Günaydın panpa hep diyrumya bu dünyada işin iş diye
Ne iş ne iş :)
Meydanlarda halay cektim dün yağmurda ıslandım yoruldum
evet canım sakın ananeme babama söyleme dedim
Bence de henüz kardeşin veya bi başkası karışmasın ama
O kızı arayıp ne diceksin ki ? Dese bile ne kadar inanabilirsin.
Eşinle ciddi ciddi konuşmayı dene
Ayrıca polis ne diyo ? Bi açıklama yapılmadı mı
Aynen
elimde değil canım dün kızmla eşimin oynamalarına yemek ymelerine baktıkça çok üzüldüm nasıl ayıracağım ama nasıl güveneceğimAHHH canım hamilemisin bak sakın kendini üzmüyorsun canım tamammı sakınn
sonra kızın benım kızım gibi sinir küpü doğar baks akın üzülme...
gelişmelerden bizide haberdar et.bende ihtimal vermiyorum
yanlışlık bişiy olmuştur detaylara baksana canım online işlemderden
Asyalı herkes sucu ispat edilene kadar masumdur dan hareket etmeliyiz. Eğer polis gerçekten işin icindeyse bir şekilde öğrenirsin gerçekleri.
Bizimkiler evde tencere tıkırtısına oynuyodu ya
Onları da göndersek bari bi amaçları olur
balıklama daldım. ne yapıyorsunuz?
elimde değil canım dün kızmla eşimin oynamalarına yemek ymelerine baktıkça çok üzüldüm nasıl ayıracağım ama nasıl güveneceğim
kardeşimde şimdi öyle söyledi yapmadı gözüyle bak dedi ilk anlattığında inanmıştım açıkçası nedne bi insan bir gün kala online işlemlerden takip ettiğimi bile bile bunu yapsın ki aklım almıyor gidip bi zeka testimi yaptırsak acaba
iyiyiz ipek bacı sen ne yapıosun
elimde değil canım dün kızmla eşimin oynamalarına yemek ymelerine baktıkça çok üzüldüm nasıl ayıracağım ama nasıl güveneceğim
kardeşimde şimdi öyle söyledi yapmadı gözüyle bak dedi ilk anlattığında inanmıştım açıkçası nedne bi insan bir gün kala online işlemlerden takip ettiğimi bile bile bunu yapsın ki aklım almıyor gidip bi zeka testimi yaptırsak acaba
napalım angelcim gururlu cumayı bekliyorum 4*4 gözle. sizden naber ?
balıklama daldım. ne yapıyorsunuz?
AHAHAHAHAH kızım kayınailenle dalga gecme valla sen de onlara benzicenKul kınadığını yaşamadan ölmez biliyosun
ben de güne Ayşe Arman yazısıyla başladım. o kadına uyuzum. entel dantel yazmak için çok mu kasıyor kendini acaba?
biraz sakin olmaya çalış ya sabır çek bende işe yarar yada derin derin nefes al
sakinleşmeye çalış
kendini üzmemeye çalış
çalış işte
Daha ajanslara bakamadım, twitterda cok gzl seyler yaptı ama dur bakayım, neler yazmış
Hoş geldin ne olsun yeni ayıldık sayılır sohbete geldik
İyi yapmışsın
Siz eşsiniz , önce kendiniz halletmelisiniz
Sonra duyması gereken olursa zaten duyacak, şimdi bu kadar soru işareti varken etrafı da alevlendirmeye gerek yok
Amaç buluyorum sadece
Hem öyle olsam bile ne olacak az şenlikli olurum, odun gibi kızımonların çok yaşlıları bile vızır vızır geziyo hala
normalde bu vakitlerde midem kazınırdı ama bugün canım bişi istemiyor ama yinede yemeğe gidecem
kızz yine açmadı bielmiyorum belki samimiyetle konuşursam gerçekleri anlatır
gece y,11,30 dan 01,30 a kadar iki dakikada bi mesaj igtmiş mesaj içeriği görünmüyor tabi arada bir 82 saniye konuşma olmuşeeeeee online işlemlerden bakdınmı yani ? kaç kez mesaj atmış başka egzantirk bişiyler varmıydı
inşallah hayır olsun cnmasyalı nedir durum? bozuksun bugün hayır olsun
Hoş geldin ne olsun yeni ayıldık sayılır sohbete geldik
İyi yapmışsın
Siz eşsiniz , önce kendiniz halletmelisiniz
Sonra duyması gereken olursa zaten duyacak, şimdi bu kadar soru işareti varken etrafı da alevlendirmeye gerek yok
Amaç buluyorum sadece
Hem öyle olsam bile ne olacak az şenlikli olurum, odun gibi kızımonların çok yaşlıları bile vızır vızır geziyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?