik ona da mantıklı geldi bakalım w wc dolanıyo elm kardeş, mukadderat

yaww olurmu oyle şey elminin kocası hazır aşırı cengin azeri iş adamı harcatmam size elmoyu

hımmm 2 gün üstüste aman sabahlar olmasın yanii

yaaa şu çin takvimi hesabına baktınmı hiç hani cinsiyetini öğreniyorlar doğru mu yanlış mı bilmem ama tutanlar var

o takvime göre kız görünüyor
fakat tutmayan da çok fazla kişi var
yani %50 ihtimal kız

kaynanamla doktora gitmiştik oğlumda doktoruma bişi sordum sorduğum şuydu başka bir doktora bir akraba doğum yaptı doktor dmeişki doğumdan sonra eşine baktım (bebeğin rahimdeki eşinden bahsediyor) senin bundan sonraki bebeğin kız olacak demiş

bende bunu doktoruma sordum bir doktor nasıl böyle bişi diyebilir dedim
açıkca dediki sallamış zaten %50 tutar dedi

çıktık ordan kaynanam diyoki bak %50 tutarmış demekki tutabilirmiş anne dedim benim doktor dalga geçti zaten ya kız olacak ya erkek o manada dedi dedim bozulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…