- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
o takvime göre kız görünüyor
fakat tutmayan da çok fazla kişi var
yani %50 ihtimal kız
kaynanamla doktora gitmiştik oğlumda doktoruma bişi sordum sorduğum şuydu başka bir doktora bir akraba doğum yaptı doktor dmeişki doğumdan sonra eşine baktım (bebeğin rahimdeki eşinden bahsediyor) senin bundan sonraki bebeğin kız olacak demiş
bende bunu doktoruma sordum bir doktor nasıl böyle bişi diyebilir dedim
açıkca dediki sallamış zaten %50 tutar dedi
çıktık ordan kaynanam diyoki bak %50 tutarmış demekki tutabilirmişanne dedim benim doktor dalga geçti zaten ya kız olacak ya erkek o manada dedi dedim bozulmuştu
Kızmı istiyon kız
Kimse yok mu derdim var??? Anlatıp fikir almak istedim. Nerede millet?
önce sağlıklısını istiyorum tabiki kızı erkeği yok diyorum ama bir yanımda kız demiyor değil
allah affetsin yinede o ne layık görürse artık
Hoş geldin
Burdayız
hoşgeldin İpek hayırdır ?
ipek
derdini söyle derman olalım
şuan kelin merhemi olsa durumundayım ama yinede söle bacım
Geldim kızlar başlıyorum şimdi anlatmaya.
Geldim ben de ipeğim hayırdır? Bdv ekibi burda başla bakalım?
Şimdi bizim de eşimin ailesiyle sorunlarımız var tabiiiiii.. ama tartışma falan olmadı aramızda soğuk duvarlar var herkes geride durur birbirine örnek vereyim. En son geçen ramazan bayramında oradaydım. Onun üstüne küçük eltimle hiç telde konuşmadık. Açıkçası ben tırsıyorum aramaya aradaki sorunlardan. Sorun da kayınvalidem ve kpeder bazlı ama hepimiz etkileniyoruz. Büyük eltimle ancak ben ararsam konuşuyoruz. Onlar da en küçük ben olduğumdan dolayı hep benden bekleme numarasına yatıyorlar. Aslında istemiyorlar..mesela eşimin tellerini açmazlar yengeleri nedeni de karına laf geçiremiyorsun bize laf söyleme gibi ki eşim bir şey demez.. onlar bizi zengin diye düşünüp tüm yükü sırtlamamızı istiyorlar..babasıyla da aynı şekilde en son kurbanda konuştum sonra bir iki o aradı para istedi ben göndermeyince aramaz oldu gibi vee ramazan bayramı yaklaşıyor. Dün akşam eşime dedim ki:şimdi ramazanda mı gitcez kurbanda mı? Dedi ramazan daha iyi kurbanda kesim falan var.. dedim: yoksa sadece sen mi gitsen ki böyle 1 yıldır görüşmeyince Fransızlık olacak aramızda komik yani. Cevap vermedi biraz mantıklı geldi sanırım.
Sonra düşündüm baktım aklına yattı sanki. Dedim :şimdi bayramda aile bölünmez. Acaba diyorum bayramda burada kalsak da sen izinde 3-5 gün gitsen mi tek başına. Olmaz dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım?
yani canım eltinlerlel kv ile aranızda sorunları diyolagları bilmiyorum ve eşinin tutumunuda bilmiyorum yorum yapmak böyleyken baya zor olacak
ama bence nolursa olsun eşini yalnız bırakma ben olsa yalnız bırakmam yani birde bayram bu eşin çocuğuyla olmak ister kızında babasıyla
Şimdi bizim de eşimin ailesiyle sorunlarımız var tabiiiiii.. ama tartışma falan olmadı aramızda soğuk duvarlar var herkes geride durur birbirine… örnek vereyim. En son geçen ramazan bayramında oradaydım. Onun üstüne küçük eltimle hiç telde konuşmadık. Açıkçası ben tırsıyorum aramaya aradaki sorunlardan. Sorun da kayınvalidem ve kpeder bazlı ama hepimiz etkileniyoruz. Büyük eltimle ancak ben ararsam konuşuyoruz. Onlar da en küçük ben olduğumdan dolayı hep benden bekleme numarasına yatıyorlar. Aslında istemiyorlar..mesela eşimin tellerini açmazlar yengeleri nedeni de karına laf geçiremiyorsun bize laf söyleme gibi ki eşim bir şey demez.. onlar bizi zengin diye düşünüp tüm yükü sırtlamamızı istiyorlar..babasıyla da aynı şekilde en son kurbanda konuştum sonra bir iki o aradı para istedi ben göndermeyince aramaz oldu gibi… vee ramazan bayramı yaklaşıyor. Dün akşam eşime dedim ki:şimdi ramazanda mı gitcez kurbanda mı? Dedi ramazan daha iyi kurbanda kesim falan var.. dedim: yoksa sadece sen mi gitsen ki böyle 1 yıldır görüşmeyince Fransızlık olacak aramızda komik yani. Cevap vermedi biraz mantıklı geldi sanırım.
Sonra düşündüm baktım aklına yattı sanki. Dedim :şimdi bayramda aile bölünmez. Acaba diyorum bayramda burada kalsak da sen izinde 3-5 gün gitsen mi tek başına. Olmaz dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım?
baya bir sorun var ama tartışma olmadı aramızda. eltiler benden bekliyor ailesel konuları. maddi destekten tutun anaya babaya bakmaya kadar hepsi. ama benim de şartlarım uygun değil çalışıyorum kendime zor bakıyorum. kızıma annem bakıyor falan... onlar hepsi aynı şehirde ben uzaktayım iş kaynaklı. büyük eltim de aradığım zaman anneme kadar sorar ama eşimi sormaz. o derece. dedim böyle açmıyorlar bak tellerini diyor : benim ne işim var yengemlerle. yani 1 yıldır hiç görüşme bayramda aynı ortam beni çok kasacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?