09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmi çoçuğuna benim adımı koy kız erkek olursa da koy kız olursa da koy

Şimdi koycam diyecek uçurcak beni burdan

Sana bi koycam ben burdan ahahahahahha nasıl da biliyo ne dicemi

Bebeğe annen bakacaksa yürüme mesafesinde olmasını tercih ederim aslında. Sabahki ulaşım için. Ama sen de Mamak’ta oturmazsın sanırım. Daha önce neredeydin sen?

Birlik mah deydim cnm. Anneme baktırıcam.

Anam dururken nasıl bakıcı bulayım olum. Kurumda arkadaşlar neler cekiyorlar bi bilsen. Amaan kafam dumanlı su diş agrım gecsin halledicem hepsini

nick tekrar 41 X maşallah çok guzel bir bebek güle güle büyüt

Biliyorum tabi Hayırlı olsun diyememiştim.Hayırlı olsun çok sevindim elmim

Anam dururken nasıl bakıcı bulayım olum. Kurumda arkadaşlar neler cekiyorlar bi bilsen. Amaan kafam dumanlı su diş agrım gecsin halledicem hepsini

annene baktırma işi için daha 1,5 senen var farkında mısın
daha doğrucaksın,doğum iznin var,süt izni,in de hayvan gibi,memursun la sen,ücretsiz izin hakkın bile 2 sene..bizim gibi işçi parçası mısın sen ,koç gibi memursun

ben sek alıyorum genelde ipekcim..ne oldu bişey mi oldu canım?

Ben de Pınar’ın çocuk sütünü alıyordum da geçen aya kadar. AOǒnin günlük inek ve keçi sütünü alayım dedim. Daha STT ne 2 gün olmasına rağmen eve gelir gelmez açtım. Tadına da bakmadım kızıma verdim. Çok kötü dedi. Ben de keçiyi garipsedim sandım. Tadına baktım bozuk.
Dedim herhalde Migros’sun saklama koşullarından kaynaklanıyor. Sonra 2 kere daha aldım yine bozuk çıktı.
Benim güvenim sarsıldı bu AOÇ ye karşı.
SEK günlük mü alıyorsun sen?

elmi can hoşgeldin..
en sorunu bakıcı sorunu bunalr normal şeyler.. düşünüp kendini kötü hissetme.. ALLAH büyüktür..

hem ne demişler
ALLAHA dönüp çok büyük derdim var deme..,
Derdine dönüp benim çok büyük rabbim var diyin demişlerdir..
bu meşaketli dönemler geçer elbette.. sonra başka şeyler çıkar.. herzaman böyle değilmidir insan hayatı..
senin ayva çekirdeğin var.. çoğu insanın istedi bunun için tedavi olduğu.. senin beklenmedik zamanda gelen bir bebek.. bence sadece bunu düşün ve ALLAHa binlerce şükür et.. zikirmatiğin pas tutmasın

bebesi olanlara bir şey soracağım?
çocuklara hangi sütü içiriyorsunuz?

ben anne değilimde markette çalıştığımda genelde keçi sütünü tercih ediyorlardı. anne sütüne en yakınmış. bide hero baby bir sütü vardı

Son düzenleme:

ben de annen baksın derim. Bakıcı çok riskli. Ne kadar güvenebilirsin ki? Neleri var şu dünyada..
bir de annene nazın geçer. Elin adamı akşam gitti sabah gelmedi ne yapabilirsin ki

denk gelirsem günlük süt,yoksa uzun ömürlüsünü alıyorum..
aoç kimlerinde elinde belli değil ipekcim,eski güvenirliği kalmadı ne yazık ki...ben hiç çocuk sütü vermedim,normal süt içti..
keçi sütü de içti,burda mado da oluyor ekçi sütü ondan içer bazen kuzu..:)

Biliyorum tabi Hayırlı olsun diyememiştim.Hayırlı olsun çok sevindim elmim

Saol cnm benmmmm

Ben almam ki 2 yıl izin. Kafayı yerim kızım. Yani ters bi durum olmadığı müddetce 6 aydan sonra dönerim. Yapamam evde.

Hayvan gibi falan ayıp oluyo ahahahah

değildir gibime geliyor ipek keçi sütünün tadı bozuk süt gibi.keşke içseler keçi sütünü çok faydalı ama bizimkisi de içmiyor.bizimkisi sadece sade süt içiyor.AOç pınar organik felan takılıyoruz biz de

Son düzenleme:
Bende sek içiyodum
Bıraktım
Sarhoş gibi yazdım

Sek süt alıyodu annem yani
Evlenince bıraktım

Süt işi bile ne karışık.
Biz küçük bir yerdeyiz de yan köyden süt alıyorduk. Gittiğimizde adam sağmış oluyordu. Eşimin fabrikadan doktor arkadaşı demiş ki: inek senin olmadıkça sağılan sütü almanı tavsiye etmem. İneğin de kanser olanı,verem olanı var. Antibiyotik alıyorsa inek sütünün imha edilmesi lazım. Bunlardan emin olamazsın. Ben de bıraktım almayı. Yoğurt yapıyordum halbuki.

Saol cnm benmmmm

Ben almam ki 2 yıl izin. Kafayı yerim kızım. Yani ters bi durum olmadığı müddetce 6 aydan sonra dönerim. Yapamam evde.

Hayvan gibi falan ayıp oluyo ahahahah

alma tabi canım 2 yıl napıcan evde..ben oğlum 3 aylıktı başladım işe.imkan varsa 6 ay iyidir.
hayvan gibi olan iznin,sen değil

Yok ya seboş. Keçi sütünü bilirim ben. Resmen bir yudum aldım tükürdüm. Çok fenaydı. İnek sütü de öyleydi. Yani kesin bozmuşlar bu işi. Halbuki bizim çocukluğumuzda ne güzel kırmızı mavi kapalı AOÇ sütleriyle büyüdük.

:111: napıyosun nasılsın.. özledim seni

İyi ne olsun
Bu kezde oyunlara zıpladım durdum :122:
Seni sormalı

Sorma
Annem diyo ki evlendin sütü bıraktın hazır ben yokken
Dedim anne yıllardır sağlıklı diye bana kakaladığın süt için bile zararlı diyolar ondan bıraktım ( Aslında üşengeçlikten bıraktım )

Çok hızlısınız
Konu ne
Fransızlardayım

Elmik ne oldu annen baksın işte ?

evet olabilir....ben hiç süt içmeden büyümüşüm.kızın da pek arası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…