Sen her zamanki gibi yanlış alıntıladığın icin oldu :)
Elmy bakıyorum da seboşla bir alıntılama polemiği daha yaşıyorsunuz
özlediniz mi beni,prensesiniz hasta hiç bakmıyosunuz ama:2::2:
hala iyileşemedim,sinüzit faranjit derken 1 kutu ant. bitirdim ama geçmiyor hala,sesimi duyan tanımıyor beni
çürük elma mıyım ben ya,sıkılıyorum böyle hastalıktan,Allah beterinden korusun tabii de,ağlamak istiyorum böyle hönkürerek
nereye yazdın merak eyledim :18::18:Merhaba ben iyiyim
Sadece biraz banlanabilirim
Beni merak etmeyin
Göze alarak yazdım
Bende o mumu bi taraflarında söndürürüm bilmem artık kaç mumdur
iyide elmiş sen kılıf bulmadın ki içini tüm çıplaklığıyla döktün yeri geldi eşinede saydırdın kadınada saydırdın benim kocamı ayarttı bla bla havalarına girmedin nitekim sonunda boşadında, benim anlamadığım konu bir sinirle açılıyo 20.sayfada kociş oluyo adam, ona sinir oluyorum madem öyle kocana niye sövdürüyosun dimi, kocam değilmiş arkadaşıymış o değilmiş buymuş yani bu kadar basit yalanlara inanıyosa kişi konu falan açmasına kocasına çocuklarının babasına sövdürmesine gerek yok, hem konu açıp hemde gönül koyuyolar insana vay yaşamadan bilinmez vay kınamayın, sende bi gerçeklik vardı sen gerçekten yürek yangınına bir damla su istiyodun olayları tamamen öğrenip bu budur demek istiyodun kendini kandırmak değil, şimdide sanmıyorum ki sen emreye %100 güveniyo ol ama dediğin gibi eeeehhhhhh benim erkeğim benim sefam/cefam diyebilecek dirayette bi kadınsın, biliyosun siz ilk görüşmeye başladığınızda çek filan çok kızmıştı ben aşk çocuğu modunda görüş kız diye gaz vermiştim çünkü senin hamurun belli sen bi erkekle gözünü kapayabilecek bi kadınsın
Hoş geldiniz
ablasına alındı ama ben onu çok seviyorum.alınsa da onu hiç kırmak istemem.inşaallah hep mutlu olur ama hala aklım şapkalı duvakta
Kadın en azından aldatılmış yani mağdur kendi suçu yok
İnsanlar önce kendilerine baksın, evli adamlarla beraber olup kendini 2.kadın muamelesini layık gören kişiler çıkıp burada nikahlı eşinden dolayı hayal kırıklığı yaşamış masum kadınlara laf diyemez
En azından ben müsaade etmem
İstersem banlanayım hiç sorun değil
selam mervecim hosgeldinn
Hoş geldin Merve
Hoşbulduk canlarımmm
Nick doğuramadı mı daha :)
guartacım geçmiş olsun..
Özledim siziiii
Elmişiim senin kızın olacak öyle hissediyorum
Hoş bulduk evimizin çekirgesi
hoş bulduk....çok dolanamadım bugün kk'da.pofffiii
çekkk wuuu diyorummm
Hoşbulduk canlarımmm
Nick doğuramadı mı daha :)
Bu konu nerde?
Akşın mı var bdv de?
Teşekkürler
Yok Merve gelmeden asla dedi
Hoş geldin True
Vardı da Müne geldi
Ben dolandım
Rutin konular esasen
Olay kahramanları farklı sadece
bir açıklayıver Neymiş şapkalı duvak olayı. Aklıma gelen şeyse eğer
Teşekkürler
Yok Merve gelmeden asla dedi
Hoş geldin True
Vardı da Müne geldi
buün kasıklarımda hafif agrı var belimde dahil sanki regl olucam gibi hayırdır inş.
ayaklarına dikkat et balım üşütme ondan da olur
ağzına sağlık şimdi okudum yorumunu...
Ben 4 üniversite bitiren kızda takılı kaldım.
Ben 4 üniversite bitiren kızda takılı kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?