09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet canım sakın ananeme babama söyleme dedim

elimde değil canım dün kızmla eşimin oynamalarına yemek ymelerine baktıkça çok üzüldüm nasıl ayıracağım ama nasıl güveneceğim
Asyalı herkes sucu ispat edilene kadar masumdur dan hareket etmeliyiz. Eğer polis gerçekten işin icindeyse bir şekilde öğrenirsin gerçekleri.

kardeşimde şimdi öyle söyledi yapmadı gözüyle bak dedi ilk anlattığında inanmıştım açıkçası nedne bi insan bir gün kala online işlemlerden takip ettiğimi bile bile bunu yapsın ki aklım almıyor gidip bi zeka testimi yaptırsak acaba

Bizimkiler evde tencere tıkırtısına oynuyodu ya
Onları da göndersek bari bi amaçları olur

AHAHAHAHAH kızım kayınailenle dalga gecme valla sen de onlara benzicen Kul kınadığını yaşamadan ölmez biliyosun

biraz sakin olmaya çalış ya sabır çek bende işe yarar yada derin derin nefes al
sakinleşmeye çalış
kendini üzmemeye çalış
çalış işte

eeeeee online işlemlerden bakdınmı yani ? kaç kez mesaj atmış başka egzantirk bişiyler varmıydı

balıklama daldım. ne yapıyorsunuz?

Hoş geldin ne olsun yeni ayıldık sayılır sohbete geldik

evet canım sakın ananeme babama söyleme dedim

İyi yapmışsın
Siz eşsiniz , önce kendiniz halletmelisiniz
Sonra duyması gereken olursa zaten duyacak, şimdi bu kadar soru işareti varken etrafı da alevlendirmeye gerek yok

AHAHAHAHAH kızım kayınailenle dalga gecme valla sen de onlara benzicen Kul kınadığını yaşamadan ölmez biliyosun

Amaç buluyorum sadece
Hem öyle olsam bile ne olacak az şenlikli olurum, odun gibi kızım onların çok yaşlıları bile vızır vızır geziyo hala

ben de güne Ayşe Arman yazısıyla başladım. o kadına uyuzum. entel dantel yazmak için çok mu kasıyor kendini acaba?

Daha ajanslara bakamadım, twitterda cok gzl seyler yaptı ama dur bakayım, neler yazmış

biraz sakin olmaya çalış ya sabır çek bende işe yarar yada derin derin nefes al
sakinleşmeye çalış
kendini üzmemeye çalış
çalış işte

normalde bu vakitlerde midem kazınırdı ama bugün canım bişi istemiyor ama yinede yemeğe gidecem

kızz yine açmadı bielmiyorum belki samimiyetle konuşursam gerçekleri anlatır

Daha ajanslara bakamadım, twitterda cok gzl seyler yaptı ama dur bakayım, neler yazmış

yok bilimsel konuşmadığı sürece iyi yazıyor. ama mutlak bir farklılık bir aksiyon değişik bir anlatım olacak. bugün eylemci gençler için şey demiş: marjinal değil orijinal. yani ne yapsa kılım bu kadına elimde değil.

hoşbulduk çekirge. bakıyorum elmişle sular durgun senin de saçlar hala yerinde..

normalde bu vakitlerde midem kazınırdı ama bugün canım bişi istemiyor ama yinede yemeğe gidecem

kızz yine açmadı bielmiyorum belki samimiyetle konuşursam gerçekleri anlatır

ayy hayır olsun. midem bir sallandı bak şimdi. yoksa aldatmayla ilgili bir şey mi?

eeeeee online işlemlerden bakdınmı yani ? kaç kez mesaj atmış başka egzantirk bişiyler varmıydı
gece y,11,30 dan 01,30 a kadar iki dakikada bi mesaj igtmiş mesaj içeriği görünmüyor tabi arada bir 82 saniye konuşma olmuş
asyalı nedir durum? bozuksun bugün hayır olsun
inşallah hayır olsun cnm

eve t önce onla halletmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…