09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dr. gittin mi bi ilaç fln içseydin allerset..
Antalyada alerji mevsimi başladı çünkü dikkat et :26:

gittim dr dedi zaten alerji olmuşsun birlikte başlamış dedi haftaya gel alerji tedavisi başlayabiliriz dedi sorma şurda bikaç ay sonra dışarı çıkmak bana zulumm olcak

gittim dr dedi zaten alerji olmuşsun birlikte başlamış dedi haftaya gel alerji tedavisi başlayabiliriz dedi sorma şurda bikaç ay sonra dışarı çıkmak bana zulumm olcak

Ayy annemde alerjik ondan biliyorum çok zor zaten antalyanın havası flnda nemli canından bezdiriyor insanı iyileşirsin inş canım üzülme çok çok geçmiş olsun

napıyosunuz?
dikkat çekmem lazımdı yoksa selamımı almıyosunuz

Selam versek bi dert vermesek bi dert canım yer elması bak bakk bakk dikkati çekiyorsun da,
Selamı alsak yer elması oluyoruz almasak başka bişey dedim ortada kalsın

Öyleyim dimi daha ders bile çalışmadım off düşüncesi bile yordu garfield gibi hissediyorum

Çalış çalış çalışmazsan nasıl büyük kadın olucan

napıyosunuz?
dikkat çekmem lazımdı yoksa selamımı almıyosunuz

Laf söz işte kim almıyomuş selamı

şükür iyiym dükkanda oturdum eve geldim şimdide pinekliom ölee

İyi yapmışsın tatlm bende misafir bekliyorum

Ayy annemde alerjik ondan biliyorum çok zor zaten antalyanın havası flnda nemli canından bezdiriyor insanı iyileşirsin inş canım üzülme çok çok geçmiş olsun

ah canım teşk edrim baklım alerji testi yapılcak şimdi neye alerji oldum belli değil şimdi bile çok sıcak oluo buralar az kaldı nem oranı artmasına sen bilirsin manavgatla bura aynı oranda sıcak ve nem oluyo

Biliyorum tatlımm alerji testi de ayrı eziyet kollarını delik deşik yapıyorlar ah be güzelim allah yardımcın olsun yapmışlardı bana annemden geçmişmidir diye şükür bişey çıkmadı sadece kediye varmış

yaaa deme böle bi abla var onunda annesine yapmışlar anlattı korkuyorumm canım çoook datlı benimmm bide bak benim bi sürü şeye çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…