09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Slmmmm kizlar

Insallah hepiniz iyidinizdir..
Nick ve elmayra bebisletiniz hayirli olsun. Rabbim sağlıklı gebelik gecirmenizi ve sağlıkla bebislerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin insallah. . Sayfa gecmislerini okuyamadim baska kimler hamile yada kimler doğum yapti bilmiyorum..baska hamilecarkadaslarim varsa ayni dileklerim onlar içinde geçerli. Kadesa neyyaptı bebegini kucagina aldi mi? Rabbim bebegini kucagina alan tüm arkadaslarain bebislerinede anali babali sağlık mutluluk huzur sevgi saygı ve uzun ömürler nasip etsin insallah.
Oglum aceleci davrandı ve 37haftalik sancilarim basladigi icin sezle dogumum gerceklesti..saglikla bebegimi kucagima aldim cok şükür. .salgin zamani hem kizim hem oglum icin hastanedeydik.lohusalik donemmi anlayamadım anlayacaginiz.. kizim nirmal odada araliklarla uc haftaya yakin yatti oglumda bir hafta yeni dogan yogun bakimda kaldı salgin bizim evede ugrafi anlayacaginiz..cok şükür suan ikiside daha iyi eve kimseyi kabul edemedik cocuklar toparlanana kadar.. benden havadislerde simdilik bu kadar birara biraz trajik biraz komik olan dogum hikayemide yazarim insallah.. oglum cok huysuz ve aglak bi bebek kiziminda uyku duzeni bozuldigu icin o da biraz aglak oldu onlardan cakit buldukca ugrarim araniza.. birde ben mobilden giriyorum begeni alinti ozel mesaj bilditimleti yorum altinda cikan gebelik cizelgeleti kaldirildimi yoksa mobildrn girdigim için ben mi goremiyorum? Vok uzun olfu kusura bakmayin canlar hepinizi özledim ve öpüyorum

Sağlıkla büyüt bebeğin inşşşşşşş

Cok teşekkür ederim güzel dileklerin icin.
Şişt öpecek yer arama

Pofff hic sevdirmiyorsun kendini
sevinen taraflarına mum dikerim
sonrada bir mumdur :122:
iki mumdur :122: :122:

laf yicen asmu

Parkoncum nasıl?

parkon iyi yaslılıkla uğrasıyor

merhaba hoşgeldin.
rabbim seninde evladını anneli babalı huzurlu ve sağlıklı büyütsün

bu topiğe gelen hamile kalıyormuş. bende onun için buralardayım

merhaba hoşgeldin.
rabbim seninde evladını anneli babalı huzurlu ve sağlıklı büyütsün

bu topiğe gelen hamile kalıyormuş. bende onun için buralardayım
Hosbulduk canım sağolasın guzel dileklerin icin amininsallah Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah basta sana

Sağlıkla büyüt bebeğin inşşşşşşş

Cok teşekkür ederim güzel dileklerin icin.

Pofff hic sevdirmiyorsun kendini

laf yicen asmu

parkon iyi yaslılıkla uğrasıyor

Aminnnnn canim inşallah cumlemiz güzellikler içinde buyutelim evlatlarimizi..

Masallah iyi olsun parkoncum inanmammm o yaslanmayanlardan

özlediniz mi beni,prensesiniz hasta hiç bakmıyosunuz ama:2::2:
hala iyileşemedim,sinüzit faranjit derken 1 kutu ant. bitirdim ama geçmiyor hala,sesimi duyan tanımıyor beni
çürük elma mıyım ben ya,sıkılıyorum böyle hastalıktan,Allah beterinden korusun tabii de,ağlamak istiyorum böyle hönkürerek

Ağlama valla carparım ağzına bi tane

Merhaba ben iyiyim
Sadece biraz banlanabilirim
Beni merak etmeyin
Göze alarak yazdım

Ağlama valla carparım ağzına bi tane

çarp valla
ben pek öyle kolay kolay ağlayamam zaten yaaa...ama bi başlarsam da duramam biliyo musun:):)
bende ortası yok galiba:):
şöyle gözgezdirdim de herkes hamilelikle ilgili korkuttu mu kuzum seni,oyy kıyamam...ben de güzel şeyler yazarım sana o zaman ..:)

olabilir kuzum.ama iyi ki de yazdın eline sağlık valla...:13:

Sabah ta gördüm neyse dedim ama bir değil iki değil
Herkese çemkiriyo
Bizim boşan dememizle onun boşan demesi aynı sebepten değil
O evli adamla beraber ya, boşansın da bana kalsın babında düşünüyo
Biz seni hak etmiyo boşan diyoruz
Anlatabilmişimdir umarım biraz karışık

yok yok anlaşıldı gayet güzel çeko..
orda biri daha demiş,neden hemen boşan diyosunuz falan diye,elmoşu beğenmiş falan...geçen konu açmıştı..herkesin durumu farklı farklı yalnız..o kocamı sevmiyorum ama ayrılmam,adam safasını sürsün ,ben 2 çocukla sürüneyim mi yazmıştı..yani her aldatma konusu başka başka işte...ekmik sen de yazma kuzum ya böyle konulara,üstüne de alınma..diyorum ya her biri başka kafada...sen sanıyo musun ki,boşanmayanlar kocasını çok sevdiği için...ben daha sneinkinden başka böyle konu görmedim valla...

Ağla bence iyidir ağlamak icinde tuttuğun herşey kolayca akar gider.

Korkuttu beni hayınlar hadi güzel seyler anlat bana

Merhaba ben iyiyim
Sadece biraz banlanabilirim
Beni merak etmeyin
Göze alarak yazdım

Uyma su kıza sakın.

ahahahaha benim de laf ağzımda ama paralamayayım diye sesimi cıkarmadım

bence de yazmayayım da yabancı yazsa alınmam da bildigim tanıdığım insan yazınca sinirlerim zıplıyo.

Ya boşandım ama yapamıyorum yani bunun ötesi yok, onsuz ölüp keşke diyeceğime onunla ölürüm :)

iyide elmiş sen kılıf bulmadın ki içini tüm çıplaklığıyla döktün yeri geldi eşinede saydırdın kadınada saydırdın benim kocamı ayarttı bla bla havalarına girmedin nitekim sonunda boşadında, benim anlamadığım konu bir sinirle açılıyo 20.sayfada kociş oluyo adam, ona sinir oluyorum madem öyle kocana niye sövdürüyosun dimi, kocam değilmiş arkadaşıymış o değilmiş buymuş yani bu kadar basit yalanlara inanıyosa kişi konu falan açmasına kocasına çocuklarının babasına sövdürmesine gerek yok, hem konu açıp hemde gönül koyuyolar insana vay yaşamadan bilinmez vay kınamayın, sende bi gerçeklik vardı sen gerçekten yürek yangınına bir damla su istiyodun olayları tamamen öğrenip bu budur demek istiyodun kendini kandırmak değil, şimdide sanmıyorum ki sen emreye %100 güveniyo ol ama dediğin gibi eeeehhhhhh benim erkeğim benim sefam/cefam diyebilecek dirayette bi kadınsın, biliyosun siz ilk görüşmeye başladığınızda çek filan çok kızmıştı ben aşk çocuğu modunda görüş kız diye gaz vermiştim çünkü senin hamurun belli sen bi erkekle gözünü kapayabilecek bi kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…