09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet böyle yapıcam küserse küssün. dışlandığını düşünürsende kendi bi acaba neden bana bunu yapıyorlar diye bir düşünsün

geliyorum

Bu kadar rahat bir insan kendini sorgulamaz ondan eminim ama sen tıpkı ders calıstıgını söylediğin gibi bu kadar yakınlığın seni rahatsız ettiğini söyleyebilirsin

biri ipeği banlanmaya zorluyooo enemmmmmmmmmmmmmmm

İpek bu oyunlara gelmez

Bu kadar rahat bir insan kendini sorgulamaz ondan eminim ama sen tıpkı ders calıstıgını söylediğin gibi bu kadar yakınlığın seni rahatsız ettiğini söyleyebilirsin

İpek bu oyunlara gelmez

bencede gelmez...konu sahibi gibi atlayanları sevmiyorum ben

ders çalışıyorum dedim uyyordum falan geçici çözümler açık açık dicem herhalde en son

BDV nin gülleri neredesiniz

canım bende ilk aynı kurumda çışıtığım arkadaşın yanında kalmıştım ...bi kaç ay baktım olmuyo ayrılmıştım yanından....ki senin ev arkadaşında değil.tahammül etmek zorunda değilsin .kırmadan güzelce ifade et bence

Son düzenleme:
Yazıom siliom, bir daha yazıommm bir daha siliom ban yemeyeyim diye

uğraştığına değmez....

Millet nerede ki misk?
Ya ben kızımın odasını değiştiriyorum da perdeleri de değiştireceğim. Kısa mı olmalı uzun mu olmalı sizce? Ben her perde yaptıracağım zaman bu ikilemi yaşıyorum. Kısa ergonomik kullanım için uygun petekleri örtmesin falan diye.. Karar veremedim. Sizce nasıl yapmalı?

bekeret konusundayız bdv'de....normalde uzun perde severim ben ama şu petek işine gıcık oluyorum o yüzden kısa mantıklı

Misk yine banı yemiş. Ne olduysa artık? Nerede tutamadı ki çenesini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…