09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet sanki toplu kıyım var. Ben de yeni çıktım mesela. Bir daha gitmemem lazım gidersem baya uzun sürecek..

neden banlıyorlar pek anlamıs değilim ama neyse tadıgım bir cok kişi banlandı bazı kişilerde hak etmiyor değil ama o gün bir konu okuyordum kız bir cok ayrı isimden buraya üye olmus konu aymıs bildiğin rahat rahat farklı insanlarmıs gibi konusuyorlardı şok oldum olayı kazen çözdü saolsun vaylar bana vaylar bana falandı konu ism ne insanlar var yarabbim

okudum onu çok komikti:d
başlıktan koptum zaten.kazen de bir gelir pir gelir.

vaylar bana vaylar bana herkez evlendi ben kocasız kaldımmmm ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

zaten kazenle muneye şaşıyorum arkadas bu kadar her seye nasıl kşturuyorlar anlamıs değilim valaha da tebrik ediyorum

zuzu gitti kızdı bize sanırım.
ya ben ikinci üyelik kısmını geyik yapmıştım bir kere ben yaptım da öyle bir şey çek bildiği için o yüzden dedim..

Çek ya topikte g-string giymiş su aygırı vardı. Hatırlar mısın? Ne oldu nick mi değiştirdi ki hiç gelmiyor.

zuzu gitti kızdı bize sanırım.
ya ben ikinci üyelik kısmını geyik yapmıştım bir kere ben yaptım da öyle bir şey çek bildiği için o yüzden dedim..

yaz kuzum onun yanlıs anladını söle özelden yaz olmassa hiç değilse günah senden gitmiş olur

O ühüüü de bende vardım ucuz atlatmışım

evet senide gördüm şekerim ben orda vallaha bencede ucuz atlatmıssınız yaaa ben konu kapatıldıktan sonra iyiki denk geldim normalde kimseyle dalga gecmem kolay kolay ama denk gelseydim sonuc feciyddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…