09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben elma sevmem ama havuçlusunu yapıyorum cezerye gibi oluyo

hımm yapılışı kolay mı acep
tatlı olarak ekler alayım diyordum çocuklarda gelecek severler ya öyle şeyleri
pasta yapsam kişi sayısı fazla yetmez, 2 tane yapmaya da ben uğraşamam

Bunları akşamdan da yapsan bişey olmaz
Hatta 3-5 gün beklese de olmuyo
Havuçlu toplar benim dediğim
Yapıp borcama koyuyorum, sonra dolaba atıyorum istediğim zaman çıkarıyorum bişey olmuyo

evet Çek havuçlu da güzel oluyo o da annemin favorisi, öğle arasında eve gidiyorum ya hemen yaptım o kadar basit yani gofretcim yarım saati var

1,5 paket petit beurre bisküvi,
1 su bardağı elma püresi/rendesi,
1 su bardağı ceviz içi,
1 çay bardağı pudra şekeri (elmalarınızın ekşiliğine göre miktarı arttırıp azaltabilirsiniz),
1 tatlı kaşığı tarçın,
Kaplamak için hindistan cevizi

Hazırlanışı:
Bisküvileri rondoda un olana kadar çekin,
Cevizleri irili ufaklı çekin,
Kaplama malzemeleri hariç tüm malzemeleri bir kapta birleştirip hamur haline gelene kadar yoğurun,
Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp istediğiniz malzemeye bulayın ve servis kabına alın.

ben bu tarife göre yaptım

önce topiktekileri hamile bıraktı,sonunda kendisi de hamile kaldı
biz de topiğe girerken kondom kullanıyoruz artık

Allahi cok güldüm

Elmayra tüm sayfalari okuyamadim elbise sectin mi bile? Ne kadar zamanin kaldi ki acelesi yoksa magza magza gez dolas belki daha kolay bulursun?

3 saat 10 dk sonra doktordayiz cok heyecanliyim ben yaaa

Herifime pasta yapmaya caliscam simdi bakalim sonuc ne olacak

Annem elmaya bayılır, belki onun için yaparım
Hem kavurmak gerkemiyomuş bunu , havucu kavuruyosun sert diye
Ellerine sağlık

Banada pampişim de.

Cıks, olmaz

saniriz ki hep filmlerde dizilerde olur boyle seyler.. ama her an her birimizin basina gelebilecek seyler.. ben ailemden ayrilali bir bucuk sene icinde o kadar cok cenaze oldu ki.. ama inan hic biri bu kadar uzmedi..

benim en cok kortugum sey esimden ayri dusmek.. dusuncesi bile o kadar korkunc ki.. Allahim sevdiklerimizi bize bagislasin..

arkadasina da boool bol sabir ve ruhsal guc kuvvet versin.. destek almasi bence de sart

Maalesef eş te anne baba da fani..

Amin çok sağ ol

Cin Ali

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…