elmayra sen hamilesin??? çook şaşırdım, sevindim.
Hayırlı olsun.. bebek uğurlu gelir umarım yeni evliliğinize..
Babam maalesef tepelenemeyecek bir hastalığa doğru ilerliyor :) sizofreni ya da alzaymır yazamadım tıbbi adını simdi :)
Ev bulamıyorum evden uzaklasamıyorum kafayı yemek üzereyim bakma. Ptesi gittim exin evine gerci sabah da ise geldi. Evet hamileyim onu yanımda istiyorum ama suanda tek istediğim sey huzur.
Babam haftasonu öyle üzerime geldi ki. Annem kızn üstüne gitme dedikce, karnındaki de o da ölsün, mölsün sacmaladı bişiler :)
Allah kolaylık versin elmayra insaallah her şey en kısa sürede yoluna girer ama o evde kaldıgın sürece babandan çekecek gibi duruyorsun.bir de evden ayrılacak olmanı evlenmiş olmanı maddi anlamda da istemiyor olabilir.yani bencilce davranıyor ve seni boş yere üzüyor
Babam maalesef tepelenemeyecek bir hastalığa doğru ilerliyor :) sizofreni ya da alzaymır yazamadım tıbbi adını simdi :)
Ev bulamıyorum evden uzaklasamıyorum kafayı yemek üzereyim bakma. Ptesi gittim exin evine gerci sabah da ise geldi. Evet hamileyim onu yanımda istiyorum ama suanda tek istediğim sey huzur.
Babam haftasonu öyle üzerime geldi ki. Annem kızn üstüne gitme dedikce, karnındaki de o da ölsün, mölsün sacmaladı bişiler :)
E işin o kısmı da var tabi. Maddi desteği kuş olup ucacak. O kadar ayrıntıya girmiyorum cünkü üzülüyorum. İnsanlığımı evlatlığımı sorguluyorum.
Ev bulamıyorum. Bi bulsam gidicem ama yok köküne kıran girdi
tövbe yarabbim,allah korusun be..senin korkularının sebebi belli oldu ..hiç korkma canım benim,bebeğin de gayet iyidir,5-6 haftaya kadar da hissetmeye başlarsın zaten..
üzüldüm hastalığına da ilaçlaırnı kullanmıyoru mu,tek çözüm bu sanırım herkes için.en azından sakin durur..
kiralık ev bulun ilk etapta,hemen almanız lazım değil ki...doğumdan sonra rahat rahat bakrsınız istediğiniz gibi bir ev..
sen sıkma canını,duyma görme ,bebeğini hayal et hepp...
hani sakız reklamı var ya "falım" stressiz başımm..at bi sakız duymazsın:):)
nerde arıyorsun ki
E işin o kısmı da var tabi. Maddi desteği kuş olup ucacak. O kadar ayrıntıya girmiyorum cünkü üzülüyorum. İnsanlığımı evlatlığımı sorguluyorum.
Ev bulamıyorum. Bi bulsam gidicem ama yok köküne kıran girdi
mamakta
bu arada heran elektrik kesilebilirmiş
İlaçlarını kullanıyor ama bu geciş dönemlerinde bahar sonbahar fln biraz tetikliyor galiba. Ama artık mokunu cıkardı. annemin üstüne yürüdü ben de önüne gectim bi afalladı fln. Amaan öyle işte takmamaya calısıyorum.
Bulunduğumuz bölgede pek kiralık yok, olan da güzel değil. Kentsel dönüşüm olduğu icin hep satılık. Bakalım bulamazsam zaten amcamın bir evi var ona gecicem idareten.
mamakta mı ne işin var orda yavv oralarda güzel evler var mı ki? ikeaya yakın siteler var onlar guzel diyorlar
Gelemem sandınız dimi
Gelemem sandınız dimi
abla o kadar yorgunumki teli pcye bağlamaya üşeniyorum şuan pcde bluetooth yüklü değil hemen yüklerdm faceye atmıyorum whatasp kullananlara ordan attmben niye melih beyin fotolarını görmedim hıııııııııı
napayım qui evi boh götürüyodu :) bi yandan bebiş bi yandan temizlik derken en son o uyudu ben de baygın bi halde yatıyorum. oğluş iyi ama 3 gündür çok mızır mızır bişey oldu. emziriyorum yatırıyorum yine memiş arıyornapıyo yeni anne?? paşa oğlan nasıl??
la demin 8 üye vardı ben niye tek kaldım görmeyeli hepiniz pisliğin önde gideni olmuşsunuzelmayra hariç çünkü o gebetör :) rütbemi ona devrettim.
hamilelik takvimime çok alışmışım alt taraf boş olunca hoşuma gitmedi bi tane daha mı doğursam ki :d
abla o kadar yorgunumki teli pcye bağlamaya üşeniyorum şuan pcde bluetooth yüklü değil hemen yüklerdm faceye atmıyorum whatasp kullananlara ordan attm
napayım qui evi boh götürüyodu :) bi yandan bebiş bi yandan temizlik derken en son o uyudu ben de baygın bi halde yatıyorum. oğluş iyi ama 3 gündür çok mızır mızır bişey oldu. emziriyorum yatırıyorum yine memiş arıyorhiç istememe rağmen emzik aldım yoksa uyutamıyorum da :/ emziğiyle uyuyor şimdi.
napan deli dumrul :):111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
yok dedim ya kesinlikle vermem emzik falan. ilk günler vermedim, Allahım kucağımdan bırakıyorum elini kolunu yiyor. Bugün altını değiştireyim dedim kaşla göz arası kundağı soktu ağzına onu kemiriyor.maşallah
kızım doğrumadan önce herkes;"ben asla sallamıcam ,emzik verimicem " falan der..ama en modern geçineni bile bu saydıklaırmı yapar mutlaka..
emzik süper icathiç üzülme aksine hemen aldığı için sevin bence...ama sadece uyuması için ver ,daldıktan sonra da ağzından al..
kendini de çok yorma,yanında kimse yok mu sana yardım eden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?