09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoşgeldiniss :)

Biz oğluşumla göbişi doyurduk. Ortalığı toparlayıp pazara çıkcaz, biraz yürüyüş yapmam lazım şimdi çemkirmeyin diye söylüyorum yürüyüş normal doğumu kolaylaştırıyor :) inşallah tabi.

Uyumuşum tekrar yeni uyandım. Sanırım gece biri beni dövdü dayak yemiş gibiyim Haftada bir kez icebildiğim kahvemi yaptım keyif yapıyorum :)

Günaydın canım, bende keyif kahvemi içiyorum
Mia nasıl, akşam aklıma geldi minik

Günaydın dili kürek gönlü büyük arkadaşım

Allaha cok sükür iyi simdi etrafımda sincap gibi dolanıyo ben de yakalyıo yakalayıp öpüyorum :)

Çok uyumak insanı sersemletiyor. Bak bnmde canım çekti, çarpıntım geçsin bi kahve de ben içeyim :)

Hadi karşılıklı icelim hamile kardeşliği

Bade bana msj atmış diyo ki doğru söyle lan sperm bankasından mı aldın ahahahhahaha

Çok uyumak insanı sersemletiyor. Bak bnmde canım çekti, çarpıntım geçsin bi kahve de ben içeyim :)
Günaydın canım , nasılsın , nasıl geçti gece,
Son günler zor olur, ben yatamıyordum , koltukta uyukluyordum
Sen bi doğur, keyif kahveleri içersin

Doğurbi bakalım , kürekle ilgili ilginç fantezilerimi üstünde deniycem
Miaya sevindim bak, masum onlar, hiç kıyamam

Bade nasıl ya hiç gelmiyor, bebek iyimi, geçen gün aklıma geldi ama unuttum sormayı
Bide kadişi merak etmekteyim

Son düzenleme:
:122:

Hava kapalı
Uyuz oldum
Ben bi yere gitcektim, hepten üşendim iş çıkışı

Ay yoksa beni kürekle mi hamile bırakıcan

Resim koydum teyzesiiiii yaralı mia

Bade erosla ilgileniyo buraya da uğramıyo sanırım öyle oluyo dimi cocuk bütün zamanını alıyo
Kadiş 25 subatta doğuruyo iinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…