Ben olsam eşimle beraber giderdim
Tek olunca daha kötü olabilir, dolduruşa getirebilirler
Sen varken eski soğukluk sürer, birkaç gün dişinizi sıkıp dönersiniz geri evinize
ben gitmemek için ne bahane bulabilirim. yani eşime sen git ben annemlerde kalayım desem gider sanırım... emin olamadım dün meyilli geldi bu teklifime karşı...
tipik her yıl yaşadığımız hatta bu yıl boşanma derecesine geldiğimiz bayram sorunu kurbanı kapımızda değilde annemlerde kesicem diyen eşim geldi aklıma yine senin eşin yiyimiş canım kıymetini bil
bence tek başına yollama ama gitte diyemem en iysi telefonla selam kelam
bencede esin eşini tek yollama beraber gidin..
ama bayramda gitmeyince daha cok problem olmaz mı?
baya bir sorun var ama tartışma olmadı aramızda. eltiler benden bekliyor ailesel konuları. maddi destekten tutun anaya babaya bakmaya kadar hepsi. ama benim de şartlarım uygun değil çalışıyorum kendime zor bakıyorum. kızıma annem bakıyor falan... onlar hepsi aynı şehirde ben uzaktayım iş kaynaklı. büyük eltim de aradığım zaman anneme kadar sorar ama eşimi sormaz. o derece. dedim böyle açmıyorlar bak tellerini diyor : benim ne işim var yengemlerle. yani 1 yıldır hiç görüşme bayramda aynı ortam beni çok kasacak.
daha bayram gelmeden stresi gelmiş bile değilmi
Ne stres valla kurbanı düşünüyorum şimdiden.. annesi gelecek sonrasında çünkü.
ayy çekirge sanırım öyle olacak. tek bırakmak istemiyorum eşimle aramızda sorun var tablosundan mutlu olsunlar istemiyorum. ya da bizim oğlan bayramda bizi tercih etti gibi şeylerle bayram ettirmek hiç istemiyorum. ama inan gram hevesim yok...babası falan çok itici geliyor bana.
Eşim onlarla ilgili şeyleri bana, benle ilgili şeyleri onlara anlatmaz. Çok güzel idare eder gitmezsem. Ama bayram günü annemin de dırdırını çekmek istemiyorum: baakk işte bıraktı gitti kocan anasına zart zurt..
Eşim onlarla ilgili şeyleri bana, benle ilgili şeyleri onlara anlatmaz. Çok güzel idare eder gitmezsem. Ama bayram günü annemin de dırdırını çekmek istemiyorum: baakk işte bıraktı gitti kocan anasına zart zurt..
kızlarrr biyere girmeye çalışıyodum hooppp kendimi burda buldum benimde ayağımı kaydırdılar benide buraya düşürdüler. nuri alçoyla gazozu nirdeeee
ipek kv kp çokmu yaşlı elleri ayakları tutmayacak boyuttalarmı ?
bu tarz bi durum varsa tek kişinin üstüne yük bindirilmez, herkes kendine düşeni yapmalı evlat olarak
benmde 1 elti var, 19 aylık evliyim 2 kere ancak konuştuk telde, kp şuan onlara destek oluyor maddi manevi sürekli yağdırıyor, elti çalışmıyor tabiiii
biz 2 maaş olduğumuz için zenginiz :)
maddi manevi hiç bişey görmediğim üstüne çok değişik pürüzlerin olan bir aile var karşımda, ilerde bakıma muhtaç olduklarında
onlarla ilgilenmek eltimin mi benim hakkım olacak çok merak ediyorum doğrusu.
hiç bir eş konu ailesi olunca iyi olmaz bence. bir pençe takar görürsün gününü. ben ilk zamanlar çok taktım bu konulara baktım evde huzursuzluk oluyor... hiç adlarını anmıyorum. eşim de anlatmaz. ancak tel açarsam birine ondan öğrenirim. o derece yani... ya da çok zor manşet bir konu varsa söyler. ailesi çok farklı bir kutup
konu başlığı "kötü yol"muki ???
off benim annemde öyledir.
alttan alttan fişfikler sonra ben bişi demedim der
bayramda bi yerlere falan kacsanız.. ikinizde ayrı yerlere gitmemiş olursunuz.. ?:44:
Ne stres valla kurbanı düşünüyorum şimdiden.. annesi gelecek sonrasında çünkü.
Zaten eşin bana 'gitmeme' durumunu kabul etmez gibi geldi
Bahane bulmak kolay ama eşin de tamam demeden o bahane de bi işe yaramaz bence
Bir de eşin ketum biri, orda doldurur gönderirlerse senin haberin bile olmaz
Tavırlarından tahminler yürütürsün o kadar
Bence ne onun ailesine ne kendi ailene ( ailene gelecek olan misafirler ) bişey belli etme, eşinle git gel. Birkaç gün dişini sıkman tek göndermenden daha mantıklı. Hem ilişkiniz açısından, hem görünen tablo açısından.
Allah yardımcın olsun
Ama soğuk olmaları daha iyi, sende aynı derecede yaklaşırsın olur biter
Kimisi arsız oluyo, laf sokuyo
Bundansa soğuk dursunlar daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?