09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sağol balım
kafalar aynı bende kısır yapıcam, :) kek, bide böyle toplardan fırına da pide yaptırırsam ohh yeter valla

sanada afiyetler olsun,

elmikten tırstın mı yoksa

vallahi aynısını dicektim,bunun kızı alınır mı acaba,bizim oğlanların burnundan getirir bu kaynana diye

sen de buralarda "zalim gelinin ettikleri" diye konu açarsın

hahahahhaha karar verilmiştir bunun kızı alınmaz hadi kızı hanım hanımcık oldu diyelim bi ihtimal, la bununla dünür olunur mu ikide bir çemkirir uğraş artık

n,icko elmiko gelmiş ,neyse konuyu değiştirelim o zaman...

elmişm biz de snein ne kaaa iyi bir kaynana oalcağından,kızın olursa ne şeker olacağından bahsediyoduk ::

doğduktan sonr abi süre kendini anne karnında sanıyo bunlar hala :):)
gerçi benim hala kendimi en güvenli ve rahat hissettiğim yatış şeklidir cenin şekli:)

sennki de böyle olur işte nicko
böyle olur dimi yerim ben onuu bikaç bilgi edindim bebekler hakkında, mesela yeni doğan bebekler çok sıçrarmış sebebi de anne karnına alıştığı için dışarda kendini boşlukta gibi hissedermiş. eğer onu sıkmayacak şekilde kundaklarsak daha güvende hissederlermiş daha huzurlu olurlarmış.
hani eskiden TİJEN vrdı bilir misin onu? senin yaş küçük gerçi ama :26:
elmik aynen onun gibi olur
Tijeni hatırlıyorum net olmasa da :) sen bana küçüksün dedin !

elmişm biz de snein ne kaaa iyi bir kaynana oalcağından,kızın olursa ne şeker olacağından bahsediyoduk ::
binlerce dansööözz vaağğğrrrr

evet aslında nicko sıkı olmadan kundak modeli bağlıyorlar..kolları dışarda oluyor ama genelde..ama işte doktorlar da kalça çıkığı tehlikesi için yapmayın diyorlar..her çocuğun kendi annesi bilir valla doğrusunu:):)
oğlum kolik olduğu için ben tonla yol denemiştim..mesela fön süpürge sesi sevme sebepleri de anne karnında suyun içinde sesleri o şeklilde duyarlarmış o yüzden..mesela su sesinde sakinleşiyolar..anne karnındakş gibi hiisediyorlarmış..ben saatlerce banyoda sandalye tepesinde su açık durmuştum,ağlaması bitsin azıcık diye

dah ne istiyosun küçüksün dedim yani gençsin

Yok öyle sıkacak bi kundaklama değil, üstünü saracak kadar...

Kolik ne qui :26:

bu arada böyle durunca poposuna vurursun şöyle pof poffffçok şeker olur..oyy bebek sevmek istedim valla nick...

ehehhe kıyamamki ben onun popisine :)

qui, oğluşummm diye sesleniyorum nasıl tepki veriyor bi görsen, ben seslendikçe nasıl biliyor ona seslendiğimi. yavrum benim

Çocukluktan kalma zaten bu cips tiryakiliği

Beni cok seversen sana hergün cips alırım

Yarın dışarı cıkıcaz tek tek gezicem mağazaları cnm.

Cok az kalmış, Allahım o minik pıt pıtları size dinletmeyi nasip etsinnnn, aminnnn

Kızım zeka genlerini kesin senden almış Hazır cevap zeka küpü

MAma her kadın için geçerli değil bazı maddeler sanırım
Mesela Elmik'e sebze verseler mundar eder

ahahahahahahah mesela kabak oyarım insan oyarım bilmem anlatabildim mi
mundar değil tosbaaaa eder
kısırı bile ona benzetmiş ya büyük başarı...

kısırı birşeye benzetmedim!
Puahahaha

Elmişe sperm vermişler tutmuş topiğe döşemiş

ahahahahaha kendime kadar ayırmışım ama
öyle deme ana o artık
ne mamalar yapar

Dimi dünyacım bunlar beni anlamıyor

ayyy dünyacım hiç böyle düşünmemiştimm...çeko nicko bebe ek gıdaya geçince hayrına gönderelim de azıcık midesi şenlensin garibanın kıyamam ben ona

Sen de mi brütüs
anası doyuramaz bari biz bakalım dimi çocuaa

Seni kendi ellerimle doğurturum seni

Obez bi cocuk yapayım da görün siz
üstüne gitmeyin hamişimin

Sen olmasan bunlar beni ciğ ciğ yicek

hahahahhaha çocuğa ek gıdaya geçince sufle yapar yedirir la bu

kız olursa almam ben bunun kızını, anası gibi bişey olur, "kızım" diye seslenirim "ne var lan!" diye geri döner bana

ahahahahahah sufle mi ayyy mozaik pasta bile yaparım ona bn.

Kızım anası gibi olmıcak cok naif olacak yersen
elmikten tırstın mı yoksa

vallahi aynısını dicektim,bunun kızı alınır mı acaba,bizim oğlanların burnundan getirir bu kaynana diye

sen de buralarda "zalim gelinin ettikleri" diye konu açarsın

quarta bir gün elime düşersin bebişim
hahahahhaha karar verilmiştir bunun kızı alınmaz hadi kızı hanım hanımcık oldu diyelim bi ihtimal, la bununla dünür olunur mu ikide bir çemkirir uğraş artık

ahahahahahah sizi inegöle götürür mobilya aldırtırım
hani eskiden TİJEN vrdı bilir misin onu? senin yaş küçük gerçi ama :26:
elmik aynen onun gibi olur

benim sesim ince değil

Elmiş sizi tek tek kabak oyacagıyla oyacak
binlerce dansööözz vaağğğrrrr
hain

Elmikin kızı böyle olsun çirkef de olsa alırım :)

Eki Görüntüle 988691
tipe gel :) benden beyaz cocuk cıkmaz bi kere

Geldi çemkirik

lan senin bebeğin anası gibi boğazlı olursa kesin obez olur zaten, kendi canın çeker gider bide el kadar bebeye yedirirsin

ehehhe kıyamamki ben onun popisine :)

qui, oğluşummm diye sesleniyorum nasıl tepki veriyor bi görsen, ben seslendikçe nasıl biliyor ona seslendiğimi. yavrum benim

ne farklı bir duygu değil mi,daha yüzünü görmeden hayatının anlamı oluyor,canından çok seviyosun
loğusalık benim sevmediğim bir dönem ,ne kadar özlemle beklese de insan doğumu,sonrası gerçekten zor,Allah yardımcın olsun..gel buraya da devamlı kafanı dağıtırsın biraz

Devam etmiyor ama dimi?

önce 40 ı çıksın geçer dediler,sonra 3 aylık olsun dediler,6 ay oldu...benimkinin uykusu 1,5 yaşında düzelmeye başladı valla

Geldi çemkirik

lan senin bebeğin anası gibi boğazlı olursa kesin obez olur zaten, kendi canın çeker gider bide el kadar bebeye yedirirsin

öyle söyleme ben vicdansız anne olur muyum ağlarım bak

ben de kendimden esmer bişey çıkacak diye bekliyorum hiç ihtimal olmamasına rağmen hayır sülalede esmer de yok, ben hep esmer hayal ediyorum

oha nick sütcü tüpcü bi karışıklık olmasın .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…