buün çok acıktım ben yaa....kk nekadarda sakin...bdv desen konular bu ara hep tırt
selam kızlar
biır kusma vakasıyla başbaşasayızkustum. kusarkende elmi yi yad ettim
ipek
Söyle aldatmalı konular olsa keşkeama kadın aldatacak
Anladın mı beni
Anladın mı beni
evet kadın aldatsın yada bekret içerikli konularda olabilir
evet kadın aldatsın yada bekret içerikli konularda olabilir
beklentilere bak:111:
Ya da sey olsun bir cinnet gecirip kocasının ağzını burnunu kırmış olsun
Selammm kızlar
Elmi cano ne haber
buün çok acıktım ben yaa....kk nekadarda sakin...bdv desen konular bu ara hep tırt
Anladın mı beni
aslında bende actionlu bir konu var
bazen düşünüce kendimi kötü hissediyorum.. bazende bende insanım diyorumsonuçta dünya benim etrafımda dönmüyor. başka insanlarlada muhatap olabilir...
iş yerine biz 15 kişi falan atakdık. bir kısmı kız bir kısmı erkek..
ben insanlarla kıl kuyruk gibi dolaşmayı sevmemistediğim zaman yemeğe gidim. istediğim zamn evden işe çıkıp geleyim..
apartmanımda benle atanan iki hatun beraber kalıyorlar..
bu iki hatundan biri ayrıldı başka eve çıktı..
bende ALLAH ALLAH neden ayrıldılar diodumbenm apartmanımdaki kızda benim üstüme kaldı zaten çok konuşuyor akşam evime gelip gecerele kadar oturur gitmeyi hiç istemez bene esnerim oda berime esner sürekli kaşınıyor insan oğlu hepimiz kaşınırız.. benimde oram buram kaşınır elbet.. ama sürekli eli göbeğinde göğsünde sırtında.. buda artık midemi kaldırdı yemekhanede bütün ekmeklere elini sürer biberler olurya yemekte yenir küçük. onları yemekhanede eliyle alır. eger büyük geldiyse bişey olmamış gibi içine atar sabah otobüsle gelmedik, otobüste biryerleri tutmadımki elim kirlensin der
en son yasemin ben ders çalışcam akşamları dedimde gelmeyi kesti..
akşamları bu şekilde hallettim..
burdaki diğer atanan kızlar kafa insanlarotururuz güleriz.. film izleriz beraber vakit geçirmekten hoşlanırız
açık açık söylemeyi düşünüyorum. yasemin göbek bağımız beraber kesilmedi. herşeyi beraber yapmak heryere beraber gitmek zorunda değiliz.
tuvalede gider söyler.. abdest alır haber verirnamaza gider haber verir kocasını yeğenini anlatır doğalgazını kapattığını kaç derecede olduğunu hergün söyler yemekte naptığını akşam duşmu yoksa temizlikmi yaptığını mutlaka bilirim
kendi yeğenimin fotoğraflarına bakmadığım kadar onun yeğenini fotoğraflarına bakarımsürekli telefonda gösterir..
2aydır çekiniyorum. artık bıktımşimdi diyorumki beraber kaldıkları kız bu yüzden herhalde ondan ayrıldı.. çünkü çekilebilcek bir durum deil..
herkes dışlıyor onu.. bende açık açık bişeyleri söylersem kırılır diyorum.. bende onu dışlamış mı olurumama piskolojik olarakta etkiliyor beni.. akşam rüyamada girdi.. HAtta evimi taşımayı bile düşünüyorum..
aynı bürodamı çalışıyorsun onunla
Ne haber tatlim
hayır aynı bürodada değilim.. sadece aynı katta çalışıyoruz. ama o telefonla olsun yanıma gelerek olsun hallediyor..
iim senden naber...
evine geldiğinde kapıyı açma dicem çok acımasız olacak.evet aslında açmaya bilirsin uyuyordum falan bir iki anlar zaten
Selammm kızlar
Elmi cano ne haber
puhaaaaaaaaaaaa zalımsın elmyy
aslında bende actionlu bir konu var
bazen düşünüce kendimi kötü hissediyorum.. bazende bende insanım diyorumsonuçta dünya benim etrafımda dönmüyor. başka insanlarlada muhatap olabilir...
iş yerine biz 15 kişi falan atakdık. bir kısmı kız bir kısmı erkek..
ben insanlarla kıl kuyruk gibi dolaşmayı sevmemistediğim zaman yemeğe gidim. istediğim zamn evden işe çıkıp geleyim..
apartmanımda benle atanan iki hatun beraber kalıyorlar..
bu iki hatundan biri ayrıldı başka eve çıktı..
bende ALLAH ALLAH neden ayrıldılar diodumbenm apartmanımdaki kızda benim üstüme kaldı zaten çok konuşuyor akşam evime gelip gecerele kadar oturur gitmeyi hiç istemez bene esnerim oda berime esner sürekli kaşınıyor insan oğlu hepimiz kaşınırız.. benimde oram buram kaşınır elbet.. ama sürekli eli göbeğinde göğsünde sırtında.. buda artık midemi kaldırdı yemekhanede bütün ekmeklere elini sürer biberler olurya yemekte yenir küçük. onları yemekhanede eliyle alır. eger büyük geldiyse bişey olmamış gibi içine atar sabah otobüsle gelmedik, otobüste biryerleri tutmadımki elim kirlensin der
en son yasemin ben ders çalışcam akşamları dedimde gelmeyi kesti..
akşamları bu şekilde hallettim..
burdaki diğer atanan kızlar kafa insanlarotururuz güleriz.. film izleriz beraber vakit geçirmekten hoşlanırız
açık açık söylemeyi düşünüyorum. yasemin göbek bağımız beraber kesilmedi. herşeyi beraber yapmak heryere beraber gitmek zorunda değiliz.
tuvalede gider söyler.. abdest alır haber verirnamaza gider haber verir kocasını yeğenini anlatır doğalgazını kapattığını kaç derecede olduğunu hergün söyler yemekte naptığını akşam duşmu yoksa temizlikmi yaptığını mutlaka bilirim
kendi yeğenimin fotoğraflarına bakmadığım kadar onun yeğenini fotoğraflarına bakarımsürekli telefonda gösterir..
2aydır çekiniyorum. artık bıktımşimdi diyorumki beraber kaldıkları kız bu yüzden herhalde ondan ayrıldı.. çünkü çekilebilcek bir durum deil..
herkes dışlıyor onu.. bende açık açık bişeyleri söylersem kırılır diyorum.. bende onu dışlamış mı olurumama piskolojik olarakta etkiliyor beni.. akşam rüyamada girdi.. HAtta evimi taşımayı bile düşünüyorum..
hülya koçyiğit gibi merdivenleri yan yan koçarken seni yad ettim
ders çalışıyorum dedimuyyordum falan geçici çözümler açık açık dicem herhalde en son
BDV nin gülleri neredesiniz
i
Acık acık söyle cnm, dürüst olmakta fayda var. Küserse de küssün. evini mevini de tasıma
bdv deyiz......buyur gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?