09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Gözlerim pert
Dün iş çıkışı biber gazı vs. kalıntıları vardı
Geç uyudum
İşler yoğun
Kafa bi milyon

Gittim BDV de kızın platonik aşkına 'tatlı bişey' diye başlık açmasına
Tatlı tarifi soruyo sanıp havuç top tarifi verecektim

Merhaba

Yazıom siliom derken sen bizim ipek misin diyesim geldi
Tam cam değilse kısalardan yap perdeyi, altında petek vardır

Karar veremedim çek. Nette çok güzel modeller var da bakayım.
Sen miski gördün mü eylülün mekanında sohbet ediyorduk birden mapusa tıktılar.

Enerjik bir tip ama

Bugün hiç keyfim yok. Sabahtan beri ağlıyorum. Eğer bu göz yaşlarım yüzünden bebeğime birşey olursa yemin babamı kendi ellerimle öldürücem.

Son düzenleme:
Hayırlı günler
Hayırlı cumalar
Bende tatsızım
Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

aaaa kimse normal değil bugün demek ki...biz artık aştık herkesin ruh hali birbirine yansıyo...

ben de daha ilacım bitmeden tekrar hasta oldum,sinüzit fenayım,gözlerime vuruyor ağrısı..
alerji için doktor bulamıyorum ne antep ne burası..bulduğum proflar doçentler de hasta bakmıyorlarmış.nasıl iş anlamıyorum,özle muayene istiyorum yok bakmıyor hasta diyorlar..nasıl doktor bunlar??
adana da buldum 2 tane umarım onlar bakarlar hasta..

Babam canımı sıktı uzun hikaye bir ara anlatırım. Simdi azıcık sakinleştim ama yine de pek iyi değilim. Keyfim de yok halim de.

Mik mik kimse için canını sıkma

Q cum çok geçmiş olsun

Merhabalar,kaç gündür yoktum hiç merak etmediniz demi bu nerede diye,özel mesaj atıp soran arkadaşlarım olmuş,birkaçkere gelip okuma şansım oldu ama hiç göremedim hanım nerede dşye soran olmamış,yda gözümden kaçmış olabilir....15 gün önce babamı kaybettim,toprağa verdik,buradan sadece gofretto mesaj yazdı bana ..Sadece üzüldüm,merak edilmemek böyle bişeymiş herhalde,neyse canlarınız sağolsun ..

Hanım abla merhaba
Ben bir haftadır banlıyım
Son günlerde çok nadir girebildim sezon yoğunluğu var diye de buraya not düşmüştüm, gofret bana da mesaj atmıştı bu yüzden
Başınız sağ olsun çok zor, Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…