09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ara bence insanlık sende kalsın sonucta adamın parmağı kopmus az buz birşey değil

Arayacam ama inşallah eşi çıkar
Kasan bi tip amcamın kızı, ne konuşcağımı bilmiyorum
Yüzyüze gelince bile merhabayı zor dersin
Nesi varsa dize gelir üstten bakar insanlara
Ama geçmiş olsun der kestirmeden kaparım en azından o çıkarsa

Valla çek bazen insanlar kısasa kısası hak ediyor. Normalde o seni aramamış sen hastanedeyken ve hakkındır aramamak. Bu da ilk olay değildir zaten dediğine de göre. Aramasan bir şey diyemezler ama insanlık sende kalsın 1 dk kas kendini kasabilirsen.

Eşi efendi adam
Parmak ta onun parmağı maalesef
Bi de eleştirdiğim insanlarla aynı şeyi yapmak istemem
Onun densizliği kendine
Ben annemden böyle görmedim
Ev alsa hayırlı olsun demem mesela ( hava atar ) ama sağlık başka bişey, ben yine aramak istiyorum
No yoktu ablamdan aldım akşam ararım inşallah

bencede herkez kendi degerini belirler güzelim o aramamıs demek insan hatrı diye bişey yoksa Allah ın hatrıda mı yok be gamsız sen ara güzelim o çıkarada gecmiş olsun diye aradım de yalandan halini hatrını sor kapa gerekmez öle insanlarla cok gene yormaya

eee hadi bakalım Allah diline kolaylık vere

Özelmiş demedi
Belki 2. Üyeliktir de banımı kaldır diyecektir:d

pardon anlamadım ne 2.üyelik yaaa ben senelerdir üyeyim burda beni bi çok kişi tanır kusura bakmayın sadce yönticiye ulaşmam lazım bir şewy sormak için kusura bakmayın söylemek zorunda değilim ama yaklaşımınız hoşuma gitmedi açıkcası

neden diye sormuyorum sanırım özel umarım aranız en kısa zamanda düzelir

yok özel değilde ne bilim anlatınca herifime atlayıp dökülmeye başlamıs saçalarını cımbızla tek tek yolasım geliyoo klasik türk erkeği odun işte

Kızma hemen bakmadım bile ne zaman üye olduğuna. Takıldık öylesine.

bu aralar ne cok banlanan oldu arkadaş hangi konuya baksam baya banlanan var neden acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…