Bu sefer de grip oldum. Kafamı taşıyamıyorum. Portakal suyu fln da icemiyorum şekerim fırlıyor. Napıcam ya ben :S
Merhabalar,kaç gündür yoktum hiç merak etmediniz demi bu nerede diye,özel mesaj atıp soran arkadaşlarım olmuş,birkaçkere gelip okuma şansım oldu ama hiç göremedim hanım nerede dşye soran olmamış,yda gözümden kaçmış olabilir....15 gün önce babamı kaybettim,toprağa verdik,buradan sadece gofretto mesaj yazdı bana ..Sadece üzüldüm,merak edilmemek böyle bişeymiş herhalde,neyse canlarınız sağolsun ..
Günaydınlar
Günlerdir yatıyorum cok ağır bir grip gecirdim, vitamin komasına girdim ama atlatamadım kanda enfeksiyon cıkınca antibiyotige basladık yeniden. Bu cocuğa resmen antibiyotiği bastım, nasıl doğurucam nasıl sağlıklı olacak bilmiyorum valla.
geçmişş olsun tatlım doktorun önerdiyse yapacak bişi yok inşallah bebişie bişicik olmaz
Saol cnm. Valla canımdan bezdim artık. Cok zor günler geciriyorum ve Allah beni yine sınıyor biliyorum.
Her neyse ptesi bebeği gördüm, elini kolunu oynatıyordu cok komikKocaman kafası var uzaylılara benziyor
relaks ol ki bebişide üzme ,şimdi anlamıyorsun bebişi ne kadar üzdüğünü ama kucağna alınca vidan azabı duyacaksın ben oğlum karnımdayken herşeyi kafay atakardım şimdi düşünüyorum da hiç kimse için değmezmiş
Günaydınlar
Günlerdir yatıyorum cok ağır bir grip gecirdim, vitamin komasına girdim ama atlatamadım kanda enfeksiyon cıkınca antibiyotige basladık yeniden. Bu cocuğa resmen antibiyotiği bastım, nasıl doğurucam nasıl sağlıklı olacak bilmiyorum valla.
Orası da doğru da neyse bir ara uzun uzun anlatırım.
canım günaydın.. doktor ne diyor bu duruma. antobiyotik iştem doğru deil diye biliyorum ((emin değilim tabiki))
o uzaylılara benzemiyorsenin anne karnındaki haline benziyor olabilirmi
Doktor kar zarar hesabı yapıyoruz kandaki enfeksiyon miktarı fzla ise enfeksiyon daha zararlı düşüğe anomaliye sebep olur dedi. Amaan hayırlısı artık asmu haftaya ikili test mi ne varmış bakıcaz artık
Sana cocuumu gösterim mi teyzesi
cnm anlatmak seni dahada gerecekse anlatma ama içini dökeceksen anlatta kurtul hani merakta etmiyor değilim
sen çok düşünüyosun çok dert ediyosun rahat ol biraz
ayva çekirdekini görmek için kendimi hazır hissetmiyorum
kafamı toplayayım da anlatırım
o artık erik erikkkkoskoca oldu büyüdü
peki cnm toprln
melihin fotosunu atacaktım ama beeremedim olmuyo
bu arada günaydın kızlar
miniklerm henüz uyanmadı birazdan kahvaltı hazırlayacağım hade gelin hep beraber kahvaltı yapalım
Aaa nickin cirkin oğlunun adı da melih
Afiyet olsun sana cnm
anammm kız sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Ay çok sevindim canım benim..
Darısı başıma :26:
Yemek sepetinden indirim kazandım
bebek-cocuk ürünleri satan bi yerden 150 tl üstüne 25 tl hediye
kullanmak isteyen var mı
elmayra sen ister misin
rastgele seçtim indirimi kazandım iyi mi ama benim çcouğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?