09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

slm eylül hoş geldin
kısaca kendini tanıtırmısın

İst. gofret
29 a merdiven dayadım
2,5 yıla yakındır evliyim
çalışıyıorum
bebem yok
öyle işte :)

hoşbuldum gofrett

bende istanbulda yaşıyorum 23 oldum 2,5 yıla yakındır ilişkim var , çalışıyorum

o kadarcık memnun oldum :13:

Günaydın balımmm

Rüyamda cok sevdigim bir cafede damla sakızlı türk kahvemi söyleyip sigaramı yakıyorum cok özledim yaa

şekerim kahve yasak mı sana
bizim burda gebe ark. var içiyor da
hepsini bitirmesede nefsini körleyecek kadar yudumluyor :)

Son düzenleme:

Valla kriz gelirse bir enfes cekiyorum arkadaşım icerken ama en son gecen hafta ictim. Zaten o kadar cok midem bulanıyor ki imkansız icebilmem.

Görmemiştim ben, pardon Eylül
Hoş geldin

hoşbuldum canımm nasılsın
nasılsın canımm

şekerim kahve yasak mı sana
bizim burda gebe ark. var içiyor da
hepsini bitirmesede nefsini körleyecek kadar yudumluyor :)

Türk kahvesi icebilirsin dedi aslında, cok az eser miktarda kahve koyarak ama ben hafta bir tane iciyorum.

Türk kahvesi icebilirsin dedi aslında, cok az eser miktarda kahve koyarak ama ben hafta bir tane iciyorum.

türk kahvesi, çay, pilav, muz, özellikle acı, sucuk bunlar hep kabızlığa yol acıyor hamile oldugun için çok sık yememen doğru olan

neden bencillik olsun ki,gayet normal bu..kendi kanın canın onlar..tabii ki daha keyifli olacak...
ben de istiyorum ,artık ne usulu ise,anlamam o işten ama çok güzel yerim..:):)

Valla kriz gelirse bir enfes cekiyorum arkadaşım icerken ama en son gecen hafta ictim. Zaten o kadar cok midem bulanıyor ki imkansız icebilmem.
içme kuzum hiç içme,nat.geo.belgeseline bak..bebeğin anne karnındaki yaşamını anlatıyo..sigara dan bir nefes bile içtiğinde nasıl dumana boğulup öksürdğünü gör,daha da istemez canın :)

günlük kafein miktarını ayrlıyodum ben..türk kahvesi nescafeden daha iyi.gün de 1 tane türk kah. içiyodum ben..çok cnaım çekerse 2 yudum kola vs..nefsi köreltecek kadar yetiyo zaten..
sadece deniz mahsulleri,ve sakatat keisn yasak. cnaım çok kokoreç çekerdi

türk kahvesi, çay, pilav, muz, özellikle acı, sucuk bunlar hep kabızlığa yol acıyor hamile oldugun için çok sık yememen doğru olan

yok aslında doğru bilinen bir yanlış bu..yeterli miktarda su içilirse,ne muz ne kahve kabızlığa yol açmaz..
ayrıca açık çay hamilelere faydalı bile,günde 2-3 bardak makuldur.

yok aslında doğru bilinen bir yanlış bu..yeterli miktarda su içilirse,ne muz ne kahve kabızlığa yol açmaz..
ayrıca açık çay hamilelere faydalı bile,günde 2-3 bardak makuldur.

aslında oraya koyu çay yazmalıydım.. kabızlığa yol çan şeyler.. özellikle hamile bayanlar kabızlık daha fazla..
benim kardeşimde vardı bu rahatsızlık ondan dolayı bildiklerimi yazdım
yinede yanlış biliyorsam affola

Son düzenleme:
Merhaba öğlenle sabah arası bu yemek topikleri çok acıktırıyor beni. Hele de patates yemekleri. Hepsi de birbirinden güzel. İnsan kime oy vereceğine gerçekten karar veremiyor.

Aklınızda olsun öğleden sonra oyunuzu kullanırsınız.Ama işiniz sahiden çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…