Peki patlıcan konusunda ne düşünüyosun
Ben seni doğurturum da sen beni biraz zorcocuğumun gazı var dersin emmedi dersin cart curt sezeryan yaparsın
<br>
<br>Dilini de kesiver sana zahmet :)
evet demiştin ahahahahah kızım en son hamile kalan benimmecbur cekecen
Nikotini bünyesinde barındıran herseyi seviyorum ama en cok Çekirge Kızartma seviyorum
sen doğurana kadar benim yavrum büyürki...
topik de gebeden geçilmiyor, biri doğurmadan biri yetişiyor. Sen doğurmadan kim gebe kalacak bakalım(mune kalıyormuş hahahha duymasın yoksa gelir o doğurtur )
ahahahahahahahhaahha allah seni napmasın
Parkon bozdu niyetiAma munenin de kulağına fısıldayıver
hadi bakalım hangisi hızlıysa onun olsun sıra hahahahha
la takviminde ağırlığı 1gr yazıyor ya bi tuhaf oluyorum, ne ara benim fasulyem tosun oldu
dimi yaa aynen ben de Elmayra her yazdığında takvimin çıkmasına çok mutlu olduğum gibi hey gidi günler hey diyorum zaman geçiyo ömür geçiyo yaa
valla geçiyor nemiş ya.
ben de doğurcam diye kaldırdım takvimi, geri ekliyim :)
hadi bakalım hangisi hızlıysa onun olsun sıra hahahahha
la takviminde ağırlığı 1gr yazıyor ya bi tuhaf oluyorum, ne ara benim fasulyem tosun oldu
dimi yaa aynen ben de Elmayra her yazdığında takvimin çıkmasına çok mutlu olduğum gibi hey gidi günler hey diyorum zaman geçiyo ömür geçiyo yaa
Hanımlar ben şimdi ilgili bölüme konu açtım ama orası bi bdv değil tabiki kimse uğramadığından görmüyorlar. Bide size danışayım didim.
Benim evimde net olmadığı için işteyken bilgisayarıma film indirip evde izlemek istiyorum ama, film indirecek bi site kalmamış yahu
Yada ben bulamıyorum hepsi internet üzerinden izleme şeklinde.
Youtube'ta denedim ordada film bulmak epey güç.
Bana film indirebileceğim bi site önerebilirmisiniiiz?
Özelden link gönderebilirsiniz, tişikkürler
heralde kızım göbeğimden rahat yer mi var :) çıkmıyor işte.
Ben seni doğurturum da sen beni biraz zorcocuğumun gazı var dersin emmedi dersin cart curt sezeryan yaparsın
Dilini de kesiver sana zahmet :)
evet demiştin ahahahahah kızım en son hamile kalan benimmecbur cekecen
ekledim :) 30dan sonra daha çabuk geçiyor zamanseninki gene 1 Martı bulacak gibi geri ekle takvimi
yarın 32.haftama giriyorum bende
evet elmik şaka gibi, önce denizatına benziyor1 gr me ya saka gibi dimiayyy kilo alıyo büyüyo ben doktora bir ay sonra gidicem ya baska bir doktora randevu alıp bebeği görmek istiyorum:d 1 ay cok uzun
canım benimmmmm neler yasadık ne acılar cektik nelere güldük anne oluyoruz hayat cok garip
maalesef hiç sancım yok :/Doğru dedin sancın yokluyo mu :44:
ekledim :) 30dan sonra daha çabuk geçiyor zaman
evet elmik şaka gibi, önce denizatına benziyorkuyruğu bilem var. sonra o kuyruk kayboluyor eli kolu çıkıyor, gerçekten büyük bir mucize bir bebeğin gelişimi. insan yaşarken öğrenirken daha çok hayran oluyor Yaradan'a..
maalesef hiç sancım yok :/
heylooo gençlerrr:80::80:
ekledim :) 30dan sonra daha çabuk geçiyor zaman
evet elmik şaka gibi, önce denizatına benziyorkuyruğu bilem var. sonra o kuyruk kayboluyor eli kolu çıkıyor, gerçekten büyük bir mucize bir bebeğin gelişimi. insan yaşarken öğrenirken daha çok hayran oluyor Yaradan'a..
maalesef hiç sancım yok :/
kız sana gebelik nasıl yaradı valla pambık gibi oldunAğlatcan kızım beni
bende ikide bir tuvalete gidiyorum yaa normal dimi bunlar hiç çıkmasam keşke tuvaletten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?