09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Abla daha geçen gün başka bir topikte konuştuk hanımabla nerelerde diye. Sen bizim başımızın tacısın olur mu öyle sey merak edilmemek falan. Bizim topik de biraz durağan son günlerde ben seni kızın geldi diye geziyor zannediyorum gerçekten. Okuyunca cok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin, nur icinde yatsın inşallah.

Ben görmedim hicbir yere yazdığını yoksa cevap yazmaz mıyım. Bak buraya yazdığını bile sağolsun çek söyledi. Bunlar bahane değil elbette ama inan cok üzülürüm kendi adıma.

tekrar tekrar duyarsızlığım icin özür dilerim, sen ablamsın affet

Bu sefer de grip oldum. Kafamı taşıyamıyorum. Portakal suyu fln da icemiyorum şekerim fırlıyor. Napıcam ya ben :S

Nar muhteşem bir grip ilacıdır günde iki bardaktan fazla içme sabah 1 akşam bir, ballı ıhlamur iç, bol bol yat dinlen keyif yap kuzum.

Tmm minikkuşum benim. Öpüyorum seni, bizim eve acil tıp tohtoru olarak yerleşmek ister misin? :)

Eheheh böyle iyi kuzucum ya medikal direktör olacam ben hedefim daaa böyük? var mı evinde kadro :))))))

başın sağ olsun canım Allahım geride kalanlara uzun ömürler versin,
bende şrda bi kaç gndür nete girebiliyorum
sen hislerime tercüman oldun
acıkası ben doğum iznine ayrıldım evdede netim yoktu doğum yaptımı öldümü kaldımı diye kızlar arar diye bekledim hep merak ettim kim nasıl diye ama beni merak eden olmadı

napalım canları sağ olsun herkes mutlu mesut olsun yeter

günaydın herkese,

hnaımablacım sen cidden ablamızsın bizim,merak etmemek olur mu hiç,kızın geldiği için onunla berabersin diye düşnmüştüm,geldiğinde tam tersi ben sitem etmeyi düşündüm kızını gördün bizi unuttun diye..
başın sağolsun ,Allah rahmet eylesin,ne desen haklısın ama insan böyle günlerinde arıyor sevdiklerini yanında,bizim yazdıklarımız bahane olamaz tabii ki..
lütfen kusuruma bakma..
mekanı cennet olsun babacığının...Allah sizlere uzun sağlıklı ömür versin inşallah..

seni de sorduk tatlım elmişe,doğum yaptı mı nasıl diye,o da bebiğyle ilgileniyor gayet iyi dedi.

Ablacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

Ben de doğum yaptım belki okumamışsındır, o yüzden hiç giremiyorum. Bu aralar topikteki herkeste bi sıkıntı var zaten, hani benim yokluğumun bile farkında değiller o derece Herkeste bi telaş anlayacağın..

İn cin top oynuyor çok bunaldım gelseniz de iki kelam yüzüm gülse. Bildiğiniz gibi değilim :)

İn cin top oynuyor çok bunaldım gelseniz de iki kelam yüzüm gülse. Bildiğiniz gibi değilim :)

hayırlı osun yeni anne
adı ne bebişin
heee yaaa toplansalarda bi koklaşsak
lohusasın tabi en hassas olduğun dönemdesin
canını sıkmamaya bak
kendii fazla kaptırırsan sıkıntılara kalıcı oluyor düzelmesii zamn alıyor benden söylemesi adıda lohusa senromu

Başınız sağolsun, allah gani gani rahmet eylesin. Sizlerede sabırlar versin.

Hanım ablam aylar oldu giremedim topike. Şimdi okudum.
Başın sağolsun, allah rahmet eylesin babacığına...
Nickim doğum yapmışssın.Hayırlısı ile büyüt bebişini. Öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…