Bi topice bir gazi yeter
Sen yazma
Zaten gagası düşük olan sensin, daha iyi çene çalarsınız
iyide elmiş sen kılıf bulmadın ki içini tüm çıplaklığıyla döktün yeri geldi eşinede saydırdın kadınada saydırdın benim kocamı ayarttı bla bla havalarına girmedin nitekim sonunda boşadında, benim anlamadığım konu bir sinirle açılıyo 20.sayfada kociş oluyo adam, ona sinir oluyorum madem öyle kocana niye sövdürüyosun dimi, kocam değilmiş arkadaşıymış o değilmiş buymuş yani bu kadar basit yalanlara inanıyosa kişi konu falan açmasına kocasına çocuklarının babasına sövdürmesine gerek yok, hem konu açıp hemde gönül koyuyolar insana vay yaşamadan bilinmez vay kınamayın, sende bi gerçeklik vardı sen gerçekten yürek yangınına bir damla su istiyodun olayları tamamen öğrenip bu budur demek istiyodun kendini kandırmak değil, şimdide sanmıyorum ki sen emreye %100 güveniyo ol ama dediğin gibi eeeehhhhhh benim erkeğim benim sefam/cefam diyebilecek dirayette bi kadınsın, biliyosun siz ilk görüşmeye başladığınızda çek filan çok kızmıştı ben aşk çocuğu modunda görüş kız diye gaz vermiştim çünkü senin hamurun belli sen bi erkekle gözünü kapayabilecek bi kadınsın
Uyma su kıza sakın.
bence de yazmayayım da yabancı yazsa alınmam da bildigim tanıdığım insan yazınca sinirlerim zıplıyo.
merabaaaaaaaaaaaaa
E yani abla :)sanırım benden bahsediyorsun
Oylamaya sunalım
E yani abla :)
yaaa öyle bir şey ki ben senin konunu hepten unuttum sana evli çocuklu mutlu gözüyle bakıyorum ama sen inatla hatırlatıyorsun durumu.gerçekten aklımın ucundan bile geçmedin
selam mervecim hosgeldinnSelaaaammmm
nasılsııın yüklü bayanıııım karındaşım elmim
ben hatırlatmıyorum ki, sen bana inceden giydiriyorsun. hayır burda söylesen anlarım da ulu orta milletin ağzına laf veriyoruz.
yani seni alıntıladıgım için oldu bunlar ama seninle alakası yok.
bir de o konuya normal cevaplar vermek biraz abesti.kadını kendine getirmek lazımdı.adam gazinolarda bilmem ne kadınlar düşüp kalkıyor felan yani inan cevap sana değildi
selam mervecim hosgeldinn
karnım cok gergin bebişimsanırım gazmış :)
Sen nasılsın
Sen her zamanki gibi yanlış alıntıladığın icin oldu :)
miribalar...
Herkes burada. Ne kaynatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?