09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hafızanı yerim

Pambık galbim ahahah

Bulamıyoruz sanırım amcamın bi evi var gecici oraya oturucaz kiracısının tayini cıkmış onu bekliyorum. Alıcam ama yazı bulur sanırım

Evet almak lazım.15 yıl önce Batıkent, Eryaman’ın yüzüne bakan yoktu geçen baktım da fiyatlar uçmuş. kötü semt kalmadı.

Evet almak lazım.15 yıl önce Batıkent, Eryaman’ın yüzüne bakan yoktu geçen baktım da fiyatlar uçmuş. kötü semt kalmadı.

benim amcamlar batıkentte oturuyorla eşimde Ankara keçiörenli evet bir zaman lar millet orayanın yüzüne bakmazken şimdi fiyatlar ucuk

arkadaşlar günlertdir yöneticiye ulaşamıyorum bi sorunum var nasıl ulaşıcam yada ulaşmam gereken başka kim var

Ama sincan hala aynı kurtulamadı o ötelenmeden nedense.

ben izmirde oturuyorum ama eşimn ailesi işte Ankaralı ankarayı cok sevmem ama ne yalan sölim şehir düneni yapılanması olsun izmirden daha iyi ama başkent orası olacak o kadar yada eşim bana sevdiremedi Ankara ya gidince cok gezdiremiyor beni belli başlı yerlere gidiyoruz kızılaya falan birde fuara götürmüştü nişanlıyken ne alakaysa

Eski kiracısı ne veriyosa onu vericem olmaz mı öyle

Ben çevremde gördüm olmuyo
Eski kiracı çıktı bu girdi, tanıdık diye zam yapmadık depozito almadık vs. bık bık konuşan çok
Yabancı birinin evini kirala, madem kira ödeyeceksin

Ben çevremde gördüm olmuyo
Eski kiracı çıktı bu girdi, tanıdık diye zam yapmadık depozito almadık vs. bık bık konuşan çok
Yabancı birinin evini kirala, madem kira ödeyeceksin

kirada oturmak da zor evini kiraya evini kiralayan içinde zor kirada oturuyorummm sıkıntı valla

Ankara’da oturan için tek yaşanılacak yerdir. Ben İzmir’e hep iş için gelmişimdir.
Hep tatil gibi gelmiştir iş bile olsa.
İzmir’in ayrı bir güzelliği var ama Angaralıyı bozar bu hava

Kızlar bişey sorcam
Benim amcamın kızlarından bahsetmiştim
Millete hava atmayı sever, 1 se 10 der. Başkasını da küçük düşürmeye çalışırlar
Böyle olunca onlarla az konuşan biriydim sonra birgün ablamlara dil uzatınca yüzlerine söyledim işte siz böyle böyle insanlarsınız dedim
Muhatap olmuyodum odur budur

Yaşı da büyük he
40 filan, kardeşleri de kendi gibi
Annesi böyle yetiştirmiş diyelim
Niyeyse bize gıcık gibiler oldum olası

Vel hasıl bu 40 yaşındakinin eşi kaza geçirmiş
İki parmağı kopmuş
Bunlar insanlık bilmez ( Ben ciddi bi rahatsızlık geçirip hastanede yatılı tedavi gördüğümde aramadı mesela )
Aramak istiyorum ama onla da konuşasım yok ?
Arayayım di mi
İnşallah telefona eşi çıkar, direk ona geçmiş olsun derim

ara bence insanlık sende kalsın sonucta adamın parmağı kopmus az buz birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…