09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Cayı cok icme ama kansızlık yapıyor.

günde 1 bardak içiyorum canım fazla değil..
dişin ağrıo sanırım..
arıyan dişinin üstüne zeytin koy..çekirdeğini çıkar oraya koy iç tarafını hafifletir ağrıyı..çok geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı

Nickle konuştum simdi. Cok garip ya geçen hafta doğurmadın mı diye kızı sıkıştırırken bu hafta cocuk kucağında :)

Allah bize de nasip etsin o günleri inş

nickle konuştum simdi. Cok garip ya geçen hafta doğurmadın mı diye kızı sıkıştırırken bu hafta cocuk kucağında :)

allah bize de nasip etsin o günleri inş
takip ediyordum nick doğurmuşmu ne mutluuu
darısı sana inş bir avazda dogurursun canım

Evet esmercim bi tane gol yedim ama şampiyon oldum Allah razı olsun

canım ben kacırmısım ama hayırlı ugurlu olsun tam mucize olmuş saglıkla almayı nasip etsin kucagına karanfili kullan dişine sütüde ihmal etme sakın dişlerin şimdiden zayıfsa ilerde dha zor olur süt yogurt peynir hiç ihmal etme arkadasım

Saol cnm benm ben bir ara kaçaktım o arada yaptım

Sütü bir süredir icmeyi bırakmıştım midemi bulandırıyo diye, yeniden baslayayım o zaman

Doktorla konuştum simdi, dişciye gidebilir, antibiyotik alabilirmişim ama hangi antibiyotiği kullanacağımı mutlaka söylemeliymişim :S Bu nasıl iş ya :S

Geçmiş olsun Elmiş, hamileliğin en büyük derdi diş zaten, kalsiyum alımını arttır, başka dişte sorun yaşama en azından ben hamileliğimde kanal tedavisi yaptırmak zorunda bile kalmıştım maalesef...

Saol cnm benmm Süt banyosu yapayım mı

Doktorla konuştum simdi, dişciye gidebilir, antibiyotik alabilirmişim ama hangi antibiyotiği kullanacağımı mutlaka söylemeliymişim :S Bu nasıl iş ya :S

elmicim idrarda iltihap olduğundada veriyolar anibiyotik ama ilerlemiş olacak ve hafif bir antibiyotik olacak hemen alıp içme bence ilk aylar önemli

elmicim idrarda iltihap olduğundada veriyolar anibiyotik ama ilerlemiş olacak ve hafif bir antibiyotik olacak hemen alıp içme bence ilk aylar önemli

E peki ağzımdaki iltihap bebeğe zarar verir mi?

Elmiş, doktorlar hamilelikte antibyotik verirken inan bana kar zarar muhasebesi yaparak verir ve hiç bir doktor hamile bir kadına durup dururken antibyotik önermez. Diş hassas bir bölgedir ve beyine en yakın noktadır, dil köklerine uzanır, boğaza kulağa etki eder, enfeksiyonun ilerleyerek daha ciddi bir hataya sebebiyet vermek yerine gebelik kategorisine göre uygun bir antibyotikle bunu durdurma yoluna giderler. Bu sebeple doktorun ne diyorsa onu dinle! Tepemi attırma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…