8 ay kadar sıkacan dişini azcük
türk kahvesi, çay, pilav, muz, özellikle acı, sucuk bunlar hep kabızlığa yol acıyorhamile oldugun için çok sık yememen doğru olan
İzledim ki onuiçme kuzum hiç içme,nat.geo.belgeseline bak..bebeğin anne karnındaki yaşamını anlatıyo..sigara dan bir nefes bile içtiğinde nasıl dumana boğulup öksürdğünü gör,daha da istemez canın :)
Doğru söylüyosun sıkıcam bi tarafımı
Kabızlık da cok tehlikeli dimi
İzledim ki onucok güzeldi ağladım izlerken
Evlenmeden de sevişilebiliyor.
Kücük efulimBen kücük bir elmayraya tahammül edebileceğimden emin değilim
evet canım basura kadar gidiyor malesefço ksu tüketmen lazım.
akıllı telefonla
water ..... diye bir program var. su içmen için sürekli hatırlatma yapıoyükle istersen
Benim icin sorun olmazda herifime yazik olacakSigorta isini de hall ettik insaAllah yarin yada carsamba doktordayiz.
ıvet degıstrdım :)) gecende yazdım hıc muhattap olmadın tanımadı benı dedım heraldecocuugun hatrına actılaryalvardım
Günaydın cnm nick mi değiştirdin sen
Hiç isim düşünmedik, cinsiyeti bi belli olsun da
Ben 3 tl ye yakın su iciyorum cnm, su ile bi sıkıntım yok acı da yemem zaten. Annem kücükken ağzıma cok biber sürdüğü icin simdi yemiyorum
Aa cok sevindim, nasıl çözmüşler.
ıvet degıstrdım :)) gecende yazdım hıc muhattap olmadın tanımadı benı dedım heralde
Bir aydir bosanmis gorunuyormusuz. Birisi oyle kaydetmis biziDerdi neyse artik bosamis bizi İslemleri tekrarlattik tamam dediler sonra.
ahahahah cok güldüm ama memur işi işte
Amaaan benim evlenmeden seviştiğime kimse inanmadı sana da inanmazlar şimdi
Merhabalar :) Bu geyik topiğinin saat aralığı tam, çalışan kadınların saat aralığı olmuş ya da eşinin çalıştığı saat aralığında evde eşini bekleyenlerin saat aralığı olmuş. Gayet güzel olmuşş ehehe
Muzlu pasta da guzel yenirdi simdi
'sebistigine' inanmadilar dimiesime dedim zaten aylar sonra fark etseydik heralde evli oldugumuzu ispatlamak icin ugrasir duruduk daha neler gorecegiz bakalim..
ee anlat bakalım ne var ne yok gercekten hamılemısın ya :44:Yemek mi ben yedi ben mi onu yedim bilmiyorum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum mide bulantılarım beni mahfetti.
Yok cnm görmemişimdir yoksa sen kimsin diye sorardım mutlaka biliyosun
ee anlat bakalım ne var ne yok gercekten hamılemısın ya :44:
ben ıse gırdım
hosgeldın
Merhabalar :) Bu geyik topiğinin saat aralığı tam, çalışan kadınların saat aralığı olmuş ya da eşinin çalıştığı saat aralığında evde eşini bekleyenlerin saat aralığı olmuş. Gayet güzel olmuşş ehehe
anammm kımden pekı :)Yok yalandan hamileyimKimse inanamıyo gerci ben de inanamıyorum
Ne işine girdin :S Bankadan cıktın mı
anammm kımden pekı :)
evet bankadan cıktım sımdı muhasebe ısıne gırdım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?