09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

8 ay kadar sıkacan dişini azcük

Doğru söylüyosun sıkıcam bi tarafımı
türk kahvesi, çay, pilav, muz, özellikle acı, sucuk bunlar hep kabızlığa yol acıyor hamile oldugun için çok sık yememen doğru olan

Kabızlık da cok tehlikeli dimi
içme kuzum hiç içme,nat.geo.belgeseline bak..bebeğin anne karnındaki yaşamını anlatıyo..sigara dan bir nefes bile içtiğinde nasıl dumana boğulup öksürdğünü gör,daha da istemez canın :)
İzledim ki onu cok güzeldi ağladım izlerken

Doğru söylüyosun sıkıcam bi tarafımı

Kabızlık da cok tehlikeli dimi

İzledim ki onu cok güzeldi ağladım izlerken

evet canım basura kadar gidiyor malesef ço ksu tüketmen lazım.
akıllı telefonla
water ..... diye bir program var. su içmen için sürekli hatırlatma yapıo yükle istersen

Evlenmeden de sevişilebiliyor.

Kücük efulim Ben kücük bir elmayraya tahammül edebileceğimden emin değilim

Benim icin sorun olmazda herifime yazik olacak Sigorta isini de hall ettik insaAllah yarin yada carsamba doktordayiz.

evet canım basura kadar gidiyor malesef ço ksu tüketmen lazım.
akıllı telefonla
water ..... diye bir program var. su içmen için sürekli hatırlatma yapıo yükle istersen

Ben 3 tl ye yakın su iciyorum cnm, su ile bi sıkıntım yok acı da yemem zaten. Annem kücükken ağzıma cok biber sürdüğü icin simdi yemiyorum

Benim icin sorun olmazda herifime yazik olacak Sigorta isini de hall ettik insaAllah yarin yada carsamba doktordayiz.

Aa cok sevindim, nasıl çözmüşler.

cocuugun hatrına actılar yalvardım

Günaydın cnm nick mi değiştirdin sen

Hiç isim düşünmedik, cinsiyeti bi belli olsun da
ıvet degıstrdım :)) gecende yazdım hıc muhattap olmadın tanımadı benı dedım heralde

Ben 3 tl ye yakın su iciyorum cnm, su ile bi sıkıntım yok acı da yemem zaten. Annem kücükken ağzıma cok biber sürdüğü icin simdi yemiyorum

Aa cok sevindim, nasıl çözmüşler.

Bir aydir bosanmis gorunuyormusuz. Birisi oyle kaydetmis bizi Derdi neyse artik bosamis bizi İslemleri tekrarlattik tamam dediler sonra.

Yemek mi ben yedi ben mi onu yedim bilmiyorum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum mide bulantılarım beni mahfetti.

ıvet degıstrdım :)) gecende yazdım hıc muhattap olmadın tanımadı benı dedım heralde

Yok cnm görmemişimdir yoksa sen kimsin diye sorardım mutlaka biliyosun

Bir aydir bosanmis gorunuyormusuz. Birisi oyle kaydetmis bizi Derdi neyse artik bosamis bizi İslemleri tekrarlattik tamam dediler sonra.

ahahahah cok güldüm ama memur işi işte

Amaaan benim evlenmeden seviştiğime kimse inanmadı sana da inanmazlar şimdi

Merhabalar :) Bu geyik topiğinin saat aralığı tam, çalışan kadınların saat aralığı olmuş ya da eşinin çalıştığı saat aralığında evde eşini bekleyenlerin saat aralığı olmuş. Gayet güzel olmuşş ehehe

ahahahah cok güldüm ama memur işi işte

Amaaan benim evlenmeden seviştiğime kimse inanmadı sana da inanmazlar şimdi

'sebistigine' inanmadilar dimi esime dedim zaten aylar sonra fark etseydik heralde evli oldugumuzu ispatlamak icin ugrasir duruduk daha neler gorecegiz bakalim..

Muzlu pasta da guzel yenirdi simdi

'sebistigine' inanmadilar dimi esime dedim zaten aylar sonra fark etseydik heralde evli oldugumuzu ispatlamak icin ugrasir duruduk daha neler gorecegiz bakalim..

Burası türkiye bir de bu tarz işlemlerde bürokrası hep tersine işler Neyse ki hallettiniz

Yemek mi ben yedi ben mi onu yedim bilmiyorum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum mide bulantılarım beni mahfetti.

Yok cnm görmemişimdir yoksa sen kimsin diye sorardım mutlaka biliyosun
ee anlat bakalım ne var ne yok gercekten hamılemısın ya :44:
ben ıse gırdım

anammm kımden pekı :)
evet bankadan cıktım sımdı muhasebe ısıne gırdım cnm

Kilimci memet

Eski kocamdan ahahaha anlattığım seylere bak

E cok sevindim, kurtuldun yani o stresli ortamdan, nasıl buldun bu kısa zamanda peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…