09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

buün çok acıktım ben yaa....kk nekadarda sakin...bdv desen konular bu ara hep tırt

aslında bende actionlu bir konu var
bazen düşünüce kendimi kötü hissediyorum.. bazende bende insanım diyorum sonuçta dünya benim etrafımda dönmüyor. başka insanlarlada muhatap olabilir...
iş yerine biz 15 kişi falan atakdık. bir kısmı kız bir kısmı erkek..
ben insanlarla kıl kuyruk gibi dolaşmayı sevmem istediğim zaman yemeğe gidim. istediğim zamn evden işe çıkıp geleyim..
apartmanımda benle atanan iki hatun beraber kalıyorlar..
bu iki hatundan biri ayrıldı başka eve çıktı..
bende ALLAH ALLAH neden ayrıldılar diodum benm apartmanımdaki kızda benim üstüme kaldı zaten çok konuşuyor akşam evime gelip gecerele kadar oturur gitmeyi hiç istemez bene esnerim oda berime esner sürekli kaşınıyor insan oğlu hepimiz kaşınırız.. benimde oram buram kaşınır elbet.. ama sürekli eli göbeğinde göğsünde sırtında.. buda artık midemi kaldırdı yemekhanede bütün ekmeklere elini sürer biberler olurya yemekte yenir küçük. onları yemekhanede eliyle alır. eger büyük geldiyse bişey olmamış gibi içine atar sabah otobüsle gelmedik, otobüste biryerleri tutmadımki elim kirlensin der
en son yasemin ben ders çalışcam akşamları dedimde gelmeyi kesti..
akşamları bu şekilde hallettim..
burdaki diğer atanan kızlar kafa insanlar otururuz güleriz.. film izleriz beraber vakit geçirmekten hoşlanırız
açık açık söylemeyi düşünüyorum. yasemin göbek bağımız beraber kesilmedi. herşeyi beraber yapmak heryere beraber gitmek zorunda değiliz.
tuvalede gider söyler.. abdest alır haber verir namaza gider haber verir kocasını yeğenini anlatır doğalgazını kapattığını kaç derecede olduğunu hergün söyler yemekte naptığını akşam duşmu yoksa temizlikmi yaptığını mutlaka bilirim
kendi yeğenimin fotoğraflarına bakmadığım kadar onun yeğenini fotoğraflarına bakarım sürekli telefonda gösterir..
2aydır çekiniyorum. artık bıktım şimdi diyorumki beraber kaldıkları kız bu yüzden herhalde ondan ayrıldı.. çünkü çekilebilcek bir durum deil..
herkes dışlıyor onu.. bende açık açık bişeyleri söylersem kırılır diyorum.. bende onu dışlamış mı olurum ama piskolojik olarakta etkiliyor beni.. akşam rüyamada girdi.. HAtta evimi taşımayı bile düşünüyorum..

aynı bürodamı çalışıyorsun onunla

hayır aynı bürodada değilim.. sadece aynı katta çalışıyoruz. ama o telefonla olsun yanıma gelerek olsun hallediyor..

evine geldiğinde kapıyı açma dicem çok acımasız olacak.evet aslında açmaya bilirsin uyuyordum falan bir iki anlar zaten

Son düzenleme:
evine geldiğinde kapıyı açma dicem çok acımasız olacak.evet aslında açmaya bilirsin uyuyordum falan bir iki anlar zaten

ders çalışıyorum dedim uyyordum falan geçici çözümler açık açık dicem herhalde en son

BDV nin gülleri neredesiniz

Selammm kızlar
Elmi cano ne haber

iyiyim culi senden naber

puhaaaaaaaaaaaa zalımsın elmyy

@zalımsınelmy ahahaha

Acık acık söyle cnm, dürüst olmakta fayda var. Küserse de küssün. evini mevini de tasıma
hülya koçyiğit gibi merdivenleri yan yan koçarken seni yad ettim

aferin

biri ipeği banlanmaya zorluyooo enemmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…