09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmikimm hoş geldin
ya gebelikde bu diş ağrısı nedense hep oluyor
Allah yardımcın olsun
Pıtırcık nasıl :)

Hoşbuldum cikolatalı gofretim

Hic sorma feci durumdayım sürekli ağlıyorum ağrıdan

Pıtırcık iyi herhalde.

Sacmasapan düşünceler sarıyor dört bir yanımı :)

Kontrole daha iki hafta var ya; ya o arada ölürse karnımda ya faarkedemezsem fln diye kafamda deli sorulaar

Günaydın hanımlar..
Saçma sapan düşünmeyi kes istersen Elmayra.
İyi şeyler düşün valla uçarım sana.
Dr. ara istersen ağrın için,kontrol dışın da görüşme olmuyor mu dr.la?(bilmediğimden soruyorum)

duygusal dönemdesin, seni mutlu eden insanlarla görüş, güzel şeyler düşün.
Deli ya bak yaaa, ne biçim şeyler düşünüyorsun Allah nasip etti can verdi ona, yiyecek ekmeği varsa sağlıkla hayırla gelecek
senin sizin mutluluğunuz olacak.

Evliliğinde ciddi sorunlar yaşayan, kısmen çoğunu atlatmış olan bir arkdaşaımın gebelik haberini aldım yakın zamanda
bebişleriniz aynı döneme gelecek kısmetse.

Ona da diyorum, herşeyin canlanması düzelmesi için vesile bu bebiş,
İçini ferah tut, emanetin için elinden geleni zaten yapıyorsun, gerisi Allaha kalmış.

günaydın kızlar
elmayra gelmiş

taze gelin mi diyelim

Abla bir süre su taze gelinlik vs esprileri yapmazsak sevinirim, hormonlar feci durumda gerilmeyelim

Dr aradım doğumdaymış bakalım ne dicek bana.

Annem de aynı seyi söylüyo bir de Allah korusun bişi olursa sana yansır öyle bir ay sonra gittiğinde aaa ölmüş karnımda muhabbeti asla olmaz. Kanama olur vs diyo.

Aman cahillik işte :)

Sen nasılsın

Haklısın cnm. Bir de inanan insanlarız bizler, veren de o alan da ama insan bir mucizeyi kucağında bulunca nereye koyacağını bilemiyor. Elinde mi tasısın, basının üzerinde mi :)

Ruh halim karışık biraz son zamanlarda. Ondan bu durum bir süre sonra toparlanırım inş.

ben kadının 28 haftalık hamile iken apandist ameliyatı yapıldıgını biliyorum.google da bakın mutlaka çıkar karşınıza.bence git çektir.

ben kadının 28 haftalık hamile iken apandist ameliyatı yapıldıgını biliyorum.google da bakın mutlaka çıkar karşınıza.bence git çektir.

Çektirme ile bitmez benimki operasyon gerektiriyo. Yani suandaki en büyük sorun ordaki iltihabın/apsenin nasıl dağılacağı.

anlıyorum canım, geçecek elbet, yerini huzura sevince bırakarak inş.lah
Bu mucize sana geldi, seni seçti
sefasını sürme vakti, üzülme değil.

Seboş senle bir karşılaşamadık.
Şöyle az dedikodu edeydik sen elti ben kpeder. Az deşarj olaydık.

elti geçen yine benim kızın blogundaydı.facede gönderileri sadece arkadaşlarım yapınca oraya girip gül yüzümü göremediğinden özlemiş olmalı

anlıyorum canım, geçecek elbet, yerini huzura sevince bırakarak inş.lah
Bu mucize sana geldi, seni seçti
sefasını sürme vakti, üzülme değil.

Kendime bi tane cincır alıcam onunla sefa sürücem

Lütfen bu tür düşünceleri at kafandan.
Mucizenin tadını çıkar.
İyiyim bende sağol,bu arada hoşgeldin keşkülüm.
Çekirge hala banlı mı?

Çektirme ile bitmez benimki operasyon gerektiriyo. Yani suandaki en büyük sorun ordaki iltihabın/apsenin nasıl dağılacağı.

canım onun için uygun antibiyotikler var.hiç korkma.mesela hamilelerde çok tehlikeli olan idrar yolu enfeksiyonu için bile antibiyotik rahatlıkla kullanılıyor.

doktorun ne dicek bakalım...ona göre bakarsın duruma...çünkü yirmilik diş zor ağrısıda zor operasyonuda zor...ağrı için geçici bişeyler yokmu acaba .tuzlu gargara vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…