Elmi çoçuğuna benim adımı koy kızerkek olursa da koy kız olursa da koy
Şimdi koycam diyecek uçurcak beni burdan
Bebeğe annen bakacaksa yürüme mesafesinde olmasını tercih ederim aslında. Sabahki ulaşım için. Ama sen de Mamakta oturmazsın sanırım. Daha önce neredeydin sen?
semte göre mi bakıcı bulacaksın lennn:):) ne biliyosun bakıcı bulamıcanı delliii...:ahhahaha
bence sen iyi kötü uzak yakın demeden ,kiralık bile olsa orta halli bir ev bul,gerisini sonra halledersiniz..önce huzur kuzum benim..
bebesi olanlara bir şey soracağım?
çocuklara hangi sütü içiriyorsunuz?
Sana bi koycam ben burdan ahahahahahha nasıl da biliyo ne dicemi
Birlik mah deydim cnm. Anneme baktırıcam.
Anam dururken nasıl bakıcı bulayım olum. Kurumda arkadaşlar neler cekiyorlar bi bilsen. Amaan kafam dumanlı su diş agrım gecsin halledicem hepsini
Anam dururken nasıl bakıcı bulayım olum. Kurumda arkadaşlar neler cekiyorlar bi bilsen. Amaan kafam dumanlı su diş agrım gecsin halledicem hepsini
ben sek alıyorum genelde ipekcim..ne oldu bişey mi oldu canım?
ben sek alıyorum genelde ipekcim..ne oldu bişey mi oldu canım?
bebesi olanlara bir şey soracağım?
çocuklara hangi sütü içiriyorsunuz?
Sana bi koycam ben burdan ahahahahahha nasıl da biliyo ne dicemi
Birlik mah deydim cnm. Anneme baktırıcam.
Ben de Pınarın çocuk sütünü alıyordum da geçen aya kadar. AOÇnin günlük inek ve keçi sütünü alayım dedim. Daha STT ne 2 gün olmasına rağmen eve gelir gelmez açtım. Tadına da bakmadım kızıma verdim. Çok kötü dedi. Ben de keçiyi garipsedim sandım. Tadına baktım bozuk.
Dedim herhalde Migrossun saklama koşullarından kaynaklanıyor. Sonra 2 kere daha aldım yine bozuk çıktı.
Benim güvenim sarsıldı bu AOÇ ye karşı.
SEK günlük mü alıyorsun sen?
Biliyorum tabiHayırlı olsun diyememiştim.Hayırlı olsun çok sevindim elmim
annene baktırma işi için daha 1,5 senen var farkında mısın
daha doğrucaksın,doğum iznin var,süt izni,in de hayvan gibi,memursun la sen,ücretsiz izin hakkın bile 2 sene..bizim gibi işçi parçası mısın sen ,koç gibi memursun
Ben de Pınar’ın çocuk sütünü alıyordum da geçen aya kadar. AOÇ’nin günlük inek ve keçi sütünü alayım dedim. Daha STT ne 2 gün olmasına rağmen eve gelir gelmez açtım. Tadına da bakmadım kızıma verdim. Çok kötü dedi. Ben de keçiyi garipsedim sandım. Tadına baktım bozuk.
Dedim herhalde Migros’sun saklama koşullarından kaynaklanıyor. Sonra 2 kere daha aldım yine bozuk çıktı.
Benim güvenim sarsıldı bu AOÇ ye karşı.
SEK günlük mü alıyorsun sen?
Yok
Yarın gelcem :122:
Saol cnm benmmmm
Ben almam ki 2 yıl izin. Kafayı yerim kızım. Yani ters bi durum olmadığı müddetce 6 aydan sonra dönerim. Yapamam evde.
Hayvan gibi falan ayıp oluyo ahahahah
Bende sek içiyodum
Bıraktım
Sarhoş gibi yazdım
Sek süt alıyodu annem yani
Evlenince bıraktım
elmi can hoşgeldin..
en sorunu bakıcı sorunu bunalr normal şeyler.. düşünüp kendini kötü hissetme.. ALLAH büyüktür..
hem ne demişler
ALLAHA dönüp çok büyük derdim var deme..,
Derdine dönüp benim çok büyük rabbim var diyin demişlerdir..
bu meşaketli dönemler geçer elbette.. sonra başka şeyler çıkar.. herzaman böyle değilmidir insan hayatı..
senin ayva çekirdeğin var.. çoğu insanın istedi bunun için tedavi olduğu.. senin beklenmedik zamanda gelen bir bebek.. bence sadece bunu düşün ve ALLAHa binlerce şükür et..zikirmatiğin pas tutmasın
ben anne değilimde markette çalıştığımda genelde keçi sütünü tercih ediyorlardı. anne sütüne en yakınmış. bide hero baby bir sütü vardı
Saol cnm benmmmm
Ben almam ki 2 yıl izin. Kafayı yerim kızım. Yani ters bi durum olmadığı müddetce 6 aydan sonra dönerim. Yapamam evde.
Hayvan gibi falan ayıp oluyo ahahahah
değildir gibime geliyor ipek keçi sütünün tadı bozuk süt gibi.keşke içseler keçi sütünü çok faydalı ama bizimkisi de içmiyor.bizimkisi sadece sade süt içiyor.AOç pınar organik felan takılıyoruz biz de
:111: napıyosun nasılsın.. özledim seni
Süt işi bile ne karışık.
Biz küçük bir yerdeyiz de yan köyden süt alıyorduk. Gittiğimizde adam sağmış oluyordu. Eşimin fabrikadan doktor arkadaşı demiş ki: inek senin olmadıkça sağılan sütü almanı tavsiye etmem. İneğin de kanser olanı,verem olanı var. Antibiyotik alıyorsa inek sütünün imha edilmesi lazım. Bunlardan emin olamazsın. Ben de bıraktım almayı. Yoğurt yapıyordum halbuki.
Yok ya seboş. Keçi sütünü bilirim ben. Resmen bir yudum aldım tükürdüm. Çok fenaydı. İnek sütü de öyleydi. Yani kesin bozmuşlar bu işi. Halbuki bizim çocukluğumuzda ne güzel kırmızı mavi kapalı AOÇ sütleriyle büyüdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?