Merhabalar,kaç gündür yoktum hiç merak etmediniz demi bu nerede diye,özel mesaj atıp soran arkadaşlarım olmuş,birkaçkere gelip okuma şansım oldu ama hiç göremedim hanım nerede dşye soran olmamış,yda gözümden kaçmış olabilir....15 gün önce babamı kaybettim,toprağa verdik,buradan sadece gofretto mesaj yazdı bana ..Sadece üzüldüm,merak edilmemek böyle bişeymiş herhalde,neyse canlarınız sağolsun ..
Bu sefer de grip oldum. Kafamı taşıyamıyorum. Portakal suyu fln da icemiyorum şekerim fırlıyor. Napıcam ya ben :S
Ihlamur iç, bal ye...
Bulabilirsen nar suyu iç.
Nar suyu tmm yeni babayı gönderelim de alsın 112 acil servisimsin badi :)
Nar muhteşem bir grip ilacıdır günde iki bardaktan fazla içme sabah 1 akşam bir, ballı ıhlamur iç, bol bol yat dinlen keyif yap kuzum.
Butun kadrolar kurban olsun sana sen yeter ki gelEheheh böyle iyi kuzucum ya medikal direktör olacam ben hedefim daaa böyük? var mı evinde kadro :))))))
Merhabalar,kaç gündür yoktum hiç merak etmediniz demi bu nerede diye,özel mesaj atıp soran arkadaşlarım olmuş,birkaçkere gelip okuma şansım oldu ama hiç göremedim hanım nerede dşye soran olmamış,yda gözümden kaçmış olabilir....15 gün önce babamı kaybettim,toprağa verdik,buradan sadece gofretto mesaj yazdı bana ..Sadece üzüldüm,merak edilmemek böyle bişeymiş herhalde,neyse canlarınız sağolsun ..
başın sağ olsun canım Allahım geride kalanlara uzun ömürler versin,
bende şrda bi kaç gndür nete girebiliyorum
sen hislerime tercüman oldun
acıkası ben doğum iznine ayrıldım evdede netim yoktu doğum yaptımı öldümü kaldımı diye kızlar arar diye bekledim hep merak ettim kim nasıl diye ama beni merak eden olmadı
napalım canları sağ olsun herkes mutlu mesut olsun yeter
seni de sorduk tatlım elmişe,doğum yaptı mı nasıl diye,o da bebiğyle ilgileniyor gayet iyi dedi.
İn cin top oynuyor çok bunaldım gelseniz de iki kelam yüzüm gülse. Bildiğiniz gibi değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?