aman yorma kendini boşver, ben sana tüm tarifi yazdım ama ben mesela pudra şekeri koymadım elmanın kendi şekeri ile idare edicem malum gebelik şekeri, seninki eminim daha güzel olacaktır şimdiden afiyet bal şeker olsun yanınada kısır mı yapsam akşamdaveti sen veriyosun ben gaza geldim
elmikten tırstın mı yoksa
vallahi aynısını dicektim,bunun kızı alınır mı acaba,bizim oğlanların burnundan getirir bu kaynana diye
sen de buralarda "zalim gelinin ettikleri" diye konu açarsın
hahahahhaha karar verilmiştir bunun kızı alınmazhadi kızı hanım hanımcık oldu diyelim bi ihtimal, la bununla dünür olunur mu ikide bir çemkirir uğraş artık
böyle olur dimi yerim ben onuudoğduktan sonr abi süre kendini anne karnında sanıyo bunlar hala :):)
gerçi benim hala kendimi en güvenli ve rahat hissettiğim yatış şeklidir cenin şekli:)
sennki de böyle olur işte nicko
Tijeni hatırlıyorum net olmasa da :) sen bana küçüksün dedin !hani eskiden TİJEN vrdı bilir misin onu? senin yaş küçük gerçi ama :26:
elmik aynen onun gibi olur
binlerce dansööözz vaağğğrrrrn,icko elmiko gelmiş ,neyse konuyu değiştirelim o zaman...
elmişm biz de snein ne kaaa iyi bir kaynana oalcağından,kızın olursa ne şeker olacağından bahsediyoduk::
böyle olur dimi yerim ben onuubikaç bilgi edindim bebekler hakkında, mesela yeni doğan bebekler çok sıçrarmış sebebi de anne karnına alıştığı için dışarda kendini boşlukta gibi hissedermiş. eğer onu sıkmayacak şekilde kundaklarsak daha güvende hissederlermiş daha huzurlu olurlarmış.
Tijeni hatırlıyorum net olmasa da :) sen bana küçüksün dedin !
binlerce dansööözz vaağğğrrrr
böyle olur dimi yerim ben onuu:
evet aslında nicko sıkı olmadan kundak modeli bağlıyorlar..kolları dışarda oluyor ama genelde..ama işte doktorlar da kalça çıkığı tehlikesi için yapmayın diyorlar..her çocuğun kendi annesi bilir valla doğrusunu:):)
oğlum kolik olduğu için ben tonla yol denemiştim..mesela fön süpürge sesi sevme sebepleri de anne karnında suyun içinde sesleri o şeklilde duyarlarmış o yüzden..mesela su sesinde sakinleşiyolar..anne karnındakş gibi hiisediyorlarmış..ben saatlerce banyoda sandalye tepesinde su açık durmuştum,ağlaması bitsin azıcık diye
dah ne istiyosun küçüksün dedim yani gençsin
Yok öyle sıkacak bi kundaklama değil, üstünü saracak kadar...
Kolik ne qui :26:
bu arada böyle durunca poposuna vurursun şöyle pof poffffçok şeker olur..oyy bebek sevmek istedim valla nick...
boşver nicko hiç öğrenmezsin inşallah :):)
kısaca nedensiz yere ağlama nöbetleri,gaz sancısı ağlamalrı falan diyebiliriz.
Çocukluktan kalma zaten bu cips tiryakiliği
Allahi cok güldüm
Elmayra tüm sayfalari okuyamadim elbise sectin mi bile? Ne kadar zamanin kaldi ki acelesi yoksa magza magza gez dolas belki daha kolay bulursun?
3 saat 10 dk sonra doktordayiz cok heyecanliyim ben yaaa
Herifime pasta yapmaya caliscam simdi bakalim sonuc ne olacak
evet canım aynen valla,öyle bişey diyo ki kal geliyo adama:):)ya da gülme geliyo bana,o da bakıyo suratıma nedn güldün sen şimdi diyo
bak bi tane daha anlatayım;geçen belgesel izliyoduk,tarihi bi cami gösteriyo,tarihi demek eski zamnlarda yapılmış dedim.anlatıyorum falan..durdu durdu:" eeeee o zaman yoğurdunki ne ??" dedi...nasıl yani dedim...
yoğurdun da tarihine bakıyoruz ya alırken dedi,o da mı eskiden yapılmış
gel de tarih ve zaman kavramını anlat şimdi
geçen akşam da :
daha ne kadar okuyacağım ben ??
oğlum daha uzun yıllar okula gidiceksin..
iyi de bu okul bana daha okuma yazma bile öğretmedi ki,napıcam o kadar gidip de okula ???
MAma her kadın için geçerli değil bazı maddeler sanırım
Mesela Elmik'e sebze verseler mundar eder
mundar değil tosbaaaa eder
kısırı bile ona benzetmiş ya büyük başarı...
Puahahaha
Elmişe sperm vermişler tutmuş topiğe döşemiş
öyle deme ana o artık
ne mamalar yapar
ayyy dünyacım hiç böyle düşünmemiştimm...çeko nicko bebe ek gıdaya geçince hayrına gönderelim de azıcık midesi şenlensin garibanın kıyamam ben ona
anası doyuramaz bari biz bakalım dimi çocuaa
tabi kızım sevaptır..ancak emzirir o..
zaten beslese de bebenin damak zevki nasıl olur tahmin edin yani,geleceğiyle oynamasın çocuğun..
hele ki kız olursa,gelinimiz falan ayağına besleriz,anası da önemsemez:123:
üstüne gitmeyin hamişimin
hahahahhaha çocuğa ek gıdaya geçince sufle yapar yedirir la bu
kız olursa almam ben bunun kızını, anası gibi bişey olur, "kızım" diye seslenirim "ne var lan!" diye geri döner bana
elmikten tırstın mı yoksa
vallahi aynısını dicektim,bunun kızı alınır mı acaba,bizim oğlanların burnundan getirir bu kaynana diye
sen de buralarda "zalim gelinin ettikleri" diye konu açarsın
hahahahhaha karar verilmiştir bunun kızı alınmazhadi kızı hanım hanımcık oldu diyelim bi ihtimal, la bununla dünür olunur mu ikide bir çemkirir uğraş artık
hani eskiden TİJEN vrdı bilir misin onu? senin yaş küçük gerçi ama :26:
elmik aynen onun gibi olur
n,icko elmiko gelmiş ,neyse konuyu değiştirelim o zaman...
elmişm biz de snein ne kaaa iyi bir kaynana oalcağından,kızın olursa ne şeker olacağından bahsediyoduk::
hainbinlerce dansööözz vaağğğrrrr
tipe gel :) benden beyaz cocuk cıkmaz bi kere
Elmiş sizi tek tek kabak oyacagıyla oyacak
hain
tipe gel :) benden beyaz cocuk cıkmaz bi kere
ehehhe kıyamamki ben onun popisine :)
qui, oğluşummm diye sesleniyorum nasıl tepki veriyor bi görsen, ben seslendikçe nasıl biliyor ona seslendiğimi. yavrum benim
Devam etmiyor ama dimi?
ehehhe kıyamamki ben onun popisine :)
qui, oğluşummm diye sesleniyorum nasıl tepki veriyor bi görsen, ben seslendikçe nasıl biliyor ona seslendiğimi. yavrum benim
Geldi çemkirik
lan senin bebeğin anası gibi boğazlı olursa kesin obez olur zaten, kendi canın çeker gider bide el kadar bebeye yedirirsin
ben de kendimden esmer bişey çıkacak diye bekliyorum hiç ihtimal olmamasına rağmenhayır sülalede esmer de yok, ben hep esmer hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?