09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın canım hayırlı kandiller varmı gelişme aklım sende kaldı dünya :26::26::26::26:

ablam hayırlı kandiller olsun

saol canım ya beni düşünen birilerinin olması beni çok mutlu ediyr otobüse binmemle ağlamam başladı ama göz yaşlarım içime aktı eşim kon uşmaya güldürmeye uğraştı kızımla oynadı oynadı gözümün içine baktı çok fazla odada oturmadım kendime bi meşguliyet buldum kardeşim gelecekti işi çıkmış gelmedi eşimde hadi amcanlara gidelim kızları hastaymış dedi hayır dedim kendisine konuşmam için ortam arıyor yani çok pişman olduğu belli ama çok zoruma gidiyor

Son düzenleme:

ama asyalı yaptığına emin değilsinki şuanda ?
öyle değilmi neden kendini bu kadar üzüyorsun

günaydın kızlar, hayırlı kandiller,

asyalı hemen kendini yıpratma tamam üzücü bir durum ama yaa kız 14 yaşında bilemiyoırum ,

tamam erkeklere güvenilmez belki orası ayrı ama 14 yaşındaki kıza kötü içerikli mesajlar atmak ve o gözle bakmak her erkeğin yapabileceği bir durum olduğunda inanmıyorum , iyice araştırmadan karar verme derim , ahh eşin adamakıllı açıklama yapabilse aklında soru işareti bırakmasa

ama asyalı yaptığına emin değilsinki şuanda ?
öyle değilmi neden kendini bu kadar üzüyorsun

bilmiyorum canım ama ben daha o gelmeden rüyamda gördüm olanları bunlar bi tesadüf mü

ama ben onu çok seviyorum nasıl iple çektim gelmesini bir ömür nasıl ayrı yaşayacağım

eminim 14 yaşındaki birine de o gözle bakmaz ama büyük sanmıştır artık hangi arkadaşlık sitesinden aldıysa numarayı
keşke bana doğruları anlatsa şuanki durumundan daha iyi olur gözümde

Günaydın kızlar, hayırlı kandiller
Asyalı henüz sonuç belli değil ki
Poliste varsa işin için de gerçek neyse çıkar ortaya, o zaman tepki göstermen gerekirse gösterirsin

Günaydın kızlar, hayırlı kandiller
Asyalı henüz sonuç belli değil ki
Poliste varsa işin için de gerçek neyse çıkar ortaya, o zaman tepki göstermen gerekirse gösterirsin

benim bi küçüğüm olan kardeşime anlattım istersen bide ben konuşayım dedi kesinlikle hayır dedim boşanmayı düşünüyorum dedim öenmli olan sensin dedi canını sıkma üzme kızı arayıp konuş dedi aradım ama açmadı

Ya ne demek canımm benim yaaaa tabiki düşünürüm kolaymı ihanet acısı
ama daha yapıp yapmadığı belli değil demi?

Günaydınnnn

Dün gec yattım haliyle bugün de gec kaldım :)

eminim 14 yaşındaki birine de o gözle bakmaz ama büyük sanmıştır artık hangi arkadaşlık sitesinden aldıysa numarayı
keşke bana doğruları anlatsa şuanki durumundan daha iyi olur gözümde

benimde aklımdan bunlar geçmişti, umarım düşündüklerin değildir eşin aklanır, bebeğinizi mutlulukla kucağınıza alırsınız ...

Ya ne demek canımm benim yaaaa tabiki düşünürüm kolaymı ihanet acısı
ama daha yapıp yapmadığı belli değil demi?

benimde aklımdan bunlar geçmişti, umarım düşündüklerin değildir eşin aklanır, bebeğinizi mutlulukla kucağınıza alırsınız ...

inşallah aklanır ama ben hiç ihtimal veremiyorum karnımdaki bebeğe acıyorum ne güznahı var
bi ara iş yerinde sorunlarımız oldu strese girdim şimdide bu çıktı ama bu en kötüsü kendime hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum

bilmiyorum canım ama ben daha o gelmeden rüyamda gördüm olanları bunlar bi tesadüf mü

ama ben onu çok seviyorum nasıl iple çektim gelmesini bir ömür nasıl ayrı yaşayacağım

hemen böyle düşünme
ben şahsen rüyalara çok inanmıyorum tesadüfte olabilir
bence önce eşini bir dinle

şu kızı bi daha arayıp geleyim kızlar ihtimal vermeiyorum ama belki başka bi isimden ve ipicundan bahseder

Bence de henüz kardeşin veya bi başkası karışmasın ama
O kızı arayıp ne diceksin ki ? Dese bile ne kadar inanabilirsin.
Eşinle ciddi ciddi konuşmayı dene
Ayrıca polis ne diyo ? Bi açıklama yapılmadı mı

Günaydınnnn

Dün gec yattım haliyle bugün de gec kaldım :)

Aynen

Asyalı herkes sucu ispat edilene kadar masumdur dan hareket etmeliyiz. Eğer polis gerçekten işin icindeyse bir şekilde öğrenirsin gerçekleri.

şu kızı bi daha arayıp geleyim kızlar ihtimal vermeiyorum ama belki başka bi isimden ve ipicundan bahseder

AHHH canım hamilemisin bak sakın kendini üzmüyorsun canım tamammı sakınn
sonra kızın benım kızım gibi sinir küpü doğar baks akın üzülme...
gelişmelerden bizide haberdar et.bende ihtimal vermiyorum
yanlışlık bişiy olmuştur detaylara baksana canım online işlemderden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…