09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Allah kolaylık versin elmayra insaallah her şey en kısa sürede yoluna girer ama o evde kaldıgın sürece babandan çekecek gibi duruyorsun.bir de evden ayrılacak olmanı evlenmiş olmanı maddi anlamda da istemiyor olabilir.yani bencilce davranıyor ve seni boş yere üzüyor

E işin o kısmı da var tabi. Maddi desteği kuş olup ucacak. O kadar ayrıntıya girmiyorum cünkü üzülüyorum. İnsanlığımı evlatlığımı sorguluyorum.

Ev bulamıyorum. Bi bulsam gidicem ama yok köküne kıran girdi

tövbe yarabbim,allah korusun be..senin korkularının sebebi belli oldu ..hiç korkma canım benim,bebeğin de gayet iyidir,5-6 haftaya kadar da hissetmeye başlarsın zaten..
üzüldüm hastalığına da ilaçlaırnı kullanmıyoru mu,tek çözüm bu sanırım herkes için.en azından sakin durur..
kiralık ev bulun ilk etapta,hemen almanız lazım değil ki...doğumdan sonra rahat rahat bakrsınız istediğiniz gibi bir ev..
sen sıkma canını,duyma görme ,bebeğini hayal et hepp...

hani sakız reklamı var ya "falım" stressiz başımm..at bi sakız duymazsın:):)

nerde arıyorsun ki

İlaçlarını kullanıyor ama bu geciş dönemlerinde bahar sonbahar fln biraz tetikliyor galiba. Ama artık mokunu cıkardı. annemin üstüne yürüdü ben de önüne gectim bi afalladı fln. Amaan öyle işte takmamaya calısıyorum.

Bulunduğumuz bölgede pek kiralık yok, olan da güzel değil. Kentsel dönüşüm olduğu icin hep satılık. Bakalım bulamazsam zaten amcamın bir evi var ona gecicem idareten.

artık bişeyi sorgulama sen...sorguladığın yeter..sen iyi ve vefalı bir evlatsın..kim ne derse desin..düşünme artık..hep aynı konular,konuşma da düşünme de...
sen artık senin doğuracağından sorumlusun,doğurtandan değil...

bana bak sen artık öyle pek cengaverlik yapmasan,tamam annen tabii ki ama onlar kendi aralırında halleder,senin karnında bebeğin var,Allah korusun da ,yani adam tıbbi olarak hasta..
niye illa mamaktan arıyosun ki?
ben de yıllarca tıp fakültesinin yan sokağında oturdum çok severim oraları...

ben niye melih beyin fotolarını görmedim hıııııııııı
abla o kadar yorgunumki teli pcye bağlamaya üşeniyorum şuan pcde bluetooth yüklü değil hemen yüklerdm faceye atmıyorum whatasp kullananlara ordan attm
napıyo yeni anne?? paşa oğlan nasıl??
napayım qui evi boh götürüyodu :) bi yandan bebiş bi yandan temizlik derken en son o uyudu ben de baygın bi halde yatıyorum. oğluş iyi ama 3 gündür çok mızır mızır bişey oldu. emziriyorum yatırıyorum yine memiş arıyor hiç istememe rağmen emzik aldım yoksa uyutamıyorum da :/ emziğiyle uyuyor şimdi.

la demin 8 üye vardı ben niye tek kaldım görmeyeli hepiniz pisliğin önde gideni olmuşsunuz elmayra hariç çünkü o gebetör :) rütbemi ona devrettim.

hamilelik takvimime çok alışmışım alt taraf boş olunca hoşuma gitmedi bi tane daha mı doğursam ki :d

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

maşallah
kızım doğrumadan önce herkes;"ben asla sallamıcam ,emzik verimicem " falan der..ama en modern geçineni bile bu saydıklaırmı yapar mutlaka..
emzik süper icat hiç üzülme aksine hemen aldığı için sevin bence...ama sadece uyuması için ver ,daldıktan sonra da ağzından al..

kendini de çok yorma,yanında kimse yok mu sana yardım eden?

ayyy çok sıkıcısınız bugün
hani nereye gittiniz??? öööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff..ben de gidiyorum

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
napan deli dumrul :)
yok dedim ya kesinlikle vermem emzik falan. ilk günler vermedim, Allahım kucağımdan bırakıyorum elini kolunu yiyor. Bugün altını değiştireyim dedim kaşla göz arası kundağı soktu ağzına onu kemiriyor.
Valla süper icatmış :) dediğin gibi yapıyorum sadece uyurken veriyorum. ama almak mesele, bide emzik için nöbete başladım. ağzından düşünce ağlıyor veriyorum uyuyor hemen. memiş nöbeti bitti emzik derdi başladı bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…