Sen napıyosun bakalım, dersane nasıl gidiyor, netler ne alemde?
Lütfen bu tür düşünceleri at kafandan.
Mucizenin tadını çıkar.
İyiyim bende sağol,bu arada hoşgeldin keşkülüm.
Çekirge hala banlı mı?
canım onun için uygun antibiyotikler var.hiç korkma.mesela hamilelerde çok tehlikeli olan idrar yolu enfeksiyonu için bile antibiyotik rahatlıkla kullanılıyor.
Hani su listerine var ya ağız gargarası o biraz dindirdi uyusturdu orayı, öğleyin ancak konusurum herhaldedoktorun ne dicek bakalım...ona göre bakarsın duruma...çünkü yirmilik diş zor ağrısıda zor operasyonuda zor...ağrı için geçici bişeyler yokmu acaba .tuzlu gargara vs...
kızz elmiii ne zaman kalp atışını duydunn ne zaman keseyi gördün...dan diye girdim konuya ama
Haklısın sacmalama potansiyeli yüksek bir kulum ben
Hoşbuldum sütlü nuriyem benimmmmmmm.
Haftasonu forumda gezerken senin evi gördüm. Bahçeyi falan. Sonra rüyamda ikimiz orda keyif yapıp kahve sigara yapıyormuşuzBütün rüyalarımda sigara iciyorum
Sen gel bahçe keyfi yaparız ama kahve ve çikolatayla.Haklısın sacmalama potansiyeli yüksek bir kulum ben
Hoşbuldum sütlü nuriyem benimmmmmmm.
Haftasonu forumda gezerken senin evi gördüm. Bahçeyi falan. Sonra rüyamda ikimiz orda keyif yapıp kahve sigara yapıyormuşuzBütün rüyalarımda sigara iciyorum
Doktorla bi görüseyim ne dicek bakalım.
Hani su listerine var ya ağız gargarası o biraz dindirdi uyusturdu orayı, öğleyin ancak konusurum herhalde
sakın sigara içme benim kardeşim o sigara yüzünden 9 ay sürekli erken dogum riski yaşadı ve yine erken dogurdu hastanede kaç defa yattı
Aaa isyan soka girdim hamile misin? Allah tamamına erdirsin gerçekten inanılmaz sevindim cnm.
19 şubatta duydum kalp atısını. 6 haftalıktı.
kızz elmiii ne zaman kalp atışını duydunn ne zaman keseyi gördün...dan diye girdim konuya ama
Sen gel bahçe keyfi yaparız ama kahve ve çikolatayla.
evet canım burayada yazdım ama kimse görmedi sanırım..
daha çok ama çok yeni teyzesi..yerleşme kanaması ve kasık ağrısı ile erkenden öğrendim..
bu kötü oldu benim için..şimdi haftaya gidiyorum diyorum doktora..
doktorumu aradım konya dışına çıkmış asistanıda değerin 2 katına yükselmesi lazım dedi..
pazar yaptırdığımda 17 idi..salı yaptrdım 56 çıktı birde yarın yaptırcam canım..
daha adet günüm bugün baya erken öğrendim be..
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunndarısı başıma inşş
Öğrendiğim gün bıraktım icmeyi ama hep aklımda. Sanki orucmuşum gibi
Hayırlı olsun,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.evet canım burayada yazdım ama kimse görmedi sanırım..
daha çok ama çok yeni teyzesi..yerleşme kanaması ve kasık ağrısı ile erkenden öğrendim..
bu kötü oldu benim için..şimdi haftaya gidiyorum diyorum doktora..
doktorumu aradım konya dışına çıkmış asistanıda değerin 2 katına yükselmesi lazım dedi..
pazar yaptırdığımda 17 idi..salı yaptrdım 56 çıktı birde yarın yaptırcam canım..
daha adet günüm bugün baya erken öğrendim be..
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunndarısı başıma inşş
aa isyan hamilesin dua topiğinde görüyordum seni.hayırlı olsun
O da olurBir yudum kahve verenin bir hafta bulaşıklarını yıkarım
Allah bağışlasın gerçekten cok sevindim.
Değerlerinin yükselmesi lazım evet ama 17 den 56 ya cıkması iyi bişi. Yarın kac olacak bakalım.
Cok fazla acele etme gitmek icin, kafanı da mesgul etme onunla. Hayırlısı olsun, dilerim sen de duyarsın o mucize melodiyi
hamile arkadaşlara Allah kucaklarına almayı nasip etsin diyorum ve sizi öpüyorum.
şimdilik çıkıyorum çalışmam gerekiyor
Hayırlı olsun,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Çektirme ile bitmez benimki operasyon gerektiriyo. Yani suandaki en büyük sorun ordaki iltihabın/apsenin nasıl dağılacağı.
içmemeye devam sonra çok vicdan azabı duyarsın.ben mide bulantılarım için kola içerdim o da şöyle serviste eve gidiyoruz fenalaşıyrum servisten kendimi atıyorum en yakın yerden kola alıp mideyiyi asitle rahatlatıyorum yoksa kusacağım ya da düşüp bayılacagım ama sonradan ona bile üzüldüm
inşş canım duyarım...
yarın kaç çıkacak merak ediyorum bende korkuyorum..
o zaman bende 5,5-6 haftalık olsun öle gideyim yaa..
şidi vajinal falan bakmasın boş yere
tşk ederimm saolll
Elmayra arkadaş doğru söylüyor ben de hamisken disimi cektirdim hem de ilhihap icin ilac da kullandim
ama bana doktor hamileligin 4 ayindan 7 ayina kadar olur dedi
4 aydan erken olursa düşük tehlikesi olur diye
7 ayından sonra da doğumu tetikler diye yasakmis:26:
Bi yudum koladan bişi olmaz :)
Yo vajinadan da baktırabilirsin, en azından keseyi görebilirsin. Yani icin nasıl rahat edecekse.
Evet cnm doktorum da bana ilk üc ay ve son üc ay önermiyoruz erken doğum ve düşük yapabilir diye dedi.
Hala aramadı da doktor cnm cok yanıyo
neyse bakalım yarın bir kan vereyimde ona göre hareket edetyim..kollarıma mosmor olduu yawww
bende çay içiyorumm ya vazgeçemiyorummm
Bi yudum koladan bişi olmaz :)
Yo vajinadan da baktırabilirsin, en azından keseyi görebilirsin. Yani icin nasıl rahat edecekse.
Evet cnm doktorum da bana ilk üc ay ve son üc ay önermiyoruz erken doğum ve düşük yapabilir diye dedi.
Hala aramadı da doktor cnm cok yanıyo
Karbonatli suyla ağzını Çalkaya bilirsin canım:26:
İyi gelir mi o , iltihabı azaltır mı yapayım ghemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?