09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o yüzden onları yazdım özellikle nemiş:):)
hiç korkma canım,dikiş sorunu genelde çk büyük karınla çok kilo alanlarda oluyo,dikişin üzerine göbek düşünce nemli kalıyor..sende olmaz öyle bi sorun zaten..:)
son haftalarda sütün gelmeye başlıyo zaten,giderek artıyor zaten sütün de..ilk gün gelmezse korkma ,evde sağabilrsin de,giderek çoğalır hiç endişelenme..
ben genel anestezi olmuştum,belimde sorun olduğu için,ama belden uyuşturulanlar da çok memnun kalıyolar.bebeği hemen görüp emziriyolar çünkü:)

Bebişim normal doğumda süt olayı daha erken geliyor evet, çünkü doğum anında hormon tetikleniyor.
Ama sezeryanda süt gelmiyor diye bir şey yok, ben hastanede yattığım zaman odada bi abla vardı sezeryana aldılar. Doğar doğmaz da emzirmiş. Kendisi de gayet iyi görünüyordu hemde doğumdan 3-4 saat sonra gidip görmeme rağmen.
Ablam 2 çocuk doğurdu sezeryanla, bi süt vardı göğsüne dokununca fışkırıyodu düşün.
Normal doğurup sütü geç gelen de var.
Bak şöyle de bi bilgi edindim, sütü arttıran yiyecek diye bir şey yokmuş. Diyorki sütü arttıran yiyecek dedikleri herşey farkındaysanız susatan şeyler, onları yiyip içip su tükettiğiniz için sütünüz geliyor, halbuki sütü arttıran tek şey sudur diyor.

Ay ben daha doğurmadım diye beni dışlamayıN! Ben de anayımmmmmmmm :d

Canım arkadaşım Çek hoşgeldin ÇekCİM

Geçti artık cim cum yemezler hoş buldum bari

Çek ben sana takılıyorum, zeki birisin sen gerçekten.

Normal yurdum insanıyım esasen ama safa yatan ya da abidik gubidik şeylere aklını verip işi safsaklayanların yanında normal çalışanlar zeki gibi duruyo. Halbuki en çok zeki denenler kullanılır iş ortamında

Yok la zeki taklidi yapıyo o
[/B]
[/QUOTE]

Ama çok iyi taklit yaparım İnek Şaban'ı bile

bendede bi değişiklik yok bu ay kimyasal gebelik yaşadım..bebek tutunamadı..
rahim filmi çektirdim sonuçlarımda iyi çok şükür..bakalım daha vakti değil sanırım..:26:

Geçmil olsun, hayırlısı böyledir belki de
En hayırlı zamanda bebek sahibi olursun inşallah

ablam da aynen öyle olmuştu,ben yanındaydım da başından sonuna kadar:) belden bir sızı giriyomuş nicko.sonra da sıklaşıyo giderek.mesela giriyo sancı bağırıyodu,sonra geçince muhabbet ediyodu çok acayip..:):)
o da doğru nicko ,bişeylerle meşgul olman lazım da sen yalnız mısın ki evde? birileri oyalasa seni ,muhabbet falan,ev işi de yorar seni..
tabii ki stres yapma,normal doğum en güzeli,hemencecik olup biter nicko; annem demişti ki" doğum sancısı beter bişey ama bebeği kucağına alınca insan hatırlamıyo bile "...zatn unutulmasa 2. bebek zor yapılır heralde

qui benim nişanım geliyor zaten dünden beri, şimdi sıra sancıda yada suyumun gelmesinde.
evde yalnızım, yanımda kimse olmadığı için daha rahatım. annem vardı dün gönderdim onu, sancılanınca gelecek. zaten yanımda olsa yapacak bişeyi yok daha çok strese giriyorum birileriyle doğumu beklerken.
kendimi yormuyorum da bi yandan yürümeye çalışıyorum açılmam olsun diye. sancım sıklaşsın bi de duş alıcam, sonra giyinip beklerim.

ne zaman nişanlandın dicektim ben de iyice sarışına bağladım

Merhaba Nick:3
sohbetimiz olmadı ama senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına.

sen şimdi en küfreders,n doktoruna doğum sırasında hahahhahaha
hadi hazırlan da bekle bakalım ,sanki düğüne gidicek hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…