09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok kibarsın Q cum hiç önemli değil
Kişi kalabalık içinde de yalnız olabilir hem
Afiyet olsun, yarım saate kadar bende çıkacam zaten

heryerde tatil ilanları
havada güzel olunca
buralardan uzaklaşasım geliyor
ama nerdee
en fazla eve giderim ben

Nick ben genel olarak pek bisey hiss etmiyorum Sanki hic bir sey yokmus gibi.. Kendi kendime kuruntu yapiyorum iste :/ insaAllah hersey yolundadir.. Cok zor hamilelik gecirenler var biliyorum yine ablam mesela bu sefer cok sIkIntili gecti.. Hastaliktam da kurtulamadi cok zorlandi.. Cok sukur hafta sonu dogum yapti daha iyiler simdi..

Adamolacakkiz masAllah subhanAllah cok tatli sanirim parmagini emiyor dimi Gobeginde cok cikmamis kac ayliksin bilmiyorum ama masAllah diyeyim. Benim karnim simdiden löplöp oldu sebebi de hamilelik degil muhtemelen son aylarda yedigim abur cuburlar

Elmayra sahi kiz bizde artik anne(adayi)yiz Annem hep derdi 'ana olunca bilirsuuz megadirimi' megadir bu arada kiymet demek biz karadenizliyiz de Annecimi ozledim bu arada

Cekirge seni gorunce hep 'cekirgeyi sali verdim cayira cayira' turkusu aklima geliyo

Allah analı babalı büyütsün yeğenini.

Efulim hislerin çok normal, hamile olduğunu karnın büyürken bile hissetmiyorsun. Ne zamanki bebeğin minik minik tepikler atıyor, diyorsun evet içimde bi can taşıyorum :) Yani hamilelikten mükemmel duygular hissetmeyi bekleme, tek ve en güzel his sadece bebeğin hareketleri...

seni sarı düşünemiyorum zaten

Benim sarışın resmim var gösterim mi
Ben kiçikken sarışın bi kızmışım şimdik kumrala döndüm

Muhaha yok Tarık Mengüç gibi olursun

Kumral mı hic kumral görmesek inanıcaz :d

ahahahahha şakşukaaaaaaaaaaaaaa :)

Çek elmik sarışın olsa uzaylı gibi olur hahaha

Ben de mutfağı toplamaya gidiyorum gelirim yine.

Git mutfaanı topla bana laf yetiştirme!
Keşke doktor olsaydım bana da öyle bakardın sakin olurdun yani
Yılışma hemen

Seni paralardım
Doktorlar kibar da ben sekreterlerini paralamayı tercih ediyorum

Civciv kafalı şakşuka diyen bi adam vardı ya Tarık Mengüçtü sanırım onun kız versiyonu olur puhahah

Tamam görüşürüz

Çek seni yolarıM!
hahahah doğru valla,elmişteki küfür dağarcığı zaten 10 numara 5 yıldız
doktora hayatında duymadığı angara küfürleri öğretir valla..

Benim ne zaman küfrettiğimi gördün

Ben o doktorun yerinde olsam Elmik'e önce gömlek giydiririm, deli gömleği yani ki kollarını bağlamak için

Bence ağzımı bağlaması daha mantıklı olur :d

merabayin kizlar
nickim sen hala buralardamisin ya dogur artikin yooosam ben doguracam burda
bu arada elmayra hamileymis tebriklersagsalim kucagina alsin insallah

Saol azerincim, Allah razı olsun, senin de az kalmış
Elmayra sahi kiz bizde artik anne(adayi)yiz Annem hep derdi 'ana olunca bilirsuuz megadirimi' megadir bu arada kiymet demek biz karadenizliyiz de Annecimi ozledim bu arada

Annen uzağında mı cnm, cok zor dimi

Elmayra burda mısın?burdaysan ses ver,birşey soracağım.
burdayım bebişim, burdayım ballı lokmam :d burdayı mozaik pastam

la elmik sen göbeğini doyurana kadar mutfağımı topladım bulaşıklarımı yıkadım çamaşırlarımı bilem astım. şimdi biraz dinleneyim malum doğum başlarsa enerCi lazım :)

la elmik sen göbeğini doyurana kadar mutfağımı topladım bulaşıklarımı yıkadım çamaşırlarımı bilem astım. şimdi biraz dinleneyim malum doğum başlarsa enerCi lazım :)

Bankaya gidip geldim bu Allahın dağında bankaya gitmek zulüm

Senin enerjini de yerim oğlunu da

Sen ne tatlı dilli oldun öyle.
Bit pazarına bir iki parça eşyamı koyup satmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Birde mesela ayakkabıma talip çıktı anlaştık ödemeler nasıl oluyor?kargolarken yapılması gereken birşey var mı?
Nasıl güvenicem karşı tarafa?
Kargo ücreti bana mı ait?
Kime ne sattığımı nasıl karıştırmadan toparlıcam?

ahahhaha yalnız hep yemeklerle sesleniyorum

Söyle ki pttye gidip hesap actırıyorsun adına.Kargolarını karşı tarafa "alıcı ödemeli" gönderiyorsun. Bana kargo geliyor ben parayı postacıya veriyorum para senin hesabına yatıyor.

Kargo cok kolay, istersen kendin kolile istersen de pttde koliler var ordan alabilirsin.

Karşı taraf biraz risk cnm, bazen yanlış adres veriyorlar. Ben iki kişiye satış yaptım cok sükür bir sıkıntı cıkmadı.
Kargo ücreti karşı tarafa ait ama üc aşağı beş yukarı anlaşırsınız. atıyorum ayakkabıdan 2 lira inersin gönlü olsun diye.

Karıştırmazsın ya, sattıklarını su satıldı bu satıldı diye yazarsın.

Nick burclardan konu acildiya bende balik burcuyum ve cok duygusalim :) boyle cok farkli hislerimin uyanacagini dusundum acikcasi ama henuz olmadi belki diyorum kalp atislarini duyarsak (insaAllah) anne duygularim depresir :)) Tam olarak nasil bisey hayal ettim bilmiyorum ama demek ki dedigin gibiymis :) Allah razi olsun cumlemizinkini insaAllah..

Elmayra evet canim avusturyadalar (ordan gelin geldim ben). Tum ailem orda. Ben akrabasiz buyudum hayatim sadece anne baba abla eniste yegenden ibaretti. Kalabalik bi ailem var. Simdi onlarin hepsinden uzak olmak cok zor. Napalim buda benim secimimdi :)) Gulu seven dikenine katlanir

Olsun üzülme senin de ailen büyüyor bak artık minnacık bir bebek bütün hayatını dolduracak inş.

Hmmm ptt işinden başlamak lazım o zaman.
Sonra satacaklarımın fotolarını ve fiyatlandırmayı da yaptım mı tamamdır.
Fiyatlandırma nasıl oluyor peki?

Hmmm ptt işinden başlamak lazım o zaman.
Sonra satacaklarımın fotolarını ve fiyatlandırmayı da yaptım mı tamamdır.
Fiyatlandırma nasıl oluyor peki?

Yooo kargo için gittiğinde 10 dk daha fazla işlem yaparlar.

Sen fotografları cek, düzenle, konu ac fiyat bic.

Acıkcası 15-20 tlden fazla ürünler pek rağbet görmüyor. Ben eğer cok kullandıysam 15 tlye bir iki kez giydiysem ürün de güzelse 20-25 tlye sattım cnm. Sonucta dolabımda duracağına birilerinin yenisi olsun.

Sağol kazandibim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…