- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
usb kablosunu bulursam göstercem şimdi oğluşu size
Bende istereemmm
Yoruyo mu seni minik kurbağa prens
Sana yok :)
Yorgunluk falan değil bunun adı başka bişey olmalı :))
napan deli dumrul :)
yok dedim ya kesinlikle vermem emzik falan. ilk günler vermedim, Allahım kucağımdan bırakıyorum elini kolunu yiyor. Bugün altını değiştireyim dedim kaşla göz arası kundağı soktu ağzına onu kemiriyor.
Valla süper icatmış :) dediğin gibi yapıyorum sadece uyurken veriyorum. ama almak mesele, bide emzik için nöbete başladım. ağzından düşünce ağlıyor veriyorum uyuyor hemen. memiş nöbeti bitti emzik derdi başladı bide
:81::81::81: yaşasınn bekliyoruzusb kablosunu bulursam göstercem şimdi oğluşu size
anne olunca sen koyarsın artık adının ne olduğunu :)
Ne olmalı yeni bi isim keşfet hadi
Tam böyle bebeği pırtlatmaya yakın sancıdan yastığı kemirirken iki kelam dua edeyim de vakit geçsin dedimiyimm patron sen nasılsın. bebiş nasıl
duayı ne zaman ettinolay anını anlatır mısın
Tam böyle bebeği pırtlatmaya yakın sancıdan yastığı kemirirken iki kelam dua edeyim de vakit geçsin dedim
Tam böyle bebeği pırtlatmaya yakın sancıdan yastığı kemirirken iki kelam dua edeyim de vakit geçsin dedim
Yükledim .
artık bişeyi sorgulama sen...sorguladığın yeter..sen iyi ve vefalı bir evlatsın..kim ne derse desin..düşünme artık..hep aynı konular,konuşma da düşünme de...
sen artık senin doğuracağından sorumlusun,doğurtandan değil...
mamakta mı ne işin var orda yavv oralarda güzel evler var mı ki? ikeaya yakın siteler var onlar guzel diyorlar
bana bak sen artık öyle pek cengaverlik yapmasan,tamam annen tabii ki ama onlar kendi aralırında halleder,senin karnında bebeğin var,Allah korusun da ,yani adam tıbbi olarak hasta..
niye illa mamaktan arıyosun ki?
ben de yıllarca tıp fakültesinin yan sokağında oturdum çok severim oraları...
Gelemem sandınız dimi
la demin 8 üye vardı ben niye tek kaldım görmeyeli hepiniz pisliğin önde gideni olmuşsunuzelmayra hariç çünkü o gebetör :) rütbemi ona devrettim.
hamilelik takvimime çok alışmışım alt taraf boş olunca hoşuma gitmedi bi tane daha mı doğursam ki :d
Haklısın, doğuracağımdan sorumluyum. Ay ağlıcam simdi. Cok dokundu söylediğinKeşke annemden baskaları da anlasa
Annemler orda abla. E simdi cocuk olacak kim bakacak ona. Evler cok güzel de kafama göre bulamadım. Bir de ex mkede ya kırıkkale ordan bi tık daha yakın
Anneme yakın diye cnm yoksa inan ben de nefret ediyorum oralardan
D
ağlama ağlama ,düşün sadece söylediğimi...başkaları anlamasa da olur canım,senin vicdanın rahat olsun yeter..
cebeci tarafına git kuzum,oralar hem daha güzel hem de yakın mamağa... demirlibahçe cebeci tarafları..ben cidden orayı severim..içcebeci ya da mamak yukarı taraflar değil ama..
Yok ben de cok severim oraları ama işe ters, anneme ters, bakıcı bulamam fln. Bi de ordaki evler eski. Satın alıcaz ya. Off bilmiyorum ki kafam allak bullak
annenler ne tarafta oturuyor elmy?
mamak tarafında cnm
mamak tarafında cnm
Yok ben de cok severim oraları ama işe ters, anneme ters, bakıcı bulamam fln. Bi de ordaki evler eski. Satın alıcaz ya. Off bilmiyorum ki kafam allak bullak
çekkgeldinmi
:122:
:122::122:
:122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?