09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben olsam eşimle beraber giderdim
Tek olunca daha kötü olabilir, dolduruşa getirebilirler
Sen varken eski soğukluk sürer, birkaç gün dişinizi sıkıp dönersiniz geri evinize

ayy çekirge sanırım öyle olacak. tek bırakmak istemiyorum eşimle aramızda sorun var tablosundan mutlu olsunlar istemiyorum. ya da bizim oğlan bayramda bizi tercih etti gibi şeylerle bayram ettirmek hiç istemiyorum. ama inan gram hevesim yok...babası falan çok itici geliyor bana.

daha bayram gelmeden stresi gelmiş bile değilmi

Son düzenleme:

hiç bir eş konu ailesi olunca iyi olmaz bence. bir pençe takar görürsün gününü. ben ilk zamanlar çok taktım bu konulara baktım evde huzursuzluk oluyor... hiç adlarını anmıyorum. eşim de anlatmaz. ancak tel açarsam birine ondan öğrenirim. o derece yani... ya da çok zor manşet bir konu varsa söyler. ailesi çok farklı bir kutup

bencede esin eşini tek yollama beraber gidin..
ama bayramda gitmeyince daha cok problem olmaz mı?

Eşim onlarla ilgili şeyleri bana, benle ilgili şeyleri onlara anlatmaz. Çok güzel idare eder gitmezsem. Ama bayram günü annemin de dırdırını çekmek istemiyorum: baakk işte bıraktı gitti kocan anasına zart zurt..

ipek kv kp çokmu yaşlı elleri ayakları tutmayacak boyuttalarmı ?
bu tarz bi durum varsa tek kişinin üstüne yük bindirilmez, herkes kendine düşeni yapmalı evlat olarak

benmde 1 elti var, 19 aylık evliyim 2 kere ancak konuştuk telde, kp şuan onlara destek oluyor maddi manevi sürekli yağdırıyor, elti çalışmıyor tabiiii

biz 2 maaş olduğumuz için zenginiz :)

maddi manevi hiç bişey görmediğim üstüne çok değişik pürüzlerin olan bir aile var karşımda, ilerde bakıma muhtaç olduklarında
onlarla ilgilenmek eltimin mi benim hakkım olacak çok merak ediyorum doğrusu.

Zaten bu sebeplerden git diyorum
Hem meydanı boş bırakmamış olursun
Meydan boşken herkes gelişi güzel konuşur, hazır sen yokken
Ama sen gidersen eski soğuk havayı birkaç gün daha çekersiniz, o kadar
Hem alışmasınlar öyle, sonra en ufak bi izinde hadi çık gel oğlum olmasın

ailelerinizde farklı sanırım ipek
valla eşi seçiyorsunda aileyi seçemiyorsun

kızlarrr biyere girmeye çalışıyodum hooppp kendimi burda buldum benimde ayağımı kaydırdılar benide buraya düşürdüler. nuri alçoyla gazozu nirdeeee

off benim annemde öyledir.
alttan alttan fişfikler sonra ben bişi demedim der

bayramda bi yerlere falan kacsanız.. ikinizde ayrı yerlere gitmemiş olursunuz.. ?:44:

İşte gofret parmak bastın konu bu zaten. Biraz durum öyle işte..
Gelinler istemiyor, kayınpeder köy evi bakacak kimse yok diyor..
Bura kadar eyvallah. Bakarız boynumuzun borcu ancak ben çok ücra bir yerde çalışıyorum. Kızım bile göçebe misali yaşıyor. Zaten geliyor zaman zaman ama sürekli olması nasıl mümkün olsun ki? Yengeler biz baktık sıra senin diyor açıkça.

Zaten eşin bana 'gitmeme' durumunu kabul etmez gibi geldi
Bahane bulmak kolay ama eşin de tamam demeden o bahane de bi işe yaramaz bence
Bir de eşin ketum biri, orda doldurur gönderirlerse senin haberin bile olmaz
Tavırlarından tahminler yürütürsün o kadar

Bence ne onun ailesine ne kendi ailene ( ailene gelecek olan misafirler ) bişey belli etme, eşinle git gel. Birkaç gün dişini sıkman tek göndermenden daha mantıklı. Hem ilişkiniz açısından, hem görünen tablo açısından.

off benim annemde öyledir.
alttan alttan fişfikler sonra ben bişi demedim der

bayramda bi yerlere falan kacsanız.. ikinizde ayrı yerlere gitmemiş olursunuz.. ?:44:

Benim annem maximum boyutta bu konuda. Mutfakla oda arasında bile geri kalmaz sağolsun.ailesine gıcık ya da bi de oooo tam gaz.

Ne stres valla kurbanı düşünüyorum şimdiden.. annesi gelecek sonrasında çünkü.

Allah yardımcın olsun
Ama soğuk olmaları daha iyi, sende aynı derecede yaklaşırsın olur biter
Kimisi arsız oluyo, laf sokuyo
Bundansa soğuk dursunlar daha güzel

Öyle yapacağım da çekirge eşime dokun bu konuda bin ah işit… yani içinde yaşıyor aslında ailesel konuları da bana da söylemediği için kızıyor bazen. Anlat diyorum o da anlamıyorsun beni bu konuda diyor. Tam bir muamma canım.

Allah yardımcın olsun
Ama soğuk olmaları daha iyi, sende aynı derecede yaklaşırsın olur biter
Kimisi arsız oluyo, laf sokuyo
Bundansa soğuk dursunlar daha güzel

Yok yok Allahtan hiçbir şey diyemezler yüzüme karşı. Hatta saygılıdırlar. Koca yengesi bile laf sokmaz soğuk durmasına karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…