slm eylül hoş geldin
kısaca kendini tanıtırmısın
İst. gofret
29 a merdiven dayadım
2,5 yıla yakındır evliyim
çalışıyıorum
bebem yok
öyle işte :)
Günaydın balımmm
Rüyamda cok sevdigim bir cafede damla sakızlı türk kahvemi söyleyip sigaramı yakıyorumcok özledim yaa
ilk başlarda böyle oluyor,ama sonra geçer ,sakın bşr nefes falan işine girme,sonra çok zor olur..bi süre sonra kahvemi de içtim,açık havda içenlerin yanında da oldum,canım çekmedi..yapılmıcak bişey değil ve ben hamileyken sigara içene çok kızıyorum.
Görmemiştim ben, pardon Eylül
Hoş geldin
nasılsın canımmilk başlarda böyle oluyor,ama sonra geçer ,sakın bşr nefes falan işine girme,sonra çok zor olur..bi süre sonra kahvemi de içtim,açık havda içenlerin yanında da oldum,canım çekmedi..yapılmıcak bişey değil ve ben hamileyken sigara içene çok kızıyorum.
canım benim tatlı arkadaşım sağol
merhaba eylül görmedim canım...
slm eylül hoş geldin
kısaca kendini tanıtırmısın
İst. gofret
29 a merdiven dayadım
2,5 yıla yakındır evliyim
çalışıyıorum
bebem yok
öyle işte :)
şekerim kahve yasak mı sana
bizim burda gebe ark. var içiyor da
hepsini bitirmesede nefsini körleyecek kadar yudumluyor :)
Türk kahvesi icebilirsin dedi aslında, cok az eser miktarda kahve koyarak ama ben hafta bir tane iciyorum.
Türk kahvesi icebilirsin dedi aslında, cok az eser miktarda kahve koyarak ama ben hafta bir tane iciyorum.
merhaba gofretogünaydınlaşmadık senle.
.....
hoşgeldin eylül
neden bencillik olsun ki,gayet normal bu..kendi kanın canın onlar..tabii ki daha keyifli olacak...evet çok keyifliydi canımcım,
bencillik olacak belki ama kendi teyzelerim anannem yengem fln geldi, daha da keyif aldım ne yalan söyleyeyim :)
sen gelde ben sana kısırın hasını yaparım :)
ama harby den kısırım güzel olmuştu hatay usulü yaptım :)
içme kuzum hiç içme,nat.geo.belgeseline bak..bebeğin anne karnındaki yaşamını anlatıyo..sigara dan bir nefes bile içtiğinde nasıl dumana boğulup öksürdğünü gör,daha da istemez canın :)Valla kriz gelirse bir enfes cekiyorum arkadaşım icerken ama en son gecen hafta ictim. Zaten o kadar cok midem bulanıyor ki imkansız icebilmem.
günlük kafein miktarını ayrlıyodum ben..türk kahvesi nescafeden daha iyi.gün de 1 tane türk kah. içiyodum ben..çok cnaım çekerse 2 yudum kola vs..nefsi köreltecek kadar yetiyo zaten..Türk kahvesi icebilirsin dedi aslında, cok az eser miktarda kahve koyarak ama ben hafta bir tane iciyorum.
hoşbuldum asmu nasılsın
türk kahvesi, çay, pilav, muz, özellikle acı, sucuk bunlar hep kabızlığa yol acıyorhamile oldugun için çok sık yememen doğru olan
hoşbuldum asmu nasılsın
iyiyim bendeiyim çok şükür sen nasılsın.
ineklemeye hazırmısın aöf için
slm eylül.patates yemekleri anketi açılmış...
yok aslında doğru bilinen bir yanlış bu..yeterli miktarda su içilirse,ne muz ne kahve kabızlığa yol açmaz..
ayrıca açık çay hamilelere faydalı bile,günde 2-3 bardak makuldur.
Hem de nebicimrüyalarımda görüyorum
Merhaba öğlenle sabah arası bu yemek topikleri çok acıktırıyor beni. Hele de patates yemekleri. Hepsi de birbirinden güzel. İnsan kime oy vereceğine gerçekten karar veremiyor.
Aklınızda olsun öğleden sonra oyunuzu kullanırsınız.Ama işiniz sahiden çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?