- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
İyi bişi dedim
ahahahha manyaksın ipek senSenin cocukluğuna inicem bi ara
slm bacular uzun bir aradan sonra sizlerleyim sonunda eve internet bağlandı sizleri çoook özledimbiri bana giremediğim 5 ayı özet geçsin
Yok zaten kendi pc sine oturmak için kızı başka pc ye koydu. Kendi de dışarı çıkarsa eğer mikemmel olur .
slm bacular uzun bir aradan sonra sizlerleyim sonunda eve internet bağlandı sizleri çoook özledimbiri bana giremediğim 5 ayı özet geçsin
Ben de seninkine incem bebişim. Hakket merak ediyorum lisede falan nasıldın diye
doğurdum canczum 4 aylık oldu oğluşumEn son sen hamileydin galiba. Yanlış mı hatırlıyorum. Doğurmadın sanırım demi? Ticker geri kalmış da.
Kızı dışla ağalayark evine gitsin
Aman aman kimleri görüyorummmm hoşgeldiniz efemmm benim özetim aşağıda bak
Oraları karıştırmaCok kavga etmişliğim var .D
en beğendiğim özet bu olack sanırım,
dur hele önce san bi hesap soruverem ,
demedimmi hayatında önemli bi gelişme olursa beni haberdar et
ama inan büyük sürpriz oldu çok sevindim
ben zaten pehhhhhhhhhhhhhheee iyi bişiler olacağını tahmin etmiştim:13::13::13::13:
ahahahahha kızım yaptım oldu
Saol allah razı olsun. Ben kendim de inanamıyorum ki hala birini haberdar edeyim hala soktayım
banka manka derken sonunda krediyi çekmişin
iyi yapmışın inan çok sevindim Allahım tamamına erdirsintopiğin zeminindeki sipirminlerden bir kısmını kendime ayırmıştım
Sen nasılsın nasıl gidiyo iki cocukla hayat
İlk defa girilen topikte selam verilir, garip garip smiley konulmaz. Ben ne yazayım bu smileye karşılık "bu mu bu mu"
iyi yapmışın inan çok sevindim Allahım tamamına erdirsin
bnde iç güveysinden hallice derler ya öyleyim hiç iş bitmiyor haftaya işte olmam gerekiyor ama biraz rpaor almaya çalıştım beceremedim
iş yerinde norml doğum yapan birisi 45 gün heyet r almış ben sezaryan oldum 10 günlük raporu çok gördü k doğumcu uyuzu
ulen süt izni vermeyecekler dedimsede yanaşmadı
bu arada yazı yazmayı unutmuşumm[/B]
dertli galiba arkadaş
İlk defa girilen topikte selam verilir, garip garip smiley konulmaz. Ben ne yazayım bu smileye karşılık "bu mu bu mu"
ben bu topiğie ilf defa girmedim sizinle karşılaşmadığımız için garip gelmiş olabilir ....neyse
ev ahalisi hepten uyndı gidemde kahvaltı hazırlayam
ben bu topiğie ilf defa girmedim sizinle karşılaşmadığımız için garip gelmiş olabilir ....neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?