evet kurtuldum , bı arkadasım benı bu sırkete tavsıye ettı aradılar hemen tam 1 ay dolmadan ıs buldum sukurKilimci memet
Eski kocamdanahahaha anlattığım seylere bak
E cok sevindim, kurtuldun yani o stresli ortamdan, nasıl buldun bu kısa zamanda peki?
gel tabı gel ama topıgın ablası elmişe sole ben daha kucukuyum buranınHoş buldumArtık ben de sizlerle buralardayım
Evlenmeden de sevişilebiliyor.
Kücük efulimBen kücük bir elmayraya tahammül edebileceğimden emin değilim
kızçeler
implant yaptıran var mı aranızda,
ben ben ben,
ama sadece vidaları yapıldı. üst kaplamasını bekliyorum
hayırlı olsun
çok acıdımı((
hangi marka yaptırdın bide fiyat söyleyebilir misin.
isveç malı ama adını tam hatırlayamıycam. Acı dersen sadece ilk iğnede işte bi acı oluyor. Uyuştukdan sonra 2. bi iğne daha yapıyor morfin tarzı bişey sanırım çünkü siyahtı sıvısı. başda korkmadan git kesinlikle ben çok cesur gittim ve gık demedim. doktorumda rahat çalıştı ve teşekkür etti. benim 2 diş yanyana ve arkada bide.ama yinede çok başarılıydı
önce o bölgeyi kesiyo ama sen kesinlikle duymuyosun ve acı yok.sonra diş dolgusu yaparken hani diş kestikleri makina varya onun gibi oraya diş kökü açıyor kemikde burda da kesinlikle acı ağrı yok. Sadece adamın elinin orda olduğunu biliyorsun. Sonra vidaları yerleştiriyor. en son dikip kapatıyor vidaların üstünü tamamen. Alt çene ise 3 ay, üst çene ise 6 ay bekliyorsunuz. Uyuşukluk 2-3 saat sonra geçmeye başlıyor. siz 2 saat sonra hemen bi ağrı kesici alın. Zaten antibiyotik veriyor. 2 gün sigara, sıcak, soğuk, asitli tüketilmesi yasak. bir hafta sonrada dikişler alınıyor. Yine sıfır acı. İnan diş çektirmek daha zor. Benim dişlerim çok düzgün ama sağlıksız ve erken kayıplarım oldu. Şimdiden memmunum. ben geçen yıl kampanya yapmışlardı o fiyattan yaptırdım. tek diş için vida 450 euro üst kaplaması 150 euro. Toplamda 900 euro verdim. üstler yapılırken 300 euro daha ödeme yapıcam. Anadolu yakasında özel diş hastanesinde yaptırdım. Herşey yolunda 1 ay oldu.
çok teşekkür ederim öncelikle verdiğin bilgiler için.
Şuan ortodonti tedavisi görüyorum aynı zamanda, tellerim çıkacak ama dr önce implant konulsun bekleme süresi geçsin öyle çıkaralım dedi. alt çenede benim dişimde. diş hastenesi. D.......L mu acaba ?
Ben Alman meşeili düşünüyorum, euroda çok yüksek fiyatlar baya pahalıya denk geliyor.Allah yardımcımız olsun.
Bu arada dikişler kendisimi çıkacak dr mu alıyor ?
ooo siz ortodonti görüyosanız çok rahat geçer sizin için. Hos....ent hastanesi çamlıcada. Evet euro yüksek benim kaplamam falanda vardı. kredi çektim öyle yaptırdım. Bide euro 3.17lere çıktığında almıştım euroyu :26: en iiyisi almanmış, biraz daha pahalı. Sonra isveç ve sonrada her işde olduğu gibi çin malı var. Benim yaptırdığıma da ömür boyu garanti veriyor ve belgesini de teslim etti. Aslında implantın yapısı kadar çene kemiğinin kabul etmeside önemliymiş. Çene yapısı ince ise olmuyormuş bunada doktor karar veriyor zaten.
şimdiden geçmiş olsun, birde merakınıza yenilip videosunu falan izlemeyin, insan izleyince korkuyor sanki canı acıyormuş gibi
banada afıyet olsun banaadaayemeğimi yedim geldim.afiyet olsun bana ve yemek yiyenlere
videolara bakmıyorum bende bilerek
zaten yeterince korkuyorum :)
ortodonti kontrolleri sayesinde biraz dişçi fobimi yendim diyebilirim.
isviçrenin fiyatları çok yüsek 2500 - 2700 tl arasında kaplama hariç bide.
alman daha uygun geldi bana.
Bekleme süresi baya uzunmuş.
çok teşekkür ederim, seninkilerde sorunsuz geçer inşallah puffycm
evet kurtuldum , bı arkadasım benı bu sırkete tavsıye ettı aradılar hemen tam 1 ay dolmadan ıs buldum sukur
suan ıyı gbı ısım ınsanlarda oyle umarım degısmez hıcbırsey
ya kızma hemen tek seferde iki soru sormus olayım dedim :)
saglıcakla doğsun :)
yemeğimi yedim geldim.afiyet olsun bana ve yemek yiyenlere
İyi bakalım cok sevindim senin adına
Yok cnm ya herkes soruyo ya ben de sana patladım
Afiyet olsunnn
İyi bakalım cok sevindim senin adına
/QUOTE]
SACIMI KESTRMEK ISTIYORUM AMA NASIL BISEY YAPSAM BILEMEDIM
şimdi internetten baktım Astra Tech diye geçiyor markası.
Teşekkür ederim, seninde bir daha dişçiye hiç ihtiyacın olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?