- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
yaaa deme böle bi abla var onunda annesine yapmışlar anlattı korkuyorumm canım çoook datlı benimmmbide bak benim bi sürü şeye çıkar
Sen nasıl sıtar olcan lan
peki zeki mürende bizi görecek mi
ben sana bi paket yollim barisabah açma yapmıştım dünden de tahinli kek var
Sen nasıl sıtar olcan lan
peki zeki mürende bizi görecek mi
zeki mürenin fıkrasını biliyormusun?
zeki müren bir gün televizyonda yemek programının davetlesidir. orda yemegin tadına bakar ve ascıya soyle der : siz bu yemegın ıcıne ne koydunuz?? cok guzel olmus gercekten .
- ascı cevap verir: sana koydum. ( sana bildiginız gıbı yag markası) zekı muren de bu cevabın uzerıne bozulur ama pek bellı etmeden o mukemmel cevabı verir.
- ya demek oyle oyleyse bende turkıye dekı butun ascılara soyleyeyımde onlarda sana koysun.
bu arada ben bu fıkrayı ousa göndericektim yanlışlıkla annemin patronuna göndermiştim tel mesajı olarak
Ben papucumun sıtarı olcam leydim yabancıdan başka dinlemem ki türkçede radyoda çalcakta hoşuma gitçekte klasikler haricinde pek bilmem eziğim lan ben
hahahaha rezillik diz boyu desene
İnsan kendi müziğini dinlemeden sıtar olur muymuş hiç
hee valla
bütün türkiye sana koysun dedim ya adama..
bi görsen suratım kıpkırmızı oldu. bide hacı kendisi. yerin dibine girdim. sonra mesaj çektim özür dilemek için :26:
Olur vala
Geçen geldklerinde çok hazırlık yapmştım bu sfer şanslarını kaybettiler
Yok yemeğe gelcekler de ondan
minikcik minicik deliyorlar iğne gibi bişeyle ama ilaç damlattıkları için içine girsin iyice diye bastırıp çeviriyorlar
inşallah fazla bişeye çıkmaz kuzum yaa polen vs. neysede deniz ürünleri baharatlar vs. vs. dıdısının dıdıısıı aklına gelmeyecek şeylere çıkabiliyor
zeki mürenin fıkrasını biliyormusun?
zeki müren bir gün televizyonda yemek programının davetlesidir. orda yemegin tadına bakar ve ascıya soyle der : siz bu yemegın ıcıne ne koydunuz?? cok guzel olmus gercekten .
- ascı cevap verir: sana koydum. ( sana bildiginız gıbı yag markası) zekı muren de bu cevabın uzerıne bozulur ama pek bellı etmeden o mukemmel cevabı verir.
- ya demek oyle oyleyse bende turkıye dekı butun ascılara soyleyeyımde onlarda sana koysun.
bu arada ben bu fıkrayı ousa göndericektim yanlışlıkla annemin patronuna göndermiştim tel mesajı olarak
Aymadı kiiiiiii :)
Bn de dokuz buçuk gibi uyudum ama hala uykum varAkşam 9da uyudum gayet aydı bana gün :)
Bn de dokuz buçuk gibi uyudum ama hala uykum var
Gunaydın hatunlar
nasılsınız bakalımgünaydın nadiaa
nasılsınız bakalım
bn eskı zelemele nıckımı degıstırdım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?