09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bu sefer de grip oldum. Kafamı taşıyamıyorum. Portakal suyu fln da icemiyorum şekerim fırlıyor. Napıcam ya ben :S

anammm kız sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Ay çok sevindim canım benim..
Darısı başıma :26:

Yemek sepetinden indirim kazandım
bebek-cocuk ürünleri satan bi yerden 150 tl üstüne 25 tl hediye

kullanmak isteyen var mı

elmayra sen ister misin

rastgele seçtim indirimi kazandım iyi mi ama benim çcouğum yok

selam kızlar nasılsınız..
uzun süredir gelemedm. nasıl gidiyor bakalım

şero uzun zamandan sonra seni görmek ne güzel. nasılsn bakalım.. neler yapıyorsun toparlandınmı:26:

ablam başın sağolsun.. rabbim rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun inşALLAH...
benimde amcam vefat edince 10gün yoktun buralarda.. bu topikte deil, diğer topiklerde samimi olduklarımda hiç sormamışlardı gönül koymuştum bende yinede bir hatamız varsa affola.. zor bir durum.. ama aci ilk günkü gibi olmaz.. olsa zaten insan yaşayamazmış.. bol bol duaya ihtiyacı var babanın.. inşALLAH okuyacağım yasine adınıda vericem

Son düzenleme:
Günaydınlar

Günlerdir yatıyorum cok ağır bir grip gecirdim, vitamin komasına girdim ama atlatamadım kanda enfeksiyon cıkınca antibiyotige basladık yeniden. Bu cocuğa resmen antibiyotiği bastım, nasıl doğurucam nasıl sağlıklı olacak bilmiyorum valla.

geçmişş olsun tatlım doktorun önerdiyse yapacak bişi yok inşallah bebişie bişicik olmaz

geçmişş olsun tatlım doktorun önerdiyse yapacak bişi yok inşallah bebişie bişicik olmaz

Saol cnm. Valla canımdan bezdim artık. Cok zor günler geciriyorum ve Allah beni yine sınıyor biliyorum.

Her neyse ptesi bebeği gördüm, elini kolunu oynatıyordu cok komik Kocaman kafası var uzaylılara benziyor

Saol cnm. Valla canımdan bezdim artık. Cok zor günler geciriyorum ve Allah beni yine sınıyor biliyorum.

Her neyse ptesi bebeği gördüm, elini kolunu oynatıyordu cok komik Kocaman kafası var uzaylılara benziyor

relaks ol ki bebişide üzme ,şimdi anlamıyorsun bebişi ne kadar üzdüğünü ama kucağna alınca vidan azabı duyacaksın ben oğlum karnımdayken herşeyi kafay atakardım şimdi düşünüyorum da hiç kimse için değmezmiş

Orası da doğru da neyse bir ara uzun uzun anlatırım.

canım günaydın.. doktor ne diyor bu duruma. antobiyotik iştem doğru deil diye biliyorum ((emin değilim tabiki))

o uzaylılara benzemiyor senin anne karnındaki haline benziyor olabilirmi

canım günaydın.. doktor ne diyor bu duruma. antobiyotik iştem doğru deil diye biliyorum ((emin değilim tabiki))

o uzaylılara benzemiyor senin anne karnındaki haline benziyor olabilirmi

Doktor kar zarar hesabı yapıyoruz kandaki enfeksiyon miktarı fzla ise enfeksiyon daha zararlı düşüğe anomaliye sebep olur dedi. Amaan hayırlısı artık asmu haftaya ikili test mi ne varmış bakıcaz artık

Sana cocuumu gösterim mi teyzesi

sen çok düşünüyosun çok dert ediyosun rahat ol biraz

ayva çekirdekini görmek için kendimi hazır hissetmiyorum

bu arada günaydın kızlar
miniklerm henüz uyanmadı birazdan kahvaltı hazırlayacağım hade gelin hep beraber kahvaltı yapalım

anammm kız sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Ay çok sevindim canım benim..
Darısı başıma :26:

Son sipirminleri kendime kadar ayırmıştım onu kullandım

İnşallah cnm, vakti zamanı geldiğinde rabbim sana da nasip etsin

Yemek sepetinden indirim kazandım
bebek-cocuk ürünleri satan bi yerden 150 tl üstüne 25 tl hediye

kullanmak isteyen var mı

elmayra sen ister misin

rastgele seçtim indirimi kazandım iyi mi ama benim çcouğum yok

Saol lokumcum ama ben hicbirşey almadım henüz, 7. aya kadar da almayacağım. Muhtemelen o arada süresi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…